Slot game

Book of Ra Temple of Gold – Prezentare Slot

 

Un explorator este gata să plece în căutarea comorilor ascunse în faimosul Templu de Aur din El Dorado. Ajută-l să le găsească și câștigă până 5.000 x miza totală într-o singură rotire în jocul de păcănele Book of Ra Temple of Gold! Slotul este dispus pe o matrice cu 3 rânduri X 5 coloane și 10 linii de plată ajustabile (între 1 și 10). RTP-ul este puțin scăzut, de 95.28%, iar volatilitatea este ridicată. Inițiază funcția Free Spins și obține până la 3 simboluri speciale expandabile și rotiri gratuite nelimitate!

Simbolurile jocului de păcănele Book of Ra Temple of Gold

10 simboluri alcătuiesc grila de joc a slotului Book of Ra Temple of Gold. Vei întâlni clasicele cărți de joc A, K, Q, J, 10 și 9, acestea fiind cele care oferă câștigurile cele mai mici, dar și simboluri specifice tematicii – Amuletă, Măști și Statui. Cel mai bine plătit simbol este Femeia Explorator. Cartea joacă rol atât de Scatter, cât și de Wild – le înlocuiește pe toate celelalte și oferă un câștig de 2x, 20x sau 200x pentru 3, 4 sau 5 oriunde s-ar află pe tamburi.

Ce valoare are fiecare simbol ?

  • 5 x Explorator = 500 x miza
  • 5 x Statuie = 200 x miza
  • 5 x Mască = 75 x miza
  • 5 x Amuletă = 75 x miza
  • 5 x A, K = 15 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 10 x miza 
Book of Ra Temple of Gold

Book of Ra Temple of Gold – Simboluri

Funcții speciale – rotiri gratuite cu simbol special expandabil

Jocul ca la aparate Greentube oferă o rundă bonus cu rotiri gratuite, care este declanșată la apariția a minim 3 simboluri Scatter în aceeași rotire, oriunde s-ar afla pe tamburi. Vei primi 10 rotiri gratuite, iar înainte de start se va alege un simbol aleatoriu că fiind special expandabil – la fel ca la Book of Ra sau Book of Dead. Dacă în timpul unei runde, pe role aterizează alte 3 Scatter, vei primi încă 10 învârtiri, dar dacă sunt 4 sau 5, pe lângă rotiri gratuite, vei beneficia de unul sau două simboluri speciale expandabile, în funcție de numărul de Scatter.

Fiecare câștig mic și mediu, nu mai mare de 500 x miza totală, poate fi dublat datorită unei alte funcții speciale – Gamble (dublaj). Această presupune parierea câștigului obținut prin alegerea culorii Roșu/Negru a cărților așezate cu fața în jos. Dacă alegerea este corectă, atunci suma pariată se dublează, iar dacă alegerea este greșită, atunci suma pariată se pierde.

Book of Ra Temple of Gold

Book of Ra Temple of Gold – Jocuri Gratuite

Book of Ra Temple of Gold  – părerea noastră

În comparație cu celebrul joc de păcănele Book of Ra al aceluiași provider,varianta Temple of Gold vine cu un plus, pe care noi îl apreciem. Pe lângă dublaj, funcția cu rotiri gratuite poate conține până la 3 simboluri speciale expandabile, lucru care poate duce la câteva câștiguri mai mult decât decente, de maxim 5.000 x miza totală într-o singură rotire. Pe site-ul nostru le poți încerca pe ambele jocuri de păcănele Novomatic pe bani virtuali, iar la sfârșit poți sa hotărăști care îți place mai mult și să îi acorzi un vot. Mulțumim! 

Unde poți juca pe bani reali Book of Ra Temple of Gold?

Book of Ra Temple of Gold poate fi jucat atât pe bani virtuali, cât și pe mize reale în următoarele cazinourilor online licențiate ONJN, cu pariuri cuprinse între 1 RON și 80 RON:

  • NetBet
  • Betano
  • Maxbet

Noi l-am încercat la Betano Casino, deoarece vine cu cea mai bună platformă mobilă Betano App. Deschide cont aici și profită de un bonus de bun venit de 100% până la 1.000 RON + până la 1.000 rotiri gratuite, cu rulaj 12.5x la Cazinou.