888 este un nume de referinţă în domeniul gamblingului online. Compania a fost înfiinţată în 1997, iar din 2016 are şi o sucursală in țara noastră, 888 Romania Ltd., care deţine licenţa ONJN cu numărul L1160654W000324, valabilă până în 31 august 2026.

Operatorul furnizează pariuri sportive, jocuri de poker, cazino şi cazino live. Grupul 888 Holding PLC şi-a bazat dezvoltarea pe inovaţie, profesionalism, dar şi unicitate. Jucătorii români se bucură de toate atuurile software-ului Dragonfish, dar şi de experienţa acumulată de operator în cei peste 20 de ani de activitate.

888 este unul dintre cele mai premiate cazinouri online, fiind desemnat Operatorul Anului la EGR Operator Awards în 2008, 2013, 2014 şi 2019. Cazinoul a fost votat şi Cazinoul Anului 2017, Cel Mai Bun Operator de Cazinou în 2015 şi în Top Casino 2007, alcătuit de cititorii revistei The Gambling Online Magazine.

Cum te înregistrezi la 888Cazino

Daca te tentează oferta celor de la 888Cazino, este indicat să deschizi un cont aicipentru a beneficia de cel mai bun bonus de bun venit, 100% până la 1.000 RON din prima depunere şi 30 de Rotiri Gratuite cu câştiguri cash – fără rulaj.

Pentru deschiderea contului trebuie sa accesezi butonul ,,Înscriere” din colţul dreapta sus al paginii de internet şi să urmezi pasii solicitaţi: introducerea datelor personale, a adresei de domiciu, alegerea nickname-ului şi a parolei, alegerea întrebării de siguranţă şi confirmarea vârstei.

Pentru a obtine bonusul la prima depunere 888 Cazino, este obligatorie verificarea identităţii (KYC).

Verificarea contului la 888Cazino – De ce este necesară şi cum se face

Verificarea contului (identităţii) este obligatorie în Romania. Ea trebuie efectuată in maxim 30 de zile de la deschiderea unui cont nou, în caz contrar contul fiind inchis, iar fondurile virate către bugetul de stat.

În ceea ce îl priveste pe operator, aceasta operaţiune este necesară pentru a verifica dacă clientul are vârsta peste 18 ani, dar şi pentru a preveni furtul de identitate sau tentative de fraudă.

Pentru jucător, verificarea contului este necesară pentru a putea profita de bonusul de bun venit, pentru a putea retrage, pentru a scăpa de limitele de depunere şi a beneficia de tranzacţii financiare mai rapide.

Operaţiunea este una extrem de simplă şi presupune traseul ,,Casierie” -> ,,Verificare ID”. Aici trebuie să încarcaţi o fotografie sau o copie după unul din urmatoarele acte: buletin sau carte de identitate, permis de conducere, paşaport. Daca nu puteţi încărca documentul prin această metodă, puteţi să-l trimiteţi prin e-mail la adresa suport@888.ro.

Bonus la prima depunere 888Cazino 2.000 RON + 300 Rotiri Reale NetBet

Jucătorii nou veniţi pe site îşi pot mări fondurile profitând de bonusul de bun venit care constă în 100% din prima depunere, în limita a 2.000 RON, şi 300 de rotiri reale NetEnt.

Pentru a transforma bonusul în sume ce pot fi retrase, acesta trebuie rulat de 30 de ori în maxim 60 de zile. Nu toate jocurile participă cu acelaşi procent la rulaj (sloturile contribuie cu 100%, ruleta şi jocurile de masă de tip poker cu 20%, jocul de blackjack, de baccarat şi cele live cazino cu 10%).

Rotirile reale se acordă suplimentar, fără a trebui sa îndeplineşti condiţii. Acestea se pot folosi doar la jocuri NetEnt, iar câştigurile din acestea sunt cash (nu trebuie rulate).

Se califică pentru acest bonus jucătorii care nu au avut un cont la 888, cei care au efectuat verificarea contului şi cei care efectuează prima depunere pe aceasta platformă. Nu primesc bonusul cei care depun mai puţin de 50 RON şi cei care fac prima depunere prin Skrill sau Neteller. Câştigurile din bonusul de bun venit sunt limitate la 2.500 RON.

Cei care nu au efectuat verificarea contului vor beneficia de un bonus la prima depunere de 100% din prima depunere, în limita a 800 RON, fără rotiri gratuite.

Ce promoţii oferă 888Cazino

De obicei, Cazinoul 888 oferă clienţilor săi diferite promoţii prin care aceştia beneficiază de sume cash, rotiri gratuite, bani bonus sau freeplay. Bonusurile 888Cazino pot fi  bonusuri fără depunere (cash, freeplay), acordate unor jucători selectaţi, sau bonusuri pentru depunere.

In acest moment, sunt disponibile doar bonusuri pentru depunere, acordate în urma unei învârtiri la Roata Norocului. Învârtirea se obţine în urma unui depozit de cel puţin 100 RON, folosind codul promoţional SPIN. Depunerile prin Skrill şi Neteller nu participă la această promoţie.

