Slot game

Versailles Gold păcănele online – Prezentare

 

Versailles Gold păcănele online este un joc ca la aparate creat de EGT în 2014, care, în ciuda faptului că este simplu, structurat pe 3 linii X 5 coloane și 10 linii de plată fixe, ideea de a te transporta până la porțile palatului Versailles este extrem de atractivă. Nu vei rămâne doar cu această călătorie, deoarece ai șansa să obții câștiguri bune la păcănele online Versailles Gold, de până la 5000 X pariul total. Mizele sunt accesibile pentru toate bugetele, încep de la 0.20 RON și ajung 100 RON și poți juca acest joc ca la aparate și pe un cazino mobil. La fel ca majoritatea sloturilor online de la producătorul de jocuri EGT, design-ul este elegant, efectele audio plăcute, iar celor 4 jackpot-uri progresive, marca acestui provider, li se adaugă rotiri gratuite și, bineînțeles, funcția Gamble – dublaj. 

Simbolurile slotului online Versailles Gold

Sunt 10 simboluri în total în jocul de păcănele Versailles Gold, printre care găsim simboluri specifice tematicii, precum o Trăsura, Cardinal, Regina și Regele – oferă cele mai bune plăți la păcănele. Există și simboluri comune de joc, cum ar fi A, K, Q, J și 10 – oferă cele mai mici câștiguri la păcănele. Simbolul cel mai atractiv este Scatter-ul (soarele). Pe lângă faptul că este responsabilul cu Rotirile Gratuite și oferă câștiguri instant de până la 250 X miza, acesta are și rol de Wild și va înlocui toate celelalte simboluri.

Poți obține câteva premii mari la păcănele online Versailles Gold cu doar 3 simboluri identice, dar hai să vedem ce câștiguri sunt pentru 5 simboluri:

  • 5 X Rege = 500 X miza
  • 5 X Regina = 200 X miza
  • 5 X Cardinal = 75 X miza
  • 5 X Trăsura = 75 X miza
  • 5 X A, K = 15 X miza
  • 5 X Q, J, 10 = 10 X miza
Symbols and payments Versailles Gold

Versailles Gold păcănele online – simboluri și plăți

Versailles Gold – rotiri gratuite, dublaj și jackpot progresiv

Cu minim 3 simboluri Scatter așezate oriunde pe role, obții 12 rotiri gratuite. Înainte de a începe funcția specială, un simbol va fi ales în mod aleatoriu pentru a deveni simbol special expandabil. Poți obține rotiri suplimentare cu minim 3 Scattere, numărul lor fiind nelimitat. Există o funcție de dublaj – Gamble. Ghicește culoarea carții – Roșu/Negru și dublează fiecare combinație câștigătoare mici și medii, dar nu mai mari de 35 X miza. Cel mai important și cel mai atractiv când vine vorba de câștiguri la păcănele este șansa de a câștiga unul din cele 4 jackpot-uri progresive – Jackpot Cards. Acest premiu poate fi câștigat la întâmplare, pe orice miză, iar după declanșarea lui, 12 cărți cu fața în jos vor apărea pe ecranul de joc și sunt necesare 3 selecții potrivite pentru a câștiga unul din cele 4 jackpot-uri, iar dacă este ziua ta norocoasă, poți obține un câștig de 6 cifre.

Versailles Gold păcănele online

Jackpot Cards la Versailles Gold păcănele online

Versailles Gold  – părerea noastră

Deși, Versailles Gold păcănele online este un slot simplu, oferă câștiguri bune la păcănele. Rata de câștig ridicată, de 96,09%, cele 4 jackpot-uri progresive, rotirile gratuite și funcția de dublaj sunt câteva dintre cele mai atractive caracteristici bonus pe care le căutăm într-un joc de cazino online. Ne place foarte mult acest joc cu tematică istorică, deoarece pe lângă excursia gratuită până la palatul Versailles, există multe oportunități de a câștiga premii mari la păcănele – până la 5000 X miza.

Unde poți juca Versailles Gold pe bani reali?

Versailles Gold păcănele online este un joc ca la aparate popular, iar dacă vrei să îl încerci și pe bani reali, o poți face la următoarele cazinouri legale în România: NetBet, Fortuna, Betano, și Superbet Casino. La NetBet Cazino ai posibilitatea să joci pe bani reali, dar la fel de bine poți testa Versailles Gold pe bani virtuali. Deschide cont la NetBet Cazino și ai cel mai mare bonus la prima depunere din România. Dacă ai deja cont, consultă oferta de bonusuri a celorlalte cazinouri legale în România și nu rata promoțiile zilnice.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

5.0