PRO
 • site bine optimizat şi o interfață atractivă
 • nu plătești 2% taxa de depunere
 • selecţie de jocuri de cazino excelentă
 • servicii de depunere şi retragere prompte
 • sloturi cu jackpot-uri progresive globale

Introducere

Sportingbet este unul dintre cei mai vechi operatori în domeniul jocurilor de noroc online. Compania a fost înfiinţată în 1997 de  englezul  Mark Blandford, un vizionar al industriei de gaming online. După 23 de ani de activitate, Sportingbet este parte a GVC Holdings PLC, una dintre cele mai mari companii care activează in domeniu, cu licenţe în peste 20 de ţări.

Sportingbet a aplicat pentru licenţă în România imediat după reglementarea pieţei, în 2015. În 01.12.2017 Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc a eliberat licenţa L1160656W000327, valabilă până pe 30.11.2027.

Beneficiind de experienţa proprie, dar şi de cea adusă în cadrul GVC Holdings de celelalte branduri, Sportingbet a reuşit să devină unul dintre cei mai apreciaţi operatori din România, furnizând clienţilor săi pariuri sportive, jocuri de cazino şi cazino live.

Cum te înregistrezi la Sportingbet Cazino

Dacă eşti atras de oferta Sportingbet Cazino, trebuie să știi că ai nevoie de doar două minute pentru a înregistra un cont. După ce descarci aplicaţia de pe acest link, accesezi butonul  ,,Înregistraţi-vă Acum” situat în colțul din dreapta sus. Se va deschide o fereastră care cuprinde paşii ce trebuie urmaţi: alegerea monedei, alegerea unei parole şi completarea datelor personale.

Pentru a putea juca mai este nevoie de o depunere şi verificarea contului, pe care recomandăm să o efectuaţi imediat după înregistrare.

Verificarea contului la Sportingbet Cazino – De ce este necesară şi cum se face

Conform legislaţiei din România, toţi jucătorii care îşi deschid cont la Sportingbet Cazino trebuie sa efectueze verificarea contului  în cel mult 30 de zile de la înregistrare, pentru a confirma vârsta de peste 18 ani a clientului şi pentru a preîntâmpina furtul de identitate şi tentativele de frauda.

Sportingbet se situează în topul cazinourilor pentru păcănele online în ceea ce priveşte uşurinţa cu care se face verificarea contului. Tot ce trebuie făcut este să accesaţi ,,Contul meu” -> Ajutor si Contact -> Verificare cont -> Cum verific? -> Încărcaţi.

Pentru a finaliza verificarea, trebuie să încărcaţi un document care să autentifice identitatea (carte de identitate, paşaport sau permis de conducere), o copie după o factură de utilităţi din ultimele 3 luni şi codul numeric personal.

Trimiterea documentelor solicitate se poate face si prin e-mail la adresa  operations@sportingbet.ro.

Documentele vor fi analizate şi verificate în cel mult 24 de ore. Dacă alegeţi să verificaţi contul mai târziu, veţi putea depune până la €200, veţi putea accesa orice joc, dar nu veţi putea efectua retrageri. În cazul în care nu verificaţi contul in 30 de zile, acesta va fi închis, iar fondurile confiscate.

Bonus la prima depunere Sportingbet Cazino 100% până la 700 RON

Bonus Sportingbeet Cazino

Sportingbet oferă un bonus de până la 700 RON clienților noi

Sportingbet Cazino întâmpină jucătorii noi cu un bonus de bun venit de 100% din valoarea primei depuneri, în limita a 700 RON. Vă puteţi deschide cont de aici, iar pentru a primi bonusul este obligatoriu să faceţi prima depunere în ziua înregistrării şi să daţi click pe butonul ,,Înscrie-te acum” de pe pagina de înregistrare.

Cum Sportingbet se adresează şi jucătorilor cu mai puţine resurse financiare, valoarea minimă a depunerii este de 40 de RON. Bonusul va fi creditat instant şi poate fi utilizat pe orice joc din cazinou. Pentru a efectua retrageri, bonusul trebuie rulat de 35 de ori în decurs de cel mult 7 zile de la primire.

Ce promoții ai la Sportingbet Cazino

La Sportingbet întâlnim o paletă largă de promoţii care include rotiri gratuite, turnee sau concursuri.

