Slot game

Aparate online Golden Gods

 

Revendică darurile de la zei la aparate online Golden Gods! Nu va fi ușor – trebuie să urci până în vârful piramidei pe o matrice cu 5 role X 5 rânduri și 3.125 linii de plată! În jocul oferit de Relax Gaming te așteaptă o comoară în valoarea de până la 60.000 X miza totală pe rotire! Pe măsură ce joci slotul, poți activa bonusuri de top, cum ar fi rotiri gratuite și multiplicatori de câștig. Hai într-o aventură cu azteci!

Simboluri

La aparate online Golden Gods vei găsi simboluri cu 4 zei: IX Chel, Chaac, Kinich Ahau și Itzamna – plătesc la fel. Nu lipsesc cărțile de poker A, K, Q, J, 10 și 9, acestea fiind cele de valoare mai mică. De asemenea, vei găsi monede obișnuite și de aur și, desigur, simbol Bonus – activează rotiri gratuite. Citește în continuarea recenzia noastră și află cât plătește fiecare simbol!

Cum se joacă aparate online Golden Gods?

De cum deschizi slotul, vei vedea un buton mare auriu – Invartire. Lângă el, se află butonul pentru Modul Turbo – grăbește învârtirea rolelor, dar și opțiunea de cumpără specială situată în partea stângă. Tot în partea dreapta se află tabelul de plăți – Plătește. Nu rămâne decât să îți alegi miza – click pe + sau – din pictogramele din partea stânga a ecranului. Lângă butonul de pariu poți selecta și Joc Automat. Să înceapă căutarea de comori!

Caracteristici bonus

Dacă pe grila de joc se află un simbol Scatter și se formează o combinație cu simboluri de valoare mare, se declanșează o rundă de Re-Spin. În timpul acestei caracteristici, rolele se învârt până la o rotire necâștigătoare. Dacă 3 simboluri bonus ajung simultan pe tamburi, intri în următoarea rundă, în care doar simboluri de monede, spații libere și zei apar pe parcursul funcției.

Aparate online Golden Gods

Monedele obișnuite vin cu valori de până la 8x miza, în timp ce monedele de aur plătesc până la 200x. Monedele se fixează pe poziție și acordă încă 3 rotiri suplimentare. În schimb, zeii au puteri, după cum urmează:

  • Itzamna copiază valoarea unui simbol aleatoriu și o aplică la celelalte;
  • Kinich Ahau colectează toate valorile monedelor aflate în prezent pe role;
  • Chaac alege 3 premii în bani și le dublează valoarea de până la 3 ori;
  • IX Chel unește până la 4 premii în bani într-o singură poziție și înmulțește suma totală sau transformă în monede aur – această caracteristică rămâne în joc fiecare re-spin rămas.

Cum câștigi la slotul Golden Gods?

Câștigi atunci când minim 3 simboluri de același fel aterizează pe o linie de plată activă, așezate de la stânga la dreapta, începând cu extremitatea stângă. Premii mai mari vin pentru 5 x simbol, în special de la Zei. Este un slot unde se câștigă des, deoarece există până la 3.125 linii de plată, însă valoarea simbolurilor per linie nu este atât de mare – plățile pot crește considerabil în bonusuri, acolo unde există multe caracteristici cu potențial – se poate câștiga până la 60.000 X miza totală pe rotire!

Tabel de plăți

  • 5 x Zei = 3 x miza
  • 5 x A = 1.5 x miza
  • 5 x K, Q = 1.2 x miza
  • 5 x J, 10 = 1 x miza
  • 5 x 9 = 0.8 x miza

Aparate online Golden Gods

Păreri Golden Gods

Golden Gods este un slot captivant, cu bonusuri de top și o temă populară la păcănele. Impresionează ca plăți – o rotire norocoasă îți poate aduce până la 60.000 X miza totală, câștiguri posibile mai degrabă în speciale. Ne place acest joc, atât ca design, coloană sonoră, cât și ca atmosferă. Golden Gods este un joc ca la aparate pe care nu vrei să îl ratezi. Dacă ți-a plăcut acest slot cu siguranță vei aprecia și următoarele titluri de jocuri: Shining Crown, Burning Hot.

Unde poți juca pe bani reali Golden Gods?

Betano, NetBet, SlotV, Mr Bit, Frank Casino sau Maxbet sunt cazinouri legale în România, unde poți juca pe bani reali Golden Gods. Pariurile sunt accesibile, între 0.40 și 60 RON, atât pe versiunea desktop, cât și pe un mobil Android sau iOS. Alege NetBet și intră în atmosferă cu cel mai mare bonus de pe piață + rotiri gratuite fără depunere!

100% Bonus 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0