Slot game

The Explorers joc ca la aparate EGT – Descriere Slot

Navighează în jurul lumii cu jocul ca la aparate EGT The Explorers și caută noi ținuturi și comori încă nedescoperite! Aventura în largul mării se desfășoară pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 15 linii de plată ajustabile și vine cu rotiri gratuite și multiplicator x3, 4 jackpot-uri progresive și dublaj.

Lansat în iulie 2014, jocul este disponibil și de pe tablete și telefoane mobile Android/Apple, fiind complet optimizat pentru ecranul mai mic al unui smartphone. Cu puțin noroc, vei găsi Insula plină de bogații în valoare de 5.000 x miza totală.

Simboluri și tabel de plată la aparate EGT The Explorers

Pe grila de joc așezată în largul mării, vei găsi simboluri cărți de joc A, K, Q și J, acestea fiind cele care oferă câștigurile de valoare redusă, dar și simboluri specifice tematicii – Hartă, Binoclu, Busolă, un Negustor, o Femeie și un Căpitan (este cel mai bine plătit). Nava este simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Insulă – 3 simboluri pe tamburii 3, 4 și 5 inițiază rotiri gratuite) și dublează fiecare câștig, atunci când face parte dintr-o combinație de succes. De asemenea, oferă și câștigurile cele mai mari.

The Explorers joc ca la aparate EGT
The Explorers joc ca la aparate EGT – Tabel Simboluri

Caracteristici bonus – rotiri gratuite cu multiplicator x3, dublaj și jackpot

3 simboluri Scatter activează runda Free Spins. Vei primi un câștig de 5x miza totală, dar și între 10 și 25 de rotiri gratuite, cu un multiplicator cuprins între 1x și 5x, în funcția de norocul tău – va trebuie să participi la un joc de tip “Pick Me”, unde trebuie să alegi Jurnale, care vor dezvălui numărul de rotiri și multiplicatorii pe care i-ai câștigat.

Jackpot Cards

Există 4 jackpot-uri progresive, iar tu poți câștiga unul în mod aleatoriu în timpul oricărei rotiri. Jackpot Cards este un jackpot de tip mystery, cu patru niveluri, fiecare dintre ele fiind ilustrat printr-o culoare de cărți de joc. Tot ce trebuie să faci este să selectezi 3 cărți de aceeași culoare din cele 12 cărți de joc cu fața în jos. În momentul în care ai trei simboluri identice, vei câștiga un jackpot afișat în partea dreaptă a fiecărei culori.

Dublaj          

După fiecare rundă câștigătoare, ai de ales între a colecta sau de a încerca un joc de noroc – Gamble, unde trebuie să ghiceșți culoarea cărților – roșu sau negru. Dacă ai ghicit, câștigul se dublează, iar dacă ai greșit, ai pierdut toată suma pariată. Poți supune funcției de dublaj orice sumă care nu depășește 35 X miza și poți întoarce maxim 5 cărți.

The Explorers joc ca la aparate EGT
The Explorers joc ca la aparate EGT – Caractersistici Speciale

The Explorers joc ca la aparate EGT  – părerea noastră

Jocul ca la aparate The Explorers ne aduce aminte de un slot mult mai popular Rise of Ra, tot de la producătorul de jocuri EGT, diferența ar fi că aici poți câștigă până la 25 rotiri gratuite și multiplicatori de până la x5, față de 15, cu multiplicator x3. Apropos, tu știi care sunt cele mai populare păcănele? Rămâne să le testezi pe bani virtuali pe site-ul și să decizi care temă îți place mai mult – pacanele cu Egiptul Antic sau cu Exploratori. Nouă ne plac ambele variante, ba chiar le-am încercat pentru a face o comparație, iar ceea ce putem să îți spunem este că am obținut câștiguri mai mari în jocul The Explorers, dar clar nu este o certitudine că mereu va fi așa. Încearcă-le și tu gratuit pe site-ul nostru!

Unde poți juca pe mize reale The Explorers?

The Explorers se găsește pe multe platforme cu păcănele, iar noi ți le vom enumera pe toate, pentru ca tu să faci cea mai bună alegere: NetBet, Superbet, Maxbet, Magic Jackpot și Fortuna.

Dacă vrei să testezi jocul ca la aparate EGT The Explorers din banii casei, atunci îți recomand Maxbet – Ia acum 50 RON fără depunere!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0