Ce sunt Sloturile Megaways. Avantaje și dezavantaje

Ce sunt Sloturile Megaways. Avantaje și dezavantaje

Industria sloturilor online este una dintre cele mai dinamice deoarece poate valorifica în timp scurt cele mai noi inovații tehnologice. Cu toate aceste posibilități, în ultimii ani nu apăruse nicio funcție sau caracteristică despre care s-ar fi putut spune că a revoluționat domeniul. Asta până în 2016, când compania australiană de dezvoltare de soluții pentru cazino Big Time Gaming a lansat Dragon Born, un slot video cu 6 role, fiecare dintre acestea având între 2 și 7 simboluri.

Ce sunt Sloturile Megaways - avantaje si dezavantaje

Big Time Gaming este compania care a lansat Sloturile Megaways

Ascensiune rapidă în topul preferințelor jucătorilor

Primit cu reticență, ca urmare a confuziei inițiale, Motorul Megaways a început să crească în popularitate pe măsură ce jucătorii au conștientizat cele până la 117.649 modalități de a obține un premiu, diversele modalități de construi matricele de joc (6 role vericale sau 6 role verticale și una orizontală) și, mai ales, posibilitatea de a încărca diverse caracteristici speciale.

În doar câțiva ani, această ideee a fost preluată de majoritatea producătorilor de sloturi video (sub licență Big Time Gaming), a fost reinterpretată și perfecționată, astfel încât numărul de linii de plată a ajuns până la peste 60 de milioane (Laser Fruit de la Red Tiger Gaming).

Laser Fruit

Laser Fruit de la Red Tiger Gaming

Cum funcționează sloturile Megaways?

Motorul de joc Megaways este un mecanism aleatoriu de modificare a dimensiunilor rolelor, fapt care duce la un număr diferit de simboluri la fiecare rotire, creând numeroase moduri de a câștiga. Această dinamică a numărului de simboluri de pe o rolă face ca fiecare rotire să aibă o grilă proprie.

JOACĂ CELE MAI BUNE SLOTURI MEGAWAYS GRATIS

Deși poate părea o variantă supradimensionată a celor 243 de variante oferite de matricea cu 5 role pe 3 rânduri, motorul Megaways este unul suplu, care permite diverse prezentări, de obicei cu 6 role și rânduri dinamice, uneori cu o rolă suplimentară cu 4 simboluri.

De ce au devenit atât de populare astfel încât sunt disponibile în cele mai bune cazinouri online? Pentru a obține un răspuns vom face o scurtă trecere în revistă a punctelor forte și vom încerca să identificăm aspectele perfectibile.

De ce sunt populare păcănelele Megaways?

Este evident că principalul atu al sloturilor Megaways este numărul mare de linii de plată. Faptul că aceste jocuri fac plăți pentru combinații oriunde pe role adiacente lasă senzația că este mult mai ușor să obții combinații câștigătoare. Realitatea este chiar aceasta. Câștigurile sunt mai frecvente, dar valorile lor sunt mult mai mici decât la sloturi cu 5, 10, 20, 40 de linii de plată.

Chiar modificarea numărului de simboluri de pe o rolă poate fi distractivă. Faptul că nu știi ce structură va avea grila de joc la următoarea rotire te ține alert și conectat la joc.

Aceste jocuri par a fi făcute special pentru vânătorii de emoții. Ușoara confuzie generată de identificarea combinațiilor câștigătoare, faptul că nu știi cum va arăta ecranul de joc și ce caracteristici se vor activa la fiecare rotire și incertitudinea specifică acestor jocuri ar putea crea premisele pentru o experiență pozitivă sau chiar relaxantă.