La momentul redactării recenziei, în cazinou sunt disponibile doua promoţii:

 • Crazy Wheel – învârteşti roata norocoasă şi câştigi rotiri gratuite la slotul Aztec Gold sau bani bonus
 • Free Spins Madness – jucătorii care vor rula cel puțin 80 de ron în Cazinou vor acumula puncte în funcţie de joc: pentru blackjack, baccarat si video poker 0,2 puncte pentru fiecare euro pariat, pentru ruletă şi alte jocuri de masă 0,33 puncte pentru fiecare euro pariat, iar pentru sloturi şi jocuri hi-lo 0,50 puncte pentru fiecare euro pariat.

Sportingbet Cazino promoții

În funcţie de numărul de puncte acumulate în timpul unei zile (începe la 9:00 am), jucătorii vor fi recompensaţi cu 3 rotiri gratuite (10 – 199,9 puncte), 5 rotiri gratuite (200 – 499,9 puncte), 10 rotiri gratuite (500-999,9 puncte), 20 rotiri gratuite (1000- 2499,9 puncte), 50 rotiri gratuite (2500 – 4999,9 puncte) şi 100 rotiri gratuite (peste 5000 puncte).

Rotirile sunt disponibile pentru jocul Aztec Gold în versiunea desktop, iar câştigurile din acestea sunt cash.

Oferta de jocuri Sportingbet Cazino

Platforma Sportingbet furnizează pariuri sportive, jocuri de cazino şi cazino live.

Secţiunea de pariuri sportive nu este cea mai populară din tară, dar ultima perioadă a consemnat paşi importanţi în optimizarea acesteia. Implementarea platformei Bwin a dus la îmbunătăţirea ofertei de pariuri, creşterea vitezei de actualizare a informaţiilor, un serviciu de live streaming eficient şi, implicit, un plus pentru cei care pariază live.

In secțiunea de cazinou sunt disponibile 108 sloturi online, 4 jocuri de masă (blackjack, multi hand blackjack, baccarat si texas hold’em),  ruletă si blackjack live.

Deşi oferta de păcănele nu este foarte bogată, ea compensează prin diversitatea și calitate. La Sportingbet ai tot felul de jocuri ca la aparate cu tematici diverse: fantezie, acţiune, filme şi muzică, fructe, animale, etc. Mizele jocurilor sunt cuprinse intre 0,05 ron si 5 ron pe o linie de plata, în funcție de provider.

Amatorii de jocuri cu dealer live au toate motivele sa aleagă acest operator deoarec e aici vor găsi rulete si mese de blackjack furnizate de Evolution Gaming prin transmisiuni live din cele mai mari cazinouri din Bucuresti. La blackjack se pot miza sume cuprinse între 25 de ron şi 12 500 ron, iar la ruletă se pot plasa pariuri cu sume între 0,50 ron şi 50 000 de ron.

Păcănele Sportingbet Cazino

Oferta de sloturi online de la Sportingbet nu este foarte generoasă, dar conţine unele dintre cele mai populare produse ale celor de la NetEnt (Starburst, Guns’n Roses), Play’n GO(Lady of Fortune, Book of Dead), Win Studios (Aztec Gold, Mega Fortune Wheel) și alți producători de jocuri ca la aparate.

Sportingbet Cazino păcănele

Din păcate, sloturile nu sunt grupate după tematică sau furnizor, astfel încât singura modalitate de a găsi un joc este să apelați la funcţia ,,Căutare joc”. Dacă aveţi preferinţă pentru o anumită temă, sunteţi nevoiţi să parcurgeţi întreaga listă de jocuri.

Sportingbet este alegerea  potrivită când doriţi sloturi cu jackpot-uri progresive. 8 dintre jocurile furnizate de Win Studios dispun de jackpot-uri, 6 dintre ele fiind exclusive: Octoberfest Madness, Mega Fortune Wheel, Melon Madness deluxe, Space Ventura, Lucky Paradise si Cash Cruise.

Aplicaţia de mobil Sportingbet Cazino

Platforma Sportingbet Cazino este bine optimizată, atât pentru desktop, cât şi pentru dispozitivele mobile. Jucătorii se pot loga direct de pe dispozitivele mobile prin intermediul browserului şi se vor bucura de aceleaşi facilităţi ca şi pe desktop.

Operatorul a dezvoltat o aplicaţie pentru Android. Pentru a o instala este necesar să intraţi în setările telefonului şi să selectaţi opţiunea ,,surse necunoscute”, să intraţi pe secţiunea mobil , să descărcaţi şi să instalaţi aplicaţia. Mai rămâne să vă logaţi şi vă puteţi bucura de toate jocurile de pe platformă.

Cei care au dispozitive mobile cu IOS trebuie să selecteze din setări ,,surse necunoscute”, să intre in App Store, să caute Jocuri de cazinou Sportingbet şi să instaleze aplicația.

