buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Nume

Jocul ca la aparate Chicago

Producator

Novomatic

Rating

Sending
4.67 / 5 (3 voturi)

 • Producător: Novomatic
 • Volatilitate: Medie - Ridicată
 • RTP: 95.03%
 • Data lansării: 08.05.2013
 • Mize: 0.80 RON – 200 RON
 • Câștig maxim: 5.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Dublaj: Da

Jocul ca la aparate Chicago – Prezentare Slot

 

Celebrul agent Eliot Ness este pe urmele celui mai faimos gangster din istorie Al Capone în jocul ca la aparate Chicago, o poveste care a dus la apariția cărții The Untouchables (Incoruptibilii), care s-a dovedit un real succes. Inițiază funcția Free Spins cu multiplicatori de 10x și câștigă până la 5.000 x miza totală într-o singură rotire! Slotul Chicago a fost dezvoltat de producătorul de jocuri Novomatic în mai 2013 pe o matrice cu 3 rânduri X 5 coloane și 20 linii de plată ajustabile. RTP-ul este destul de mic, de 95.03%, iar volatilitatea este medie spre ridicată. Descoperă mai multe în recenzia noastră completă despre jocul de păcănele online Chicago! 

Ce simboluri sunt jocul ca la aparate Chicago?

Pe grila de joc amplasată pe fundalul unui peisaj urban, vei întâlni simboluri regale A, K, Q, J, 10 și 9, acestea fiind cele care oferă câștiguri mai mici. Urmează simbolurile specifice tematicii – Copil, Polițist și Femeie, iar cele mai bine plătite sunt Al Capone și Eliot Ness. Wild-ul este reprezentat de o pictograma cu orașul Chicago – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Mașină) și oferă câștiguri de 0.5, 12.5, 125 și 500 de ori miza totală pentru 2, 3, 4 sau 5 pe o linie de plată activă.

Cât plătește fiecare simbol pe o linie de 5?

 • 5 x Al Capone = 100 x miza
 • 5 x Eliot Ness = 100 x miza
 • 5 x Femeie = 50 x miza
 • 5 x Copil = 25 x miza
 • 5 x Polițist = 25 x miza
 • 5 x A, K = 12.5 x miza
 • 5 x Q, J, 10, 9 = 5 x miza
Jocul ca la aparate Chicago

Jocul ca la aparate Chicago – Simboluri, Scatter

Caracteristici Bonus – rotiri gratuite cu multiplicatori de 10x și dublaj

3 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe tamburi în aceeași rotire inițiază secvența bonus cu rotiri gratuite. Pe lângă o plată de 2x, 5x, 20x sau 100x pentru 2, 3, 4 sau 5 Scatter, vei primi și 12 rotiri gratuite. După fiecare rotire gratuită câștigătoare, este dezvăluit un multiplicator de 1x, 2x, 3x, 5x sau 10x. Dacă prinzi cel puțin 3 simboluri Scatter, obții rotiri suplimentare.

Chicago este un joc ca la aparate cu dublaj – Gamble. Grație acestei funcții, poți dubla orice câștig ce nu depășește 500x miza. Ghicește culoarea cărții – roșu/negru și dublează fiecare câștig sau în cazul în care selecția ta nu este corectă, pierzi suma riscată la jocul de noroc.

Jocul ca la aparate Chicago

Jocul ca la aparate Chicago – Joc Bonus

Jocul ca la aparate Chicago  – părerea noastră

Grafica și efectele audio nu sunt de cea mai înaltă calitate, dar este de înțeles, pentru că vorbim despre un joc realizat în 2013. Experiența mea cu jocul Chicago nu a fost una tocmai reușită, deoarece funcția Free Spins pare destul de greu de declanșat, iar odată ce am inițiat cele 12 rotiri gratuite, multiplicatorii nu s-au dovedit a fi atât de satisfăcători, fapt ce a făcut ca plata maximă să fie de 70x – 100x miza totală. Una peste alta, este un joc destul de interesant, printre cele mai bune de la Novomatic.

Unde poți juca pe bani reali slotul Chicago?

Dacă și ție se pare că slotul are potențial, îl poți încerca cu bani reali la Betano, Superbet, Fortuna, Maxbet și Magic Jackpot cu mize cuprinse între 0.80 RON și 200 RON (toate cele 20 linii de plată active). La Maxbet ai un bonus foarte bun de până la 1.800 RON, dar și 50 RON fără depunere la verificarea contului. Dechide cont (click aici) și profită de multe promoții de calitate!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN
5,0 rating
5.0