Slot game

Vestul Sălbatic nu a fost niciodată mai atractiv la păcănele! Joacă Wild West Gold Megaways demo de la Pragmatic Play și descoperă frumusețea slotului – design-ul este superb, dinamic și antrenant, în timp ce coloana sonoră te introduce perfect în atmosferă. Toată acțiunea se desfășoară pe o grilă cu 6 role și unde există până la 117.649 linii de plată. Aici, te vei bucura de Rotiri Gratuite, Wild-uri cu Multiplicatori, ce îți poți aduce până la 5.000 X miza totală pe rotire.

Cum câștigi la slotul Wild West Gold Megaways?

Este un joc de păcănele Megaways, deci liniile de plată variază la fiecare rotire. Poți beneficia de până la 117.649 moduri de a câștiga, ceea ce face ca valoarea simbolurilor să fie destul de mică. Wild-urile (Insigna) te va ajuta foarte mult să obții câștiguri mai mari și mai des – le înlocuiește pe toate celelalte, dar vine și cu multiplicatori. În Free Spins, poți încasa premii uriașe, deoarece Wild-uri cu multiplicatori devin lipicioși.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 6 x Personaje = între 0.50x și 1x miza
  • 6 x Sac cu aur = 0.40x miza
  • 6 x Pistoale = 0.40x miza
  • 6 x A, K = 0.30x miza
  • 6 x Q, J = 0.25x miza

Wild West Gold Megaways Demo

Wild West Gold Megaways Demo – Caracteristici bonus

Simbolul Wild poate să pice doar pe rolele 2, 3, 4 sau 5. Pe lângă faptul că le înlocuiește pe toate celelalte, Wild-ul aplică și multiplicatori de x2, x3 sau x5.

Cu 3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter în aceeași rotire pe role, se activează Rotiri Gratuite. Inițial, vei primi un premiu de 4x, 20x, 100x sau 500x miza totală, în funcție de numărul de Scattere de pe role + 7 rotiri gratuite. În timpul funcției, de fiecare dată când un Wild cu multiplicator apare pe role, acesta rămâne blocat în poziție până la sfârșit. Când 2, 3, 4, 5 sau 6 simboluri cu Insignă de aur sunt pe role, vei primi 2, 3, 4, 5 sau 6 rotiri gratuite suplimentare.

Dacă te grăbești, pentru o plată de 100x pariul total, poți cumpăra Rotiri Gratuite. La următoarea rotire, 3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter vor ateriza pe role. Dacă alegi să cumperi bonusul, vei beneficia de un RTP de 96.45%.

Wild West Gold Megaways Demo

Merită să joci păcănele Wild West Gold Megaways?

Wild West Gold Megaways demo este un joc de păcănele asemănător cu The Dog House Megaways, cel puțin bonusul. Totuși, am observat că Wild-urile cu multiplicator cad mai des pe matrice și, chiar dacă potențialul de câștig este mai mic aici, recompensele pot fi foarte generoase. O ultimă idee ar fi faptul că este un slot foarte volatil, deci nu uit să practici un joc responsabil.

Unde poți juca pe bani reali Wild West Gold Megaways?

Poți juca Wild West Gold Megaways cu mize reale la următoarele cazinouri online: NetBet, Betano, Magic Jackpot, Winmasters, Superbet, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Winmasters, Winbet, Unibet, Vlad Cazino sau la MaxBet. Din experiența proprie, recomandăm Cazinoul Betano, deoarece aduce în același loc cei mai importanți furnizori de păcănele și toate tipurile de jocuri! Pe lângă asta, avem pentru tine un bonus fără depunere cu rotiri gratuite și bani cash – CLIK AICI și încasează!

2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)
5.0