Se poate obţine o singura învârtire pe zi. În urma acesteia poţi câştiga între 10 şi 40% din depunere, în limita a 500 RON, în freeplay,  un bonus între 10 şi 20%, în limita a 500 RON, 25 – 30 de freespins sau Super Bonus – 50% până la 500 RON (25% bonus, 25% freeplay).

Freeplay-ul expiră în 14 zile. Câştigurile din aceasta sunt limitate la valoarea sa, exceptând câştigarea unui Jackpot. Ele trebuie rulate de 30 de ori în cel mult 90 de zile. Bonusul este valabil 90 de zile, timp în care trebuie pariat de 30 de ori. Free Spins expiră in 14 zile de la acordare şi au o valoare de 0,75 RON. Câștigurile din acestea sunt limitate la 30 RON şi trebuie pariate de 30 de ori în 90 de zile.

Ofertă de jocuri 888Cazino

Un cont deschis la 888 Cazino îţi dă acces în întreaga reţea. Astfel, te vei putea bucura de jocul de poker, de pariuri sportive, de jocuri de cazinou sau de jocuri de cazino cu dealer live.

Softul de poker de la 888 este unul dintre cele mai apreciate de jucătorii romani pentru simplitatea, rapiditatea şi stabilitatea oferite, dar şi pentru multele promoţii adresate exclusiv jucătorilor din ţara noastră. Pe această platformă se pot juca diverse tipuri de poker (Holde’m, omaha, stud), turnee, jocuri cash, sit&go-uri, SNAP sau BLAST.

Platforma de pariuri este una bine optimizată şi afișează unele dintre cele mai mari cote din piaţă. Ea se distinge prin stabilitate şi rapiditatea actualizarii informaţiilor şi poate fi luată în calcul de cei care preferă pariurile live.

Jocurile de cazinou de la  888 se remarcă prin calitatea platformei care, deşi sofisticată, permite acces rapid la orice joc dorit. Jocurile sunt clasate pe categorii: Cazinou Live, Sloturi, Jackpot-uri, Jocuri de cazinou. Se pot paria sume între 1 RON şi 1.250 RON la sloturi, intre 0,5 RON şi 15.000 RON la ruleta live, între 25 RON şi 25.000 RON la blackjack live. Mesele de jocuri cu dealer live sunt furnizate de Evolution Gaming şi sunt găzduite de cele mai importante cazinouri din Bucuresti.

Oferta de jocuri de masă este una consistentă, cuprinzând 7 jocuri de blackjack, 5 jocuri de ruletă, 1 de baccarat, 1 de caribbean poker, etc.

Păcănele 888Cazino

888 Cazino şi-a îmbunătăţit substanţial oferta de păcănele online. Dacă în urmă cu câteva luni erau disponibile câteva zeci de sloturi, acum se pot juca peste 280 de jocuri.

Operatorul s-a concentrat pe eficientizarea propriei platforme şi crearea unei identăţi proprii, astfel încât, pe 888 Cazino vom găsi jocuri de la doar câțiva furnizori de jocuri cazino online: Section 8 Studio, NetEnt, Evolution Gaming şi Big Time Gaming. Peste 60 dintre acestea pot fi jucate doar la acest operator.

Păcănelele 888 acoperă întreaga gamă de teme: Acţiune, Fantezie, Muzică şi Film, Mituri şi Legende, Istorice, Vacanţă, etc. Din păcate, ele nu sunt grupate dupa acestea, singura modalitate de a găsi un joc fiind aceea de a folosi funcţia de căutare, disponibilă în colţul din stânga sus. Mizele pe care se poate paria la aceste jocuri variază între 0,5 RON şi 1.250 de RON pe o învârtire.

Cei care preferă jocurile cu jackpot trebuie neapărat să-şi arunce privirea asupra colecţiei de la 888. Nu mai puțin de 32 dintre jocurile exclusive de pe acest site participă la Jackpot-ul zilnic 888, care depăşeşte în mod constant suma de 70.000 RON. Tot la jocuri exclusive se pot câştiga Jackpot-uri progresive, care în cazul jocurilor Millionaire Genie, Irish Riches şi Rise of the Faraon depăşesc 12 milioane RON.

Aplicaţia de mobil 888Cazino

Peste 140 dintre jocurile de pe 888 Cazino sunt disponibile şi pe dispozitivele mobile. Ele pot fi jucate direct din browser, sau pot fi descărcate aplicaţiile pentru IOS sau Android. Desi numărul de jocuri este mai mic (în cazul jocurilor de masă redus substanţial la 2 variaţii de ruletă, 2 jocuri cu blackjack , unul de videopoker şi un joc Baccarat), varianta de mobil de la 888  pune la dispoziţia clienţilor întreaga gamă de jocuri cu Jackpot, fapt care plasează operatorul în topul cazinourilor pentru păcănele online.

Cei care joacă direct din browser vor descoperi că experienţa este una foarte apropiată de cea de pe desktop, deşi jocurile de pe platforma mobilă sunt lipsite de unele funcţii personalizate. Simplicarea lor are ca rezultat o mai bună stabilitate a platformei.

