Slot game

Frog Story păcănele gratis – Descriere Slot

Mai știți povestea Prințesa și Broscoiul? Ei bine, EGT a creat jocul de păcănele Frog Story inspirat din această cunoscută poveste, în jurul căreia s-a creat și un film de animație în 2009. Grila de joc de 3 rânduri X 5 coloane și 20 linii de plată fixe este așezată într-o pădure în care vei descoperi multe surprize. Există 4 jackpot-uri progresive, câștiguri în avalanșă și funcție de dublaj Gamble. Rata de câștig este puțin sub medie, de 95.87%, iar volatilitatea este medie. Disponibil și într-un cazino pe mobil, direct în browser, jocul ca la aparate Frog Story poate fi testat cu mize cuprinse între 0.20 RON și 120 RON. Descoperă comorile ascunse în mijlocul naturii și câștigă până la 3.000x miza totală într-o singură rotire!

Ce simboluri sunt în slotul online Frog Story?

Pe matrice există 5 simboluri specifice tematicii – Cufăr de Comori, un Set de Poțiuni Magice, un Prinț, o Prințesă și Vrăjitorul Înțelept – oferă cele mai mari câștiguri la păcănele Frog Story. De asemenea, există și 4 simboluri cărți de joc A, K, Q și J, acestea fiind cele care oferă câștiguri mai mici. Wild-ul este reprezentat de o Broască și înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului (Castel) – nu declanșează rotiri gratuite, dar oferă un câștig de 5, 50 sau de 50 de ori pariul la 3, 4 sau 5 simboluri afișate pe ecran în aceeași rotire.

Ce valoare maximă au simbolurile?

  • 5 x Vrăjitor = 150 x miza
  • 5 x Prinț = 12.5 x miza
  • 5 x Prințesă = 12.5 x miza
  • 5 x Poțiuni Magice = 7.5 x miza
  • 5 x Cufăr Comori = 7.5 x miza
  • 5 x A, K = 3.75 x miza
  • 5 x Q, J = 2.5 x miza
Frog Story păcănele gratis
Frog Story păcănele gratis – Simboluri

Wild-uri și Multiplicatori la jocul ca la pacanele Frog Story

Caracteristica Wild

Simbolurile Wild apar doar pe rolele 2, 3 și 4, iar de fiecare dată când aterizează pe tamburi și formează o combinație câștigătoare, se extind complet. Poți obține până la 4 role Wild, ceea ce generează câștiguri consistente, de regulă.

Multiplicatori progresivi

Frog Story este un joc de păcănele care folosește mecanismul Câștiguri în avalanșă. Asta înseamnă că, după fiecare combinație câștigătoare, simbolurile respective sunt eliminate de pe role și înlocuite cu altele noi. Pe lângă asta, fiecare câștig consecutiv vine și cu un multiplicator. Vei începe cu un multiplicator x2 care crește cu 1 pentru fiecare câștig.

Jackpot Cards de la EGT

În partea superioară a jocului sunt 4 jackpot-uri progresive cu premii care pot atinge valori ridicate, chiar și de 6 cifre. Nu sunt reguli speciale pentru a intra în posesia unui astel de premiu, acesta fiind declanșat în mod întâmplător la orice slot EGT, pe orice miză de joc.

Dublaj Frog Story păcănele gratis

De fiecare dată când obții un câștig, poți accesa funcția joc de noroc – Gamble, funcție care îți dublează câștigul, dacă ghiceșți culoarea cărții, Roșu sau Negru. Suma maximă pe care o poți pune la dublaj este un câștig de 35 X miza.

Frog Story păcănele gratis
Frog Story păcănele gratis este un slot legat la Jackpot Cards, dacă îl joci cu mize reale

Păcănele gratis Frog Story  – părerea noastră

Fără o rundă cu rotiri gratuite sau un joc bonus, este destul de greu să menții balanța pe plus la sfârșitul unei sesiuni la păcănele Frog Story. E adevărat, câștigurile vin des, dar de cele mai multe ori sunt destul de mici, pe care, personal, aleg să le dublez. L-am testat atât într-o agenție stradală, cât și într-un cazino online, dar până acum nu am reușit să obțin mai mult de 5 câștiguri consecutive – multiplicator x5. Dacă îți plac jocurile de păcănele inspirate din basme și povești, pe site-ul nostru găsești o serie de astfel de sloturi – click aici.

Unde poți juca pe bani reali Frog Story?

Îți plac sloturile fanteziste și vrei să joci Frog Story pe bani reali? Ei bine, află că-l poți juca cu mize reale la următoarele cazinouri online: NetBet, Betano, Superbet, MaxBet și Fortuna Cazino. Poți juca chiar și dacă nu ai card bancar – la Superbet depunerea minimă este 10 RON prin agențiile stradale, iar bonusul de bun venit urcă până la 1.200 RON.

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1