Securitatea datelor personale si financiare la Sportingbet Cazino

Faptul că operatorul este licenţiat de către ONJN până în 2027 este garanţia siguranţei si corectitudinii pe care acesta le oferă. Pentru o eficienţă sporită, Sportingbet colaborează cu AESS (Asociatia Europeana a Securităţii Sporturilor) şi EGBA (Asociatia Europeana de Jocuri şi Pariuri) pentru a preîntâmpina tentativele de fraudă şi de furt al identităţii.

Principalele  măsuri pentru o experienţă sigură sunt excluderea minorilor (prin verificarea identităţii) şi prelucrarea responsabilă a datelor cu caracter personal şi a tranzacțiilor financiare.

Departamentul de ,,Joc Responsabil” încearcă să identifice modelele de comportament care prezintă risc de adicţie. Lucrătorii din cadrul acestuia beneficiază de experienţa colaborării cu Cambridge Health Alliance, un sector academic afiliat Harvard Medical School.

Cum alimentezi contul Sportingbet Cazino

Pentru a încărca contul Sportingbet sunt disponibile cele mai uzuale metode de depunere:

 • Transfer bancar rapid – tranzacţii intre două bănci naţionale. Poţi depune minim 40 de ron şi maxim 20.000 ron, fără taxe.  După ce introduceţi datele băncii vi se va furniza un ID de referinţă unic, ce va fi folosit şi pentru depunerile viitoare. Pentru a finaliza tranzacţia accesaţi contul bancar online sau mergeți la bancă. Banii vor ajunge in cont în 1-4 zile lucrătoare.
 • Card Visa sau Mastercard – fondurile vor fi creditate instant, fără taxe. Limita minimă este de 40 de ron, iar limita maximă de 20.000 de ron.
 • Skrill – acest portofel electronic este disponibil atât pentru depuneri, cât şi pentru retrageri. Suma minimă ce poate fi depusă este de 40 de ron, iar cea maximă de 10.000 ron. Se reţine o taxă de 4,90%.
 • Skrill 1-Tap – aceleaşi condiţii ca la Skrill, dar metoda nu poate fi folosită la retrageri.
 • Neteller – poate fi folosit şi la retragere. Se percepe o taxă de 4,9%. Suma minimă tranzacţionată este de 40 de ron, iar cea maximă de 27.500 ron.
 • PaysafeCard – limita minimă este de 40 de ron, iar cea maximă este de 4.000 ron.

Cum retragi fonduri de la Sportingbet Cazino

Pentru a retrage bani de la acest cazino online este necesar să fi efectuat o depunere prin metoda aleasă pentru retragere, în ultimele 6 luni. Din feedbackul primit de la jucători, retragerile se efectuează fără probleme majore. Procesarea tranzacţiei poate dura pana la 2 zile, timp în care o puteţi anula. Operatorul va reţine şi vira sumele datorate statului.

Metode de retragere:

 • Transfer bancar rapid – puteţi retrage între 40 şi 40.000 de ron, fără taxe.
 • Card Visa
 • Neteller
 • Skrill
 • PaysafeCard

Sportingbet Cazino suport

Sportingbet Cazino suport

Relații cu clienții Sportingbet Cazino

Pentru a rezolva eventualele probleme aparute în timpul utilizării platformei, puteţi accesa paginile de ajutor: Contul meu -> Ajutor şi contact.

Dacă este nevoie să luaţi contact cu un operator, puteți opta pentru una dintre următoarele variante:

 • Chat Live – Contul meu -> Ajutor si Contact -> Chat Live. Suportul este in limba română şi este disponibil între orele 09:00 – 23:00.
 • Telefon – 0316 300 581 – zilnic între 11:00 – 23:00
 • e-mail

Merită sa deschizi cont la Sportingbet Cazino?

Este evident ca Sportingbet Cazino nu are nici cea mai bogată selecţie de jocuri de cazino, nici cea mai uşor de utilizat platformă, nici păcănele gratuite şi nici cele mai performante aplicaţii pentru dispozitivele mobile.

Permanentele îmbunătăţiri tehnice, sumele mici cu care poţi intra în joc şi posibilitatea de a găsi pariuri pe ligile inferioare de fotbal din Romania, așează acest operator printre cei la care merită sa îţi deschizi cont.

Principalul atu îl reprezintă jocurile exclusive de la Win Studios şi jackpot-urile tentante pe care le oferă.

DESCHIDE CONT LA SPORTINGBET CASINO ACUM!

4,0 rating

Lasă un răspuns