buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Cash Connection Charming Lady

Producator

Novomatic

Rating

Sending
4.67 / 5 (3 voturi)

 • Producător: Novomatic
 • Volatilitate: Ridicată
 • RTP: 94.99%
 • Data lansării: 13.01.2020
 • Mize: 1 RON – 200 RON
 • Câștig maxim: 900 x miza
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Dublaj: Da

🍀Cash Connection Charming Lady🍀 – Prezentare Slot🍀

 

Dezvoltat în ianuarie 2020, pe o matrice cu 3 rânduri X 5 coloane și 10 linii de plată fixe,Cash Connection Charming Lady este varianta cu Jackpot a celebrului slot de la Novomatic Lucky Lady s Charm Deluxe. Diferența ar fi că nu există Free Spins, dar ne putem bucura în continuare de funcția de dublaj – Gamble.

Este un slot de volatilitate ridicată, cu un RTP ceva mai mic decât media, de 94.99%. Câștigul maxim pe care îl poți obține la o singură rotireajunge la 900x miza totală. Jocul poate fi testat și de pe dispozitivele mobile cu Android sau Apple, precum și de pe desktop (lapotop/PC). Descoperă mai multe în recenzia noastră Cash Connection Charming Lady.

Simbolurile jocului de păcănele Cash Connection Charming Lady

A, K, Q, J, 10 și 9 sunt simbolurile care oferă câștiguri mai mici, urmate ca valoare de Potcoavă, Monede și Trifoi cu 4 Foi. Apoi, simbolurile care plătesc mai mult sunt Buburuza și Talismanul. Simbolul Wild este reprezentat de celebra Femeie blondă – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Bonusului (Bilă de Cristal) și, de asemenea, dublează fiecare premiu atunci când face parte dintr-o combinație câștigătoare.

Cât plătește fiecare simbol pentru 5 bucăți?

 • 5 X Buburuza, Talisman = 75 X miza
 • 5 X Monedă, Trifoi cu 4 Foi = 25 X miza
 • 5 X Potcoavă = 40 X miza
 • 5 X A, K = 12.5 X miza
 • 5 X Q, J, 10, 9 = 10 X miza
Cash Connection Charming Lady

Cash Connection Charming Lady – Simboluri Plăți

Funcții speciale – 4 jackpot-uri progresive și dublaj

Cu 6 sau mai multe simboluri Bonus (Bilă de Cristal) oriunde pe tamburi în timpul aceleiași rotiri, vei iniția secvența Jackpot. Fiecare are atașată o anumită valoare și vei primi 3 jocuri gratuite, iar simbolurile care au declanșat funcția vor rămâne blocate pe role. Fiecare simbol Scatter care aterizează pe grila de joc, va reseta numărul de rotiri la 3. Funcția se încheie atunci când nu mai rămâne nici un joc gratuit sau când când ai umplut toate spațiile. Există 4 jackpot-uri disponibile, care sunt împărțite astfel:

 • Jackpot Mini = 10 x miza totală
 • Jackpot Minor = 50 x miza totală
 • Jackpot Major = 136.92 x miza totală
 • Jackpot Grand = 854.98 x miza totală

Jackpot-ul Major și Jackpot-ul Grand pot fi câștigatedacă un simbol Bonus ce conține acest nume aterizează pe role în timpul funcției.

Există și o funcție de dublaj – Gamble în jocul ca la aparate Cash Connection Charming Lady. Grație acestei funcții, poți dubla orice câștig ce nu depășește 500x miza. Ghicește culoare cărții – roșu/negru și dublează fiecare câștig sau în cazul în care selecția ta nu este corectă, pierzi suma riscată la jocul de noroc.

Cash Connection Charming Lady

Cash Connection Charming Lady – Scatter

Păcănele online Cash Connection Charming Lady – părerea noastră

Din punctul nostru de vedere, Cash Connection Charming Lady este destul de mult sub originalul Lucky Lady s Charm Deluxe, considerat unul dintre cele mai bune sloturi de la Novomatic. Singurul lucru atractiv în acest joc sunt cele 4 jackpot-uri progresive, dar care vin cu un câștig destul de mic, în comparație cu alte jocuri cu jackpot (click aici pentru mai multe păcănele cu jackpot). Noi spunem pas, dar poate ție îți va plăcea. Vezi dacă este așa pe site-ul nostru, cu mize virtuale, iar dacă vrei să-l testezi „pe bune”, citește paragraful următor!

Unde poți juca pe bani reali Cash Connection Charming Lady?

Dacă ai jucat varianta demo, ți-a plăcut și crezi că poți obține profit și pe bani reali, află că slotul Cash Connection Charming Lady este disponibil la Maxbet și NetBet. O recomandare bună ar fi  NetBet Casino, deoarece depunere minimă este 20 RON și ai foarte multe opțiuni de depunere și retragere, chiar și fără card. Ai acces la peste 2.000 de jocuri de top cazino, iar bonusul la prima depunere ajunge la 3.000 RON.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0