Dezavantaje ale jocurilor Megaways

Un număr foarte mare de linii de plată ar putea crea impresia unei oportunități pentru a crește șansele de câștig pe termen lung. Realitatea este că frecvența și valoarea acestora este controlată de volatilitate și RTP. Astfel, câștigurile obținute per rotire sunt, de cele mai multe ori, destul de mici. Totuși, există mereu șanse să prinzi câștiguri uimitoare la păcănelele Megaways. Multe dintre ele pot oferi premii de maxim 10.000x sau chiar mai mult la o singură rotire. Ce sunt Sloturile Megaways

Câștigi până la 10.000x miza la Starz Megaways

Deși, pentru unii, incertitudinea și ineditul ar putea fi o sursă de distracție, pentru alții poate fi derutant să vadă premiul acordat fără să înțeleagă cum l-au obținut. Producătorii încearcă prin diferite metode să informeze jucătorii despre liniile câștigătoare, dar acest lucru este destul de dificil pentru a fi încorporat într-o experiență liniară.

Jucătorii care frecventează sălile de cazino vor mai avea de așteptat până vor putea încerca aceste jocuri. Dacă operatorii online au îmbrățișat rapid ideea, producătorii de aparate de joc fizice nu s-au lăsat încă convinși să plătească pentru a utiliza licența BTG.

Merită să joci sloturile Megaways?

Dacă ești un jucător recreațional, sloturile Megaways vor fi o alternativă incitantă pentru jocurile standard. Plățile relativ mici frecvente și lipsa unor jackpot-uri consistente ar putea fi un minus pentru cei mai mulți, dar varianta rotirilor gratuite cu role în extensie (până la 12 simboluri în unele cazuri), cu modul colapsabil activat (înlocuirea simbolurilor câștigătoare cu alte simboluri, putând obține mai multe câștiguri pe o singură rotire) și cu multiplicator progresiv poate duce la câștiguri semnificative.

Pentru un joc responsabil, recomandăm o bună gestionare a fondurilor alocate acestei activități, păstrarea ei în sfera distracției și folosirea jocurilor demo (păcănele gratis).

Ce sunt Sloturile Megaways

Sloturile Megaways cele mai accesate în ultima perioadă: Shining King, Montezuma, Medusa, Curse of the Werewolf

Unde poți juca sloturile Megaways?

În secțiunea Megaways de pe pacanele-gratis.ro am inclus sloturile Megaways cele mai căutate și continuăm să o facem, ori de câte ori apare un joc nou. Citește recenziile acestor sloturi pline de surprize, bucură-te de ele în variantă demo și află unde merită să le joci pe bani reali!  Fără cont, fără depunere. Doar click pe jocul dorit și distracția poate începe. Nu uita să le și votezi!

Top Cazinouri
100 Rotiri Gratuite fără depunere
Bonus 1.000 RON + 100 Rotiri Gratuite
Bonus 1.000 RON + 1.000 Rotiri Gratuite
100% pana la 1.500 RON + 200 Rotiri Gratuite
Depui 50 RON, joci cu 100 RON + 150 Rotiri Gratuite
Cele Mai Noi Păcănele
Rise of Giza PowerNudge
Rise of Giza PowerNudge

Rise of Giza PowerNudge. Incearcă noul slot de la Pragmatic Play cu rotiri gratuite, multiplicatori progresivi și câștiguri de până la 4.000X!

Păcănele noi Secrets of the Sorcerer
Păcănele noi Secrets of the Sorcerer

Joacă păcănele online Secrets of the Sorcerer pe o matrice 5x3 și descoperă secretele Vrăjitorului! Premii 6.714X miza. Cum câștigi. RTP. Păreri

Păcănele online Book of 99
Păcănele online Book of 99

Joacă păcănele online Book of 99, un slot inspirat din mitologia greacă, cu un RTP de 99%, Rotiri Gratuite cu simbol special expandabil. Câștig 5.000 X miza.

Păcănele noi Alive Megaways
Păcănele noi Alive Megaways

Adu-l la viață pe cel mai faimos monstru din lume, Frankenstein în jocul de păcănele noi Alive Megaways, pe o matrice 6x7 și până la 200.704 linii de plată.

Jocul de noroc Aviator
Jocul de noroc Aviator

Încearcă jocul de noroc Aviator, o creație unică de la Spribe, cu un gameplay inedit, și poți câștiga până la 40.000 RON. RTP 97%. Cum câștigi. Detalii.