buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Nume

Păcănele gratis Supreme Hot

Producator

EGT

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

  • Producător: EGT
  • Volatilitate: Medie
  • RTP: 96.24%
  • Data lansării: 23.05.2016
  • Mize: 0.20 RON – 100 RON
  • Câștig maxim: 300 x miza
  • Rotiri Gratuite: NU
  • Dublaj: DA

Păcănele gratis Supreme Hot – Descriere Slot

 

Supreme Hot este un joc de păcănele lansat de producătorul de jocuri EGT în mai 2016, ce abordează cea mai populară tematică în cadrul acestei categorii de jocuri – păcănelele cu fructe și șeptari. Jocul bulgarilor de la EGT este dispus pe o matrice cu 3 rânduri X 3 coloane și 27 linii de plată fixe. RTP-ul este de 96.24%, iar ca volatilitate este mediu. Câștigul maxim dnu este impresionant, maxim 300x miza la o rotire, dar plățile sunt frecvente și le poți pune la dublaj oricând. Structura simplă, face ca jocul ca la aparate Supreme Hot să fie perfect și pentru dispozitivele mobile Android sau iOS. Bucură-te de Gamble, Multiplicator x2 și 4 Jackpot-uri progresive la un joc de păcănele cu Șeptari remarcabil!

Ce simboluri sunt în slotul online Supreme Hot?

Grila de joc a slotului online Supreme Hot este compusă în mare parte din simboluri cu fructe. Astfel, vom regăsi clasicele Cireșe, Piersici, Mere și Struguri – toate au aceeași valoare. Apoi, avem simboluri Clopoțel, Stea, BAR, Dolari Șeptari – acesta din umră este cel mai bine plătit. Din păcate, nu există simboluri Wild sau Scatter, dar poți alege alte jocuri de păcănele cu multe funcții speciale de aici.

Există 27 linii de plată active, iar pentru a obține un câștig, ai nevoie de linii cu simboluri idntice. Haideți să vedem ce plăți la păcănele Supreme Hot sunt disponibile pentru fiecare linii de 3 simboluri identice:

  • 3 X Șeptari = 60 x miza
  • 3 X Dolari = 40 x miza
  • 3 X BAR = 20 x miza
  • 3 X Stea = 16 x miza
  • 3 X Clopot = 16 x miza
  • 3 X Cireșe, Piersici, Mere, Struguri = 2 x miza
Păcănele gratis Supreme Hot

Păcănele gratis Supreme Hot – Simboluri

Funcții speciale la păcănele Supreme Hot

Funcția Multiplicator

Un “tablou” complet cu 9 simboluri cu Cireșe, Piersici, Mere sau Struguri aplică un multiplicator de x2 câștigului total. Doar aceste simboluri pot umple toate rolele.

Gamble

Nu există rotiri gratuite în acest joc de păcănele 777, însă, Supreme Hot este un joc ca la aparate cu dublaj. Poți încerca să dublezi fiecare câștig de maxim 35x miza. Ghicește de maxim 5 ori culoarea cărții – Roșu/Negru și dublează fiecare combinație câștigătoare sau colectează întreaga sumă pariată. Dacă selecția Roșu/Negru nu este corectă, vei pierde întreaga sumă riscată la jocul de noroc.

Jackpot Cards

Fiind un joc de cazino online marca EGT, Supreme Hot dispune de 4 jackpot-uri progresive – Jackpot Cards, un jackpot de tip mystery, care poate fi declanșat în mod aleatoriu. Atunci când ai câștigat, urmează să alegi 3 cărți identice din cele 12 cărți de joc întoarse cu fața în jos, iar unul din cele 4 jackpot-uri progresive va fi al tău. Sumele pornesc de la câteva zeci/sute de lei și urcă până la premii fabuloase din 6 cifre, așa că ai toate motivele să joci păcănelele EGT.

Păcănele gratis Supreme Hot

Păcănele gratis Supreme Hot – Jackpot Cards

Păcănele gratis Supreme Hot  – părerea noastră

Jocul de păcănele Supreme Hot oferă o experiență de joc interesantă și, spre deosebire de alte sloturi din această mare categorie cu fructe și șeptari, lipsesc rotirile gratuite și Wild-urile, dar le păstrează pe cele clasice, precum Gamble, Jackpot și Multiplicator. Având în vedere numărul mare de linii de plată, câștigurile vin destul de des, dar nu sunt atât de mari. Am testat acest joc EGT ca la aparate Supreme Hot, atât în varianta demo, cât și pe bani reali și îți pot spune că funcția de dublaj este esențială în ceea ce privește balanța ta, deoarece sunt multe rotiri în care să nu dea nimic.

Unde poți juca cu mize reale Supreme Hot?

Ai încercat varianta demo și ți-a plăcut? Ei bine, află că-l poți juca cu mize reale la următoarele cazinouri online: NetBet, Betano, Superbet, MaxBet și Fortuna Cazino.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0