Slot game

Happy Halloween păcănele gratis Play n GO – Prezentare

  • Rotiri gratuite
  • Simboluri Wild cu Jack-o’-Lantern
  • Câștig maxim de 1.000.000 de monede
  • Coloană sonoră bine aleasă
  • Grafică reflectă sărbătoarea de groază
  • Animații captivante
  • Accesibil și pe dispozitivele mobile

Happy Halloween păcănele gratis – părerea noastră

Ne place foarte mult grafică și efectele audio care reflectă sărbătoarea de groază – Halloween, însă, ce nu este pe placul nostru este limitarea de rotiri gratuite, însă rămâne atractiv, datorită Jackpot-ului de 1 milion de monede. L-am încercat de câteva ori și nu pot spune că “m-am îmbogățit”, dar am avut o sesiune de joc plăcută, cu perioade în care jocul de păcănele online a oferit câteva plăti decente. Dacă vrei să te bucuri de un joc de păcănele online cu adevărat înfricoșător în noaptea de Halloween, atunci Happy Halloween de la Play n GO este perfect pentru tine și, cu siguranță, vei petrece o noapte de groază, dar poate cu buzunarul plin de monede și nu cu dulciuri.

Happy Halloween de la Play n GO wallpaper
Happy Halloween păcănele gratis de la Play n GO

Happy Halloween – detalii

Happy Halloween de la Play n Go reflectă cu adevărat spiritul de Halloween, deoarece pe role sunt prezente simbolurile cele mai des întâlnite într-un joc de păcănele de groază, însă sunt frumos detaliate – mumii, dulciuri de groază, vrăjitoare, vampiri și nu în ultimul rând, dovleacul – Jack-o’-Lantern (Wild). Structura este simplă, 3 linii X 5 coloane și 50 de linii de plată ajustabile, însă recomand întotdeauna numărul maxim, deoarece combinațiile câștigătoare vor fi mai des obținute. RTP-ul este destul de ridicat, 96,50%,  volatilitatea este ridicată, iar câștigul maxim este de 1.000.000 de monede, ceea ce este cu adevărat un premiu colosal. La Vlad Cazino poți juca slotul cu mize cuprinse între 0.20 RON și 50 RON, în funcție de numărul de linii de plată pe care alegeți să le folosești. Jocul de păcănele online Happy Halloween este disponibil și pe dispozitivele mobile. Simte mai aproape spiritul de Halloween cu jocul ca la aparate de groază Happy Halloween!

 Simboluri păcănele online Happy Halloween de la Play n GO

Simbolurile reflectă sărbătoarea înfricoșătoare de toamnă celebrată în multe țări din întreaga lume, cel mai important fiind vrăjitoarea, deoarece joacă rol de Scatter – rotiri gratuite. Nu putea să lipsească dovleacul, Jack-o’-Lantern, care joacă rol de Joker și va înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului. Pe rolele Happy Halloween păcănele gratis vei mai găsi vampiri, mumii și bomboane monstru de delicioase, cu detalii frumoase și ornate pentru această sărbătoare de groază – simbolurile cu valoarea cea mai mică. Cel mai bine plătit simbol este fantomă – oferă până la 1000 X miza.

Happy Halloween de la Play n GO – rotiri gratuite și dublaj

Cu 3 simboluri Scatter pe rolele 1, 2 și 3 se activează funcția cu rotiri gratuite. Vei primi 10 la număr, iar în timpul fiecărei rotiri gratuite, se adaugă doi jokeri suplimentari pe rolele 2, 3, 4 și 5. Simbolurile joker adaugați se suprapun peste simbolurile existente de jokeri pentru a alungi stiva de simboluri jokeri pe fiecare rolă și astfel cresc șansele de a crea combinații câștigătoare. Poți obține maxim 20 de rotiri gratuite la fiecare secvență inițiată cu 3 Scattere, deoarece speciala poate fi re-declanșată doar o singură dată. Slotul scary Happy Halloween mai are, de asemenea, un joc de noroc – Gamble, care oferă o oportunitate de a multiplica premiul total la orice rotire în jocul principal ghicind corect culoarea sau numărul cărții ascunse. Rundă Gamble poate fi jucată până la 5 ori odată pentru un premiu total de 2 500 de monede.

Unde poți juca pacanele online pe bani reali?

Vlad Cazino , Unibet Casino și NetBet Cazino sunt 3 cazinouri online licențiate ONJN unde poți juca Happy Halloween pe bani reali. Îți recomandăm Vlad Cazino, deoarece acolo vei găsi cele mai tari promoții – Câștigă rotiri gratuite și premii cash la depunere!

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash

Notă: 0 Voturi: 0

Apreciezi jocul Happy Halloween păcănele gratis? Dă-i un vot! Mulțumim!