Jucătorii care au acces la dispozitive cu Android  trebuie mai întâi să activeze funcţia ,,Surse necunoscute” din setările telefonului şi să descarce 888apk din sectiunea pentru mobil a operatorului.

Aplicaţia pentru IOS se descarcă din App Store tastând în chenarul Search ,,888 Cazino”.

Pentru o experienţă cât mai placută pe mobil este nevoie de un dispozitiv cu o configurație decentă şi o reţea wireless stabilă.

Securitatea datelor personale si financiare 888Cazino

Aşa cum aminteam, 888 Cazino este certificat eCogra, ceea ce  înseamnă că activitatea sa este una transparentă şi bine securizată. La acest lucru contribuie şi faptul că 888 foloseşte propria platformă de jocuri.

Securitatea datelor jucătorilor este o preocupare permanentă a operatorului. Acesta a implementat tehnologii avansate care să prevină accesul neautorizat, siguranţa datelor şi utilizarea corectă a acestora. Pentru siguranţa datelor cazinoul se bazează pe topologia sigură a reţelelor, cu sisteme de prevenire a intruziunilor şi Firewall, comunicaţii criptate, controlul accesului, teste de audit intern şi extern, etc.

Pentru protejarea datelor legate de tranzacţiile financiare, 888 a organizat un întreg departament, care colaborează cu partenerii acceptaţi.

Cazinoul încurajeaza jocul responsabil, drept pentru care jucătorii sunt informaţi regulat despre timpul petrecut pe site, sumele pariate sau câştigate. Operatorul finanţează  888 Responsible Gambling, un site care oferă suport clienţilor cu comportament care poate dezvolta adicţii.

Cum alimentezi contul 888Cazino

Dupa ce ați deschis un cont la 888Cazino (recomandăm acest link, pentru a beneficia de cele mai bune promoţii), pentru a vă bucura de selecţia de păcănele 888 trebuie să efectuaţi o depunere. Operaţiunea este foarte simplă:

  • Loghează-te în contul tău 888Cazino
  • Click ,,CASIERIE” în colţul dreapta sus al paginii de pornire
  • Click ,,Depozitare”
  • Alege metoda de depunere
888Cazino depuneri
Metode de plata la 888Cazino

La 888 cazino vei gasi cele mai uzuale metode pentru a efectua depuneri:

  1. Card de debit sau de credit – Se pot depune sume între 20 şi 24.000 RON. Suma maximă ce poate fi tranzacţionată într-o zi este de 300.000 RON, iar limita pentru 30 de zile este de 1.500.000 RON.
  2. Paysafecard – Depunerea minimă 20 RON. Depunerea maximă 4.000 RON. Se pot face încărcări de maxim 40.000 RON pe zi şi 80.000 RON în 30 de zile.
  3. Skrill si Neteller – Depunerea minimă este de 20 RON, iar cea maximă de 40.000 RON. Limita zilnică este de 280.000 RON, iar pentru 30 de zile de 800.000 RON.
  4. Wire Transfer – transfer electronic – Depunerea minimă este de 400 de RON, iar cea maximă de 12.000 RON. Într-o zi se pot depune maxim 000 RON, iar într-o lună cel mult 120.000 RON.
  5. Prin telefon.

Cum retragi fonduri de la 888Cazino

Pentru a efectua o retragere de la 888cazino este obligatoriu să fi efectuat o depunere anterioară, precum şi verificarea identităţii. La efectuarea unei retrageri se va folosi o metodă utilizată anterior (în ultimele 12 luni) pentru depunere.

Traseul pentru a efectua o retragere este următorul: Deschide 888 Cazino -> Casierie -> Retragere -> Alege metoda.

Trebuie sa stiţi că retragerile pe parcursul unei zile pot fi cumulate într-o singură tranzacţie. Pentru tranzacţiile prin transfer bancar limita minimă de retragere este de 70 de RON, în timp ce pentru celelalte metode (card de credit, card de debit, Skrill, Neteller) suma minimă este de 20 de RON.

888Cazino Suport

suport tehnic 888

Din păcate, chat-ul 888 este indisponibil în acest moment, dar legătura cu serviciul de asistenţă clienţi se poate face prin telefon, la numarul 0044 203 478 1907, zilnic, între orele 11:00 – 23:00, în limba română, sau prin e-mail, la adresa suport@888.ro.

Merită să deschizi un cont la 888Cazino?

888Cazino a fost o prezenţă constantă în peisajul jocurilor de noroc din România ultimilor ani. Profesionalismul şi accentul pe inovaţie sunt pe placul jucătorilor români. Dezvoltarea unei platforme proprii, care oferă calitate, siguranţă şi stabilitate au facut din acest operator un reper în domeniu.

Personal, site-ul este un punct de atracţie pentru interfaţa simplă şi intuitivă, jocurile exclusive, dar şi pentru jackpot-urile atrăgătoare.

Mai mult decât atât, începând cu noiembrie 2020, 888Cazino te așteaptă cu un nou Bonus de bun venit – mai consistent (100% până la 2.000 RON în loc de 1.000 RON) și mai ușor de rulat (30X față de 40X).

DESCHIDE CONT LA 888CAZINO!

Lasă un răspuns