buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN

Nume

Jocul ca la aparate Chilli Heat

Producator

Pragmatic Play

Rating

Sending
5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: Pragmatic Play
 • Volatilitate: Medie
 • RTP: 96.50%
 • Data lansării: 25.01.2018
 • Mize: 1 RON – 500 RON
 • Câștig maxim: 2.512 x miza
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Dublaj: Nu

Jocul ca la aparate Chilli Heat – Prezentare Slot

 

Pornește într-o aventură picantă prin Mexic cu jocul de păcănele Chilli Heat, în care unde un Mariachi te așteaptă cu un Sombrero pe cap și cu prețioasa să chitară! Dă startul petrecerii cu Rotiri Gratuite, Simboluri cu Bani și 3 Jackpot-uri pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 25 linii de plată fixe în slotul online Pragmatic Play și poți câștiga până la 2.512x miza totală într-o singură rotire! Jocul ca la aparate Chilli Heat a fost dezvoltat în ianuarie 2018 și este inspirat din minunățiile pământurilor mexicane, cu un RTP de 96.50%, unul excelent și o volatilitate medie, ceea ce înseamnă că va exista un echilibru între câștigurile mici și mari. Încearcă-l și tu!

Simbolurile slotului Chilli Heat

Pe grila de joc așezată pe o stradă cu ardei iuți și cactuși, vei găsi simboluri cărți de joc A,K,Q, și J, acestea fiind cele care plătesc mai puțin. Simbolurile de valoare mai mare sunt cele specifice tematicii – Pahare de Tequila, Sosul Tabasco, Câinele Chihuahua și un Mariachi la Chitară – oferă câștigurile cele mai mari. Logo-ul Chilli Heat este simbol Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, în afară de Scatter (Soare) și Simbolurilor cu Bani (Saci cu Aur).

Cât plătește maxim fiecare simbol pentru o linie de 5 bucăți?

 • 5 x Mariachi = 8 x miza
 • 5 x Câine = 6 x miza
 • 5 x Tabasco = 5 x miza
 • 5 x Tequila = 4 x miza
 • 5 x A, K, Q, J = 2 x miza
Jocul ca la aparate Chilli Heat

Jocul ca la aparate Chilli Heat – Simboluri

Caracteristici bonus la jocul ca la aparate Chille Heat – Rotiri Gratuite, Simboluri cu Bani și Jackpot

Funcția Simboluri cu Bani –  Se declanșează atunci când pe matrice aterizează 6 sau mai multe Simboluri cu Bani. Cele 3 respin se joacă pe un nou set de role, alcătuite doar din Simboluri cu Bani, care vin cu valori în numerar atașate. De fiecare dată când pe matrice cade alt Simbol cu Bani, contorul cu respin se resetează la 3. Funcția continuă până când se termină rotirile sau până când întregul ecran este plin cu aceste simboluri – acest lucru duce la câștigarea Jackpot-ului Grade în valoare de 1.000x miza totală.

 Funcția Rotiri Gratuite – Pentru a o iniția, ai nevoie de minim 3 simboluri Scatter pe rolele 2, 3 și 4 și veți primi 8 runde bonus, în timpul cărora simbolurile de valoare mică (cărți de joc A, K, Q și J) sunt eliminate de pe grilă. 3 x Scatter acordă alte 8 rotiri suplimentare – nu există limita în ceea ce privește numărul de rotiri pe care le poți obține. 

Jocul ca la aparate Chilli Heat

Jocul ca la aparate Chilli Heat – Reguli

Părerea noastră despre jocul ca la aparate Chilli Heat  

Cu siguranță, dacă îți plac jocurile de păcănele Pragmatic Play, ai mai întâlnit caracteristicile bonus pe care le are Chilli Heat, dar ceea ce pe noi ne-a impresionat și ne-a adus un câștig destul de mare a fost faptul că în timpul funcției Rotiri Gratuite, simbolurile de valoare mică sunt eliminate de pe grilă. Ne place acest joc și pentru grafica de înalta calitate, dar și pentru coloana sonoră – te duce undeva în Mexic, într-o atmosfera de petrecere. Încearcă și tu păcănele gratis Chilli Heat pe site-ul nostru!

Unde poți juca pe bani reali Chilli Heat?

Poți încerca jocul de păcănele Chilli Heat la cele mai bune cazinouri online licențiate ONN, cu mize cuprinse între 1 RON și 500 RON: Betano, NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, Unibet, Vlad Cazino, Superbet, 888casino și PokerStars. La Vlad Cazino, primul site cu jocuri de noroc cu specific românesc, ai parte de rotiri gratuite și de cele mai tări promoții, dar și de un bonus de bun venit consistent.

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash
5,0 rating
5.0