Slot game

The Ruby Megaways free play – Descriere Slot

Încearcă un joc ca la aparate clasic cu fructe într-o atmosferă modernă, cu funcții speciale de top, inclusiv Rotiri Gratuite cu Multiplicator nelimitat, Simboluri Misterioase și Câștiguri în Cascadă! iSoftBet a creat jocul de păcănele 777 The Ruby Megaways în luna aprilie a anului 2021 pe o matrice 6 coloane  x 7 rânduri și până la 117.649 modalități de câștig. Design-ul este destul de simplu, dar suficient de clar, mai ales că pe grila de joc vei găsi Șeptari, BAR și Cireșe. Câștigă până la 35.000x miza totală într-un singur Spin la jocul The Ruby Megaways!

Simboluri cu fructe și șeptari la aparate

Pe o grilă de joc albă simplă vei vedea o serie de simboluri specifice unor jocuri ca la aparate cu fructe. În ordinea valorii avem BAR, dublu BAR, triplu Bar, Cireșe, Șeptari albaștrii și roșii, un Clopoțel, un Sac cu Bani și o Monedă cu Dolar. Rubinul este cel mai bine plătit simbol. Există, de asemenea și un simbol Wild, care poate ateriza doar în poziția de sus a celor 4 role din mijloc și le va înlocui pe toate celelalte, cu excepția Bonus și simbolurilor Misterioase (?).

Cât plătește maxim fiecare simbol?

 • 6 x Rubine = 50 x miza
 • 6 x Monedă = 7.5 x miza
 • 6 x Sac cu Bani = 2 x miza
 • 6 x Clopoțel = 2 x miza
 • 6 x Șeptari = 1.75 x miza
 • 6 x Cireșe = 1 x miza
 • 6 x triplu BAR = 1 x miza
 • 6 x dublu BAR = 0.9 x miza
 • 6 x triplu BAR = 0.8 x miza
The Ruby Megaways free play
The Ruby Megaways free play – Tabel Simboluri

Caracteristici bonus Megaways

De fiecare dată când obții o combinație câștigătoare, funcția Câștiguri în Cascadă intră în joc. Simbolurile câștigătoare sunt eliminate de pe role, acestea fiind înlocuite cu altele noi. Dacă se crează un nou câștig, procesul se repetă, iar un număr nou de Megaways vor fi activi.

Caracteristica Simboluri Misterioase

“?” este simbolul misterului. Toate aceste simboluri care aterizează pe matrice se transformă în același, în afară de Bonus și Wild. Apoi, se calculează valoare lor și se face plata și, de asemenea, urmează o nouă cascadă.

Funcția Rotiri Gratuite

Pentru a declanșa funcția Rotiri Gratuite trebuie să aterizezi 4 sau mai multe simboluri Bonus în aceeași rotire, oriunde pe matrice. Vei primi 12 jocuri gratuite (se adaugă încă 5 rotiri pentru fiecare simbol Bonus, până la 27 de runde). Pe lângă asta, vei începe cu un multiplicator de 1x, iar de fiecare dată când se formează un câștig, acesta crește cu 1.

Sunt posibile câștigarea a încă 5 sau 10 rotiri gratuite, dacă pe top tracker (grila specială de deasupra roleleor 2, 3, 4 și 5), dacă aterizezi 3 sau 4 simboluri Bonus.

Păcănele unde poți cumpăra “speciala”

Oricând, după fiecare rotire, ai posibilitatea de a cumpăra funcția Rotiri Gratuite, dacă plătești de 75 de ori miza totală. Doar dă click pe pictograma din stânga rolelor, dacă dorești să profiți de această opțiune. Vestea bună este că RTP-ul crește la 96.86%.

The Ruby Megaways free play
The Ruby Megaways free play – Caracteristici Speciale

The Ruby Megaways free play  – părerea noastră

Cu toate că slotul The Ruby Megaways nu vine cu nimic special în ceea ce privește caracteristicile bonus, ne place acest joc, deoarece vine cu simboluri 777, BAR și Cireșe, lucru pe care noi îl apreciem. Nu impresionează din punct de vedere grafic, precum Power of Thor Megaways, dar oferă o sesiune de joc plăcută, ce trezește un sentiment de nostalgie. Consieram că merită o rotire, iar pe site-ul nostru poți testa păcănele gratis The Ruby Megaways fără cont, fără mize reale.

Unde poți juca pe bani reali The Ruby Megaways?

Cu toate că este un slot relativ nou pe piața jocurilor de noroc, The Ruby Megaways se găsește în oferta celor mai bune cazinouri online și poate fi încercat cu mize cuprinse între 1 RON și 15 RON la:

 • Betano
 • NetBet
 • Maxbet
 • Magic Jackpot
 • Superbet

Pe lângă pachetul uriaș de bun venit, la Maxbet ai parte de un bonus în numerar, fără depunere – Click aici dacă vrei 50 RON!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0