Slot game

🔍Holmes and the Stolen Stones free🔍Descriere Slot 🔍

 

Există un nou caz pentru cel mai faimos detectiv din lume, Sherlock Holmes. De data aceasta are de rezolvat misterul din slotul online Holmes and the Stolen Stones, creat de producătorul de jocuri YggDrasil în Octombrie 2015. Dispus pe o grilă cu 3 rânduri X 5 role și 20 de linii de plată fixe, grafica și efectele audio sunt grozave, iar Dr.Watson și Holmes ies în evidență, atât vizual, cât și prin câștiguri. Dacă te întrebi pe ce mize poți testa pe bani reali într-un cazino online, află că pariurile sunt accesibile și încep de la 1 RON și ajung la 200 RON. Câștigul maxim este de 30.000 de monede, RTP-ul este de 96.8%, iar volatilitatea este medie. Fii și tu Sherlock Holmes pentru o zi în jocul ca la aparate Holmes and the Stolen Stones!

Simbolurile slotului online Holmes and the Stolen Stones

Producătorul de jocuri YggDrasil este renumit pentru faptul că acordă o atenție deosebită imaginilor, iar pe role vei găssi simboluri realizate grozav. Astfel, există 4 simboluri clasice, cum ar fi Treflă, Romb, Inimă și Frunză. Următoarele că valoare sunt Lupa, Cartea, Dr. Watson și însuși Sherlock Holmes. Există un simbol Bonus, reprezentat de o Gaură de cheie ruginită (Pick Me), dar și un simbol Free Spins, care apare sub formă unei Gaure de cheie aurie (Rotiri Gratuite). Diamantele declanșează funcția Jackpot.

Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, începând cu prima rolă 3 sau mai multe simboluri potrivite. Tabel de plată cu 5 bucăți:

 • 5 X Sherlock Holmes = 4.000 monede
 • 5 X Dr. Watson = 2.000 monede
 • 5 X Carte = 1.000 monede
 • 5 X Lupa = 750 monede
 • 5 X Frunză = 200 monede
 • 5 X Inimă = 175 monede
 • 5 X Romb = 150 monede
 • 5 X Treflă = 125 monede
Holmes and the Stolen Stones free

Holmes and the Stolen Stones free – Simboluri și plăți.

Holmes and the Stolen Stones păcănele – Rotiri Gratuite, Caracteristici Bonus și Jackpot

Există câteva caraceristici interensate, cu potențial mare de plată, cum ar fi rotiri gratuite și 5 jackpot-uri. Hai să vedem cum le putem obține.

Caracteristici Bonus

3 sau mai multe simboluri Bonus (gaură cheie ruginită) declanșează caracteristica Bonus. În funcție de numărul de simboluri Bonus, vei obține:

 • 3 simboluri Bonus = Jocul Bonus
 • 4 simboluri Bonus = Jocul Bonus + 1000 monede
 • 5 simboluri Bonus = Jocul Bonus + 10.000 monede

Odată declanșat, pe ecran va apărea 18 casete. Alege pentru a dezvălui o selecție de premii în bani sau cioburi de diamante. Continuă să alegi până când vei găsi o bombă fumigenă. Cioburile de diamant vor fi adăugate la colecție și te pot ajută să faci un pas către declansararea jackpot-ului.

Rotiri Gratuite cu Cioburi de Diamant

Colectează 5 cioburi de dimant în jocul de bazăde aceeași culoare pentru a declanșa funcția Free Spins. Cele 5 cioburi creează un diamant și vei primi 10 rotiri gratuite. Uită-te la cutiile triunghiulare de deasupra fiecărei role pentru a vedea câte cioburi ai strâns.

Rotiri Gratuite

Cu 3 sau mai multe simboluri Free Spins (gaură cheie aurită) se declanșează funcția Rotiri Gratuite. În funcție de numărul de simboluri Free Spins, vei obține:

 • 3 simboluri Free Spins = 10 rotiri gratuite
 • 4 simboluri Free Spins = 10 rotiri gratuite + 1000 monede
 • 5 simboluri Free Spins = 10 rotiri gratuite + 10.000 monede

În timpul funcției Free Spins, toate câștigurile vor fi supuse unui multiplicator de 3x.

Jackpot

Strânge 5 diamante de aceeași culoare și vei câștiga unul din cele 5 jackpot-uri progresive. Cel mai mare câștig este de 6 cifre, dar cele 4 rămase nu sunt de trecut cu vederea.

Holmes and the Stolen Stones free – părerea noastră

Îmi place jocul ca la aparate Holmes and the Stolen Stones free, deoarece simbolurile și tema cu detectivul Sherlock Holmes este pe gustul meu. De asemenea, grafica este excelentă, așa că totul arată grozav. Nu am nimic de reproșat acestui slot online până acum, sesiunile mele într-un cazino online au fost productive și am obținut câștiguri undeva la 200x miza. Desigur, dacă ești destul de noroc poți câștiga unul din cele 5 jackpot-uri progresive, a cărui valoare ajunge la 6 cifre. Mult noroc!

Unde poți juca pe bani reali Holmes and the Stolen Stones?

Crezi că poți fi un detectiv mai bun decât Sherlock Holmes? Poți afla la unul dintre cazinourile online recomandate: Unibet, Vlad Cazino și Netbet. Dacă ajungi pentru prima dată într-un cazino online, îți recomandăm Vlad Cazino, un operator cu specific românesc, la care primești 101 Rotiri Gratuite și un bonus la prima depunere de 999 RON, dar ai parte și de alte facilități și promoții.

Nu uita să practici mereu un joc responsabil!

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash

Notă: 0 Voturi: 0