Slot game

Aparate online Pilgrim of Dead

Pornește într-o călătorie prin Egiptul Antic cu jocul de aparate online Pilgrim of Dead! Aventura are loc într-un templu, printre morminte, artefacte și faraoni, respectiv pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată fixe. În timp ce descoperi slotul Play n Go, poți activa bonusuri de top, precum rotiri gratuite cu simbol special expandabil sau poți juca la dublaj. Caută comoara, iar o rotire norocoasă îți poate aduce până la 500.000 de monede!

Cum câștigi la păcănele Pilgrim of Dead?

Cu excepția Scatter-ului (plătește indiferent de poziția în care a aterizat pe role), toate celelalte simboluri oferă câștiguri atunci când pică pe role consecutive, începând cu prima, de la stânga la dreapta. Pentru a forma un combo câștigător ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri de același fel pe o linie de plată activă – cel mai bine plătit simbol este Wild-ul (Mormânt) – 5 bucăți oferă 1.000 de monede. Plata de 500.000 de monede poate fi câștigată în Free Spins, asta dacă obții un “tablou” cu Faraoni.

Tabel de plată

  • 5 x Faraon = 1.000 de monede
  • 5 x Anubis = 250 de monede
  • 5 x Balanță = 125 de monede
  • 5 x Scarabeu = 125 de monede
  • 5 x A, K = 60 de monede
  • 5 x Q, J, 10 = 40 de monede

Caracteristici bonus

Simbolul Wild (Mormântul) este și Scatter. Aterizarea a 3, 4 sau 5 simultan pe role, activează funcția Rotiri Gratuite. Primești un premiu de 50, 100 sau 1.000 de monede + 5 rotiri gratuite. Poți obține până la 30 de rotiri suplimentare, dacă pe role pică cel puțin 3 simboluri Scatter. Înainte de a începe, din tabelul de plăți se va alege un simbol aleatoriu pentru a deveni expandabil – de fiecare dată când pică pe role și poate forma combinații câștigătoare, acesta se extinde complet pe role (nu trebuie să fie pe role consecutive ca în jocul de baza – poate forma plăți și dacă este pe tamburii 1, 3 sau 5).

La păcănele Pilgrim of Dead poți juca la dublaj. Este un joc de noroc, unde îți poți dubla premiul (ghicește culoarea cărții întoarse cu fața în jos – negru/roșu) sau îți poți înmulți cu 4 premiul (suită de cărți). Poți întoarce până la 5 cărți consecutiv și până în limita a 2.500 de monede.

Merită să joci aparate online Pilgrim of Dead?

Există multe jocuri ca la aparate inspirate din Egiptul Antic, Pilgrim of Dead fiind unul dintre ele. Este asemănător celebrului slot Book of Dead, deci și aici te bucuri de rotiri gratuite cu simbol special expandabil sau poți juca la dublaj. Nu avem nimic de reproșat în ceea ce privește design-ul și coloana sonoră – sunt la cel mai înalt nivel. Dacă ești fan păcănele în stilul Book of Ra, atunci merită să încerci gratis Pilgrim of Dead.

Unde poți juca pe bani reali Pilgrim of Dead?

La NetBet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, Mr Bit, SlotV, Winbet, Winmasters, Frank Casino, Magic Jackpot, Superbet sau Maxbet poți testa jocul de păcănele Pilgrim of Dead pe bani reali, cu mize cuprinse între 0.50 RON și 500 RON pe versiunea desktop (laptop, PC), cât și pe dispotizivele mobile iOS și Android. Vrei rotiri gratuite fără depunere? Alege NetBet! Deschide cont din acest link special – CLICK AICI!