Slot game

Crystal Hot 40 Free Spins Demo

Joacă Crystal Hot 40 Free Spins Demo pe păcănele-gratis și poți câștiga unul din cele 3 jackpot-uri! În jocul de bază, premiile pot ajunge până la 1.000 X miza totală pe rotire indiferent de unde încerci jocul: design-ul este excelent atât de pe un mobil Android/iOS, cât și de pe un laptop/PC. Pe grila de joc formată din 5 role X 4 rânduri vei simboluri cu fructe, cum ar fi Portocale, Cireșe, Pepeni, Struguri sau Septari. Te bucuri de bonusuri cu rotiri gratuite și premii dese – 40 de moduri de a câștiga!

Slotul Fazi este construit cu un RTP peste media de piață, de 96.02%, volatilitate medie spre ridicată și pariuri potrivite pentru toate buzunarele. Încearcă-l chiar acum într-un cazino online licențiat ONJN în România!

Crystal Hot 40 Free Spins – introducere joc

Cum câștigi la slotul Crystal Hot 40 Free Spins?

La păcănele Crystal Hot 40 Deluxe se câștigă într-un singur sens, adică atât de la stânga la dreapta: pentru a forma un combo câștigător, ai nevoie de minim 3 simboluri de același fel așezate pe una din cele 40 de linii de plată. Premiile cele mai mici vin de la simboluri Cireșe, Lămâi și Portocale, în timp ce Strugurii acordă recompense mai mari. Așa cum era de așteptat, Wild-ul, reprezentat de 77777, are cea mai mare valoare – le inlocuiestepe toate celelalte, iar 5 bucăți plătește de 25 de ori miza totală. Poți obține premii suplimentare, dacă alegi să joci la dublaj, însă cheia către un câștig consistent poate fi Free Spins

Tabel de plată pentru 5 x simbol

  • 5 x Struguri = 10 x miza
  • 5 x Pepeni = 5 x miza
  • 5 x Prune = 5 x miza
  • 5 x Lămâi = 2.5 x miza
  • 5 x Cireșe = 2.5 x miza
  • 5 x Portocale = 2.5 x miza
Crystal Hot 40 Free Spins – tabel de plată și funcția bonus

Bonusuri 

Free Spins – Runda bonus cu rotiri gratuite se activează atunci când 3, 4 sau 5 simboluri Free Spins aterizează simultan pe matrice. În funcție de numărul lor, vei obține:

  • 3 Scattere acordă 7 rotiri gratuite
  • 4 Scattere acordă 10 rotiri gratuite
  • 5 Scattere acordă 15 rotiri gratuite

Joc ca la aparate cu dublaj – După orice câștig, poți juca la dublaj. Trebuie să ghiceși ce culoare are cartea întoarsă cu fața în jos (Roșu/Negru), iar dacă ai ghicit poți întoarce altă carte sau colecta premiul total. Prima selecția greșită duce la pierderea sumei de bani câștigate până atunci.

Jackpot-uri Fazi – Există 3 jackpot de câștigat, Gold, Diamond și Platinum, care se declanșează în mod întâmplător, însă cu cât joci mai mult și mizele sunt mai mari, șansele de a activa Grand Jackpot cresc.

Merită sau nu să joci Crystal Hot 40 Free Spins Demo?

Este un joc de păcănele cu fructe și șeptari, unde se formează des combinații câștigătoare. În schimb, premiile sunt mici (de cele mai multe ori am ales să dublăm). Jackpot-ul este un punct atractiv, însă pare mai greu de activat decât la aparate EGT. De asemenea, runda bonus cu rotiri gratuite nu aduce un plus (un multiplicator ar fi făcut slotul mult mai atractiv).

Dacă îți place să joci păcănele 77777, pe site-ul nostru ai multe opțiuni – CLICK AICI și alege slotul preferat! Pe toate le poți testa gratis, fără să riști niciun ban din buzunarul tău.

Unde poți juca pe bani reali Crystal Hot 40 Free Spins?

Ai jucat gratis Crystal Hot 40 Free Spins și ți-a plăcut? Vrei să îl încerci și pe bani reali? Îl găsești la cazinoul online NetBet Casino! Pariurile încep de la 0.20 RON și ajung până la 500 RON, atât pe versiunea desktop (laptop/PC), cât și pe dispozitivele mobile IOS sau Android (tabletă/telefon). Deschide cont din acest LINK SPECIAL și vei primi bonusuri cu rotiri gratuite fără depunere!