buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Nume

The Dog House Multihold Demo

Producator

Pragmatic Play

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: Pragmatic Play
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP 94.14%
 • Data lansării: 15.02.2023
 • Mize: 1 RON – 500 RON
 • Câștig maxim: 9.000 miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: NU

The Dog House Multihold Demo

Cei mai buni prieteni ai omului s-au întors într-o nouă versiune! După succesul celebrelor jocuri ca la aparate The Dog House și The Dog House Megaways, Pragmatic Play a lansat slotul The Dog House Multihold, un joc cu până la 4 matrici în “specială”, multe modalități de a câștiga și premii pe măsură. Grila de joc este formată din 3 rânduri X 5 role și 20 de linii de plată fixe, unde te ve întâlni cu cele mai frumoase simboluri cu animale. Hai în aventura canină și poți fi recompensat cu premii de până la 9.000 X pariul total per rotire!

RTP-ul este foarte bun, de 96.06%, volatilitatea este ridicată, în timp ce pariurile sunt pentru toate buzunarele. Încearcă The Dog House Multihold Demo pe pagina noastră!

imaginea de start a jocului The Dog House Multihold Demo

Cum câștigi la slotul The Dog House Multihold Demo?

Simbolurile obișnuite declanșează o combinație câștigătoare atunci când 3, 4 sau 5 aterizează pe o linie de plată activă, așezate de la stânga la dreapta pe role consecutive, începând cu prima. Recompense mai mari vin pentru 5 x simbol – Simboluri câini au o valoare mai mare, în timp ce cărțile de poker plătesc mai puțin. Wild-ul (Casa câinilor – apare doar pe tamburii 2, 3 și 4) nu vine cu o valoare anume, dar le înlocuiește pe toate celelalte și aplică multiplicatori de x2 sau x3. În Free Spins poți câștiga premii generoase, deoarece multiplicatorii  Wild sunt lipicioși.

Tabel de plată

 • 5 X Rottweiler = 25 X miza
 • 5 X Shitzu  = 17.5 X miza
 • 5 X Pug = 12.5 X miza
 • 5 X Teckel = 7.5 X miza
 • 5 X Zgardă = 5 X miza
 • 5 X Os = 3.75 X miza
 • 5 X A, K = 2.5 X miza
 • 5 X Q, J, 10 = 1.25 X miza

tabelul de castig al jocului The Dog House Multihold Demo

Bonus joc

Cu 3 simboluri Bonus (Lăbuțe) pe rolele 1, 3 și 5, vei activa Rotiri Gratuite. Vei primi 7 jocuri bonus, iar acțiunea se desfășoară până la 4 matrici 3×5. La început, doar prima matrice este deblocată – fiecare simbol Bonus este colectat la umatoarea matrice (dacă ai strâns 3, se deblochează). De asemenea, Wild-urile cu multiplicatori este prezent în joc, iar fiecare care pică pe role, rămâne blocat în poziție. Partea interesantă este că atunci când se deblochează o nouă matrice, Wild-urile de la cea precedentă se transferă și la aceasta. Se pot obține și rotiri gratuite suplimentare. Fiecare matrice deblocată, acordă între 1 și 3 jocuri bonus.

Cumpără Rotiri Gratuite

În partea stânga a grilei de joc există butonul “Cumpără Rotiri Gratuite”. Dacă alegi să faci click, vei vedea că poți plăti de 100 de ori miza totală, ca mai apoi, în următoarea rotire, pe role să aterizeze 3 simboluri Bonus și să activeze runda bonus cu rotiri gratuite.

Merită să joci păcăneleThe Dog House Multihold?

Da, merită să joci păcănele The Dog House Multihold Demo. Dacă ai jucat variantele precedente, nu ai cum să nu încerci și acest joc. Este un slot fermecător, cu potențial mare de câștig, cu un desing superb și funcții bonus moderne – ne place Free Spins, dar în special Multiplicatorii. Pe de altă parte, este ușor să îl înțelegi, dar și să îl joci, așa cum sunt mai toate aceste jocuri la ca la aparate Pragmatic Play.

 

Unde poți juca pe bani reali The Dog House Multihold?

Betano, Magic Jackpot, Frank Casino, Mr Bit, SlotV, Winbet, Winmasters, PokerStars, NetBet, Winbet sau Superbet sunt cazinouri online licențiate ONJN în România unde poți testa pe bani reali jocul ca la aparate The Dog House Multihold Demo, cu mize cuprinse între 0.20 RON și 400 RON, atât pe versiunea desktop, cât și pe dispozitivele mobile Android / Apple.

La NetBet Cazino ai parte de cel mai mare bonus de pe piață, dar și de rotiri gratuite fără depunere la înregistrare. IA ACUM BONUSUL TĂU!