Slot game

Caramel Hot EGT online gratis – Descriere Slot

Descoperă un slot plin cu simboluri fructate, șeptari și wild-uri și câștigă până la 1.000x miza totală într-o singură rotire! Încearcă acest joc de păcănele cu 30 linii de plată ajustabile (1, 5, 10, 20 sau 30) pe 3 rânduri x 5 coloane fixe și poți pune mâna pe unul din cele 4 jackpot-uri progresive la orice rotire în mod aleatoriu! Caramel Hot este un joc ca la aparate EGT gratis, dezvoltat în decembrie 2016, cu un RTP destul de mic și cu o volatilitate scăzută spre medie. Structura clasică și gameplay-ul ușor de controlat, fac ca slotul să fie prefect de redat și de pe dispozitivele mobile iOS/Android.

Simbolurile slotului Caramel Hot

Nu vei găsi Caramele, dar vei întâlniîn schimb cele mai iubite simboluri cu fructe – Cireșe (plătesc cel mai puțin), Lămâi, Prune, Portocale, Struguri, Banane și Mere (are valoarea cea mai mare). Apoi urmează un Clopoțel și un simbol Scatter – nu vine cu rotiri gratuite, dar 5x oferă de 1.200 x miza totală. Șeptarii sunt Wild – le substituie pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului.

Ce valoare are fiecare simbol?

Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, cu excepția Scatter-ului, pe role consecutive, începând cu tamburul din capătul stâng. Pentru a forma o combinație câștigătoare ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite pe o linie de plată activă. Cele mai mici plăți sunt oferite de Cireșe și celelalte fructe, iar câștigurile mai mari vin de la Clopoțel și Șeptari

Caramel Hot EGT online gratis
Caramel Hot EGT online gratis – Simboluri

Funcții speciale – 4 jackpot-uri progresive, dublaj și wild-uri  cu șeptari

4 jackpot-uri progresive și o funcția de dublaj sunt două caracteristici marca producătorului de jocuri EGT, două modalități excelente de a obține câștiguri la păcănele. După fiecare câștig, poți opta pentru funcția de dublaj – Gamble, unde trebuie să ghicești culoara cărții de joc – roșu/negru, iar suma pariată se va dubla. În cazul în care selecția ta la jocul de noroc nu este corectă, toți banii ii vei pierde. Poți dubla orice câștig care nu depășește 35X miza totală.

Jackpot-ul misterios cu 4 niveluri este atracția principală în jocul de păcănele Caramel Hot. Unul din cele 4 jackpot-uri progresive poate fi câștigat în mod aleatoriu, iar odată declanșat trebuie să alegi 3 cărți de aceeași culoare din cele 12 întoarse cu fața în jos și vei câștiga jackpot-ul corespunzător, a cărui valoare poate fi și de 6 cifre.

Wild-uri cu Șeptari

Wild-ul, reprezentat de Șeptari, le înlocuiește pe toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului. Apare pe toate cele 5 role, ceea ce duce la câștiguri consistente și la crearea de multe combinații câștigătoare, mai ales că există până la 30 linii de plată.

Caramel Hot EGT online gratis
Caramel Hot EGT online gratis – Jackpot Cards EGT

Caramel Hot EGT online gratis  – părerea noastră

Cele 30 linii de plată reglabile ne aduc aminte de jocul de păcănele EGT Amazon s Battle, un slot cu până la 30 rotiri gratuite, jackpot și dublaj. Sincer, preferăm Amazoanele în locul fructelor și pentru că arată mai bine din punct de vedere grafic și vizual. La fel ca sute de alte jocuri de păcănele online EGT ambele sloturi sunt pe site-ul nostru în varianta demo, pe bani virtuali. Încearcă-le și spune-ne părerea ta printr-un vot. Mulțumim!

Unde poți juca pe bani reali Caramel Hot?

Cu un pariu cuprins între 0.30 RON și 120 RON, jocul ca la aparate Caramel Hot poate fi testat pe mize reale la următoarele cazinouri online recomandate: Superbet, Fortuna, NetBet, Magic Jackpot, Maxbet, Betano, Vlad Cazino și Unibet.

Dacă vrei să joci până la 100 de rotiri gratuite de pe dispozitivele mobile Apple/Android la celebrul slot Burning Hot, deschide cont la Unibet și efectuează prima ta depunere. Pe lângă asta, primești și un bonus consistent de 100%. Mult noroc!

100% Bonus 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0