Slot game

🦖Raging Rex păcănele gratis🦖 Descriere Slot🦖

 

Play’n Go face posibilă călătoria într-o perioadă preistorică, în era dinozaurilor, alături de T-Rex, creând în anul 2019 jocul ca la aparate Raging Rex. Matricea acestui joc de păcănele online este de tip 4 linii X 6 coloane cu 4.096 modalități de a câștiga. Dinozaurii uriași vin cu plăți monstruoase, de până la 5.000 X miza totală. RTP-ul este de 96.34%, volatilitatea este ridicată, iar dacă tu vrei să încerci păcănele Raging Rex, o poți face la cazinoul online Betano cu mize variabile, de la 1 RON și până la 500 RON. Grafica interactivă, dinamică și efectele audio desprinse din filmul Jurassik Park fac ca jocul de păcănele Raging Rex să fie perfect și pentru dispozitivele mobile. Descoperă lumea celor mai fabuloase animale preistorice! 

Simbolurile slotului online Raging Rex

Această călătorie jurasică te duce într-o aventură prin pădurea plină de dinozauri. Pe role vei găsi doar simboluri specifice tematicii, cum ar fi 6 insecte fosilizate în pietre de culori diferite. De asemenea, există 4 dinozauri – Velociraptor, Dilophossaurus, Triceratops și Parasaurolophus. T-Rex este simbol WILD și înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului (meteorit – se declanșează funcția ‘Rotiri Furioase’). Combinațiile de câștig sunt acordate de simboluri adiacente de la stânga la dreapta. Câștiguri cu 6 simboluri potrivite:

  • 6 X Velociraptor = 7.5 X miza
  • 6 X Dilophossaurus = 7.5 X miza
  • 6 X Triceratops = 6 X miza
  • 6 X Parasaurolophus = 6 X miza
  • 6 X Piatră verde, mov = 3 X miza
  • 6 X Piatră roșie, galbenă, portocalie, albă = 2 X miza
Raging Rex păcănele gratis

Raging Rex păcănele gratis – Simboluri și plăți.

Raging Rex păcănele – Rotiri Gratuite, Re-Spin, Caracteristici Bonus

Când vine vorba de caracteristici bonus, jocul ca la aparate Raging Rex nu ne dezamăgește si ne propune funcții speciale interesante.

Simboluri WILD – T-Rex furios

Simbolul WILD apare pe rolele 2, 3, 4, 5 și 6, iar atunci când cade pe tamburi activează modul Tărăboi, unde se transformă în simbol sticky și începe să meargă succesiv către prima rolă și te recompensează cu 2 re-rotiri. Apoi, rola WILD se mută 1 tambur la dreapta cu fiecare re-rotire.

Rotiri Gratuite – Rotiri Furioase

3, 4, 5 sau 6 simboluri Metorit iți oferă 8, 15, 20 sau 30 de rotiri gratuite, în funcție de numărul simbolurilor Scatter. Dacă primești 2, 3, 4 sau 5 Scatter în timpul funcției, vei câștiga 5, 8, 15 sau 20 rotiri suplimentare în total, numărul lor fiind nelimitat. Așadar, înainte de a începe runda bonus, va trebuie să alegi dintre două secvențe:

  1. Vânătoarea nebună – adaugă multiplicatori de X2 sau X3 la simbolurile Wild T-Rex normale, dar elimină din joc simbolurile Wild extinse Rex furiosul
  2. Furie primară – simbolul Rex furiosul apare pe rolele de la 2, 3, 4, 5 și 6 și la fiecare rotire se mută pe o nouă rolă

Păcănele gratis Raging Rex – părerea noastră

Raging Rex este un joc ca la aparate excelent de la Play’n GO, care are o temă distractivă și palpitantă, cu diferite caracteristici bonus impresionante. Fiecare rotire poate oferi ceva, mai ales Wild-uri în expansiune și Re-Spins. Funcția cu rotiri gratuite oferă, de asemenea, un câștig mare la păcănele, datorită simbolurilor WILD și multiplicatorilor. Personal, îmi place slotul video Raging Rex, deoarece ne duce în era preistorică, alături de dinozauri.  Înainte de a testa pe bani reali, este important să îți faci o părere, iar pe site-ul nostru îl poți încerca în mod gratuit.

Unde poți juca pe bani reali Raging Rex?

Crezi că dinozaurii uriași îți pot aduce câștiguri monstruoase la păcănele online Raging Rex? Dacă da, poți testa pe bani reali jocul ca la aparate la următoarele cazinouri online recomandate: NetBet, Unibet, Vlad Cazino și Betano. Preferi jocuri pe mobil? Iți recomand Betano Cazino, deoarece este platforma cu cea mai bună aplicație mobilă, iar pe lângă asta, te bucuri de un bonus de bun venit de până la 1.000 RON + 1.000 rotiri gratuite.

 

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1