Slot game

Joc de cazino gratis Crystal Jewels

Caută dolarii într-un joc de cazino gratis Crystal Jewels pentru a obține până la 3 role complet Wild și câștigă premii de până la 1.000 X miza totală pe rotire! Acest slot Fazi este un slot cu simboluri șeptari, cu o grilă comună, formată din 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată ajustabile. Aici, poți activa bonusuri cu rotiri gratuite, poți juca la dublaj sau poți câștiga unul din cele 3 jackpot-uri disponibile la orice spin. Încearcă Crystal Jewels direct din browser pe mobil Apple sau Android pentru o doză de distracție în plus!

RTP-ul este foarte bun, de 96.1%, volatilitatea este ridicată, în timp ce design-ul și coloana sonoră sunt vibrante, pline de culoare.

Crystal Jewels – introducere joc

Cum câștigi la păcănele Crystal Jewels?

Se câștigă de fiecare dată când cel puțin 3 simboluri de același fel aterizează pe o linie de plată activă, așezate atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga, începând cu tamburul (1 sau 5). Premii mai mari vin pentru 5 x simbol, în special pentru Septari. Wild-ul te va ajuta să obții mai des combinații câștigătoare, deoarece le înlocuiește pe toate celelalte și, de asemenea, activează bonusuri. Dacă o plată este prea mică, poți juca la dublaj, o funcție de risc, dar bună pentru ridicarea valoarii câștigurilor.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 5 x Șeptari = 12 x miza
  • 5 x Bijuterie roșie = 6 x miza
  • 5 x Bijuterie albastră = 5 x miza
  • 5 x Bijuterie mov = 4 x miza
  • 5 x Bijuterie verde= 2.5 x miza
  • 5 x Bijuterie galbenă = 2.5 x miza
Crystal Jewels – tabel de plată

Bonusuri 

Atunci când simbolul Wild (Dolarii) se află pe rolele 2, 3 sau 4, acesta se extinde complet pe tamburi și se acordă o re-rotire. Apoi, Wild-ul rămâne blocat în poziție, cu șansă ca pe alt tambur să cadă alt Wild – poți avea până la 3 role complet Wild, ceea ce poate duce la premii destul de generoase.

La păcanele Crystal Jewels se poate activa unul din cele 3 Jackpot-uri –  Gold, Diamond sau Platinum. Se pot declanșa în mod aleatoriu, însă șanse mai mari există atunci când miza este una mai mare – nu uita să practici mereu un joc responsabil!

Atunci când se formează un câștig, îți poți dubla premiul prin funcția de dublaj – pentru a dubla un premiu, trebuie să ghicești ce culoare are cartea întoarsă cu fața în jos (roșu/negru). Dacă ai ghicit, poți încasa premiul total sau poți continua la jocul de noroc, dar nu uita că prima selecție greșită duce la pierderea câștigului obținut până în acel moment.

Merită să joci slotul Crystal Jewels?

Crytal Jewels este un joc de păcănele cu șeptari, asemănător că bonusuri cu slotul Extra Stars de la Amusnet (EGT) – există respin cu wild-uri expandabile, dublaj și jackpot-uri. Deci, dacă ești fan jocuri ca la aparate 77777, acestea sunt sloturi potrivite pentru tine. Pe ambele le poți testa gratis pe pagină noastră, alături de alte multe păcănele Fazi, asta inaine de a juca pe bani reali într-un cazino online licențiat legal în România.

Unde poți juca pe bani reali Joc de cazino gratis Crystal Jewels?

Joacă aparate online Crystal Jewels la un cazinou licențiat ONJN în România! Recomandarea noastră este NetBet, o platforma online care are în portofoliu jocuri ca la aparate Fazi, inclusiv pe acesta, cu pariuri cuprinse între 1 RON și 2.500 RON, inclusiv de pe un mobil Android sau iOS. La NetBet Casino poți încasa cel mai mare pachet de bun venit de pe piață și bonus cu rotiri gratuite fără depunere după verificarea identității. De asemenea, vei beneficia de promoții atractive cu premii la păcănele de top!