buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

Depune 50 RON și primești 100 de Rotiri Gratuite

Nume

Jocul ca la aparate EGT 50 Horses

Producator

EGT

Rating

Sending
4 / 5 (2 voturi)

 • Producător: EGT
 • Volatilitate: Scăzută - Medie
 • RTP: 96.11%
 • Data lansării: 20.02.2016
 • Mize: 0.50 RON – 100 RON
 • Câștig maxim: 1.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: DA
 • Dublaj: DA

Jocul ca la aparate EGT 50 Horses – Prezentare Slot

 

Urcă în șa și pregătește-te de o cursă plină de adrenalină în jocul ca la aparate EGT 50 Horses! Fii primul la linia de finish și câștigă până la 1.000 x miza totală într-o singură întrecere! 50 Horses este un slot lansat de producătorul de jocuri EGT în februarie 2016 pe o matrice cu 4 rânduri x 5 coloane și până la 50 linii de plată ajustabile (1, 10, 20, 30, 50). Descoperă un joc de păcănele cu jackpot, dublaj, Wild-uri stivuite și Rotiri gratuite disponibil și pe mobil!

Simbolurile slotului online 50 Horses

Pe matricea jocului vei întâlni două simboluri Jocheu – un Bărbat și o Femeie, acestea fiind care care plătesc cel mai mult. Apoi, ca valoare, urmează 4 simboluri Cai de culori diferite – negru, alb, maro și crem. După cum te aștepți, câștigurile cele mai mici sunt oferite de cărțile de joc A, K, Q și J.  Wild-ul este reprezentat de Potcoavă – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului și oferă de 1x, 5x sau 20x pentru 3, 4 sau 5 bucăți. Simbolul Scatter apare sub forma unui Stadion cu pistă pentru Cai (apare doar pe tamburii 2, 3 și 4).

Care este câștigul maxim pe care îl poate oferi fiecare simbol?

 • 5 x Jocheu Bărbat, Femeie = 10 x miza
 • 5 x Cal alb, negru = 5 x miza
 • 5 x Cal maro, crem = 3 x miza
 • 5 x A, K, Q, J = 2 x miza
Jocul ca la aparate EGT 50 Horses

Jocul ca la aparate EGT 50 Horses – Tabel simboluri

Descoperă un joc cu rotiri gratuite, dublaj și jackpot

Cu 3 simboluri Scatter pe tamburii 2, 3 și 4 în aceeași rotire, vei iniția runda bonus cu rotiri gratuite. Vei 5 jocuri gratuite, în timpul cărora Wild-urile stivuite pot ateriza mai des pe grila de joc. Poți obține rotiri suplimentare, numărul lor fiind nelimitat.

Fiecare câștig mic și mediu poate fi dublat datorită unei alte funcții speciale – Gamble (dublaj). Această presupune parierea câștigului obținut prin alegerea culorii Roșu/Negru a cărților așezate cu fața în jos. Dacă alegerea este corectă, atunci suma pariată se dublează, iar, dacă selecția este greșită, atunci suma pariată se pierde. Poți dubla orice câștig care nu depășește 35 X miza.

Jackpot Cards

50 Horses este un joc ca la aparate EGT, astfel că, în orice moment, indiferent de miza pe care joci, poți câștiga celebrul Jackpot Cards – una din cele 4 sume ce cresc în continuu, cu fiecare Spin efectuat la oricare din sloturile EGT. În momentul în care jackpotul este declanșat, una din cele 4 sume va fi a ta. Ar putea fi una din 3 cifre sau chiar una din 6 cifre, totul depinde de norocul tău.

Jocul ca la aparate EGT 50 Horses

Jocul ca la aparate EGT 50 Horses – Jackpot Cards

Jocul ca la aparate EGT 50 Horses  – părerea noastră

Cele 50 linii de plată sună bine, asta înseamnă că se obțin câștiguri destul de des, dar de valoare ceva mai mică, pe care le poți supune la dublaj (opțional). Este puțin dezamăgitor prin faptul că se acordă doar 5 rotiri gratuite, fără nici un multiplicator, dar compensează prin Wild-urile stivuite. Una peste alta, este un slot online EGT decent, dar dacă ar fi testez un joc cu atât de multe linii câștigătoare, aș opta mai degrabă pentru The Story of Alexander, un slot unde Wild-urile rămân blocate pe tamburi în timpul jocurilor gratuite (10 la număr).

 

Unde poți juca pe bani reali 50 Horses?

Betano, NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, Superbet, Unibet și Vlad Cazino sunt cele 7 cazinouri online legale în România în care poți testa pe bani reali jocul ca la aparate EGT 50 Horses cu un pariu cuprins între 0.50 RON și 100 RON. Toate aceste platforme vin cu bonusuri și promoții foarte atractive, atât pentru un începător, cât și pentru un jucător cu experiență, dar NetBet iese în evidență cu cel mare pachet de bun venit de pe piață.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0