buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Nume

Jocul ca la aparate Great 27

Producator

EGT

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: EGT
 • Volatilitate: Medie
 • RTP: 95.98%
 • Data lansării: 20.04.2019
 • Mize: 0.20 RON – 100 RON
 • Câștig maxim: 1.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Dublaj: Da

Jocul ca la aparate Great 27 – Descriere Slot

 

Fructele și Șeptarii sunt la putere în jocul ca la aparate Great 27! Lansat în aprilie 2019 de producătorul de jocuri EGT, slotul online este dispus pe o grilă de joc cu 3 rânduri X 3 coloane și 27 linii de plată fixe. Ca funcții speciale, găsim Rotiri Gratuite, Multiplicator X2, Dublaj și 4 Jackpot-uri progresive. Ca volatilitate este mediu, iar RTP-ul este puțin scăzut, de 95.98%. Toate astea duc către un câștig maxim la păcănele Great 27 de până la 1.000 x miza totală! Disponibil și într-un cazino pe mobil, acest joc ca la aparate este gratis aici, pe site-ul nostru, dar poate fi jucat și pe bani reali, cu mize 0.20 RON – 100 RON (am scris la finalul recenziei ). Încearcă-l și tu chiar acum!

Simboluri cu fructe la păcănele Great 27

Pe tamburi găsim îndrăgitele simboluri cu fructe caracteristice primelor aparate de tip slot inventat de Charles Fey – Cireșe, Lămâi, Portocale și Prune, toate fiindde aceeași valoare. Apoi, ca plată, urmează Pepenii și Strugurii, iar simbolurile Stea și Șeptarii sunt cele de top. Logo-ul Great 27 are rol de Wild și le înlocuiește pe toate celelalte, dar este și cel mai bine plătit simbol.

Un singur simbol identic pe fiecare rolă creează un câștig. Hai să vedem ce valoare are fiecare:

 • 5 X Logo Great 27 = 60 x miza
 • 5 X Șeptari = 40 x miza
 • 5 X Stea = 20 x miza
 • 5 X Struguri, Pepeni = 16 x miza
 • 5 X Cireșe, Lămâi, Portocale, Prune = 2 x miza
Jocul ca la aparate Great 27

Jocul ca la aparate Great 27 – Simboluri și plăți

Funcții speciale în jocul ca la aparate Great 27

Rotiri Gratuite

Există două moduri de a iniția runda bonus cu rotiri gratuite în jocul ca la aparate Great 27:

 1. Trei simboluri Cireșe pe rândul din mijloc (2) acordă o rotiri gratuită
 2. Trei simboluri Stea pe rândul din mijloc (2) acordă 10 rotiri gratuite

În timpul funcției Free Spins, alte 3 simboluri Cireșe sau Stea acordă o rotire, respectiv 10 rotiri suplimentare, numărul lor fiind nelimitat.

Caracteristica Multiplicator

9 simboluri, adică un “tablou” complet cu simbolurile Cireșe, Lămâi, Portocale și Prune aplică un multiplicator de x2 câștigului total. Reține faptul că doar aceste simboluri pot apărea pe toată grila de joc.

Jackpot Cards EGT

Există 4 jackpot-uri progresive, iar tu poți câștigă unul în mod aleatoriu în timpul oricărei rotiri. Jackpot Cards este un jackpot de tip mystery, cu patru niveluri, fiecare nivel fiind ilustrat printr-o culoare de cărți de joc. Tot ce trebuie să faci este să selectezi 3 cărți de aceeași culoare din cele 12 cărți de joc cu fața în jos. În momentul în care ai trei simboluri identice, vei câștiga un jackpot afișat în partea dreaptă a fiecărei culori.

Dublaj

După fiecare rundă câștigătoare, ai de ales între a colecta sau de a încerca un joc de noroc – Gamble, unde trebuie să ghiceșți culoarea cărților – roșu sau negru. Dacă ai ghicit, câștigul se dublează, iar dacă ai greșit, ai pierdut toată suma pariată. Poți supune funcției de dublaj orice sumă care nu depășește 35 X miza și poți întoarce maxim 5 cărți.

Jocul ca la aparate Great 27

Jocul ca la aparate Great 27 – Jackpot Cards

Părerea noastră despre jocul ca la aparate Great 27

Îmi place jocul ca la aparate Great 27, pentru că, deși este un slot online 777, conține și funcția rotiri gratuite, ba chiar două moduri de a le declanșa. E adevărat, câștigurile nu sunt foarte mari, dar există oricând posibilitatea de a intra în posesia unui jackpot progresiv. Există, de asemenea o funcție de dublaj și un multiplicator x2, fiind alte două plusuri pe care le-aș adaugă jocului de păcănele. Cred că este un joc care merită timpul tău, mai ales că miza per rotire este accesibilă pentru toate buzunarele.

Unde poți juca pe bani reali Great 27?

EGT este unul dintre cei mai cunoscuți provideri, care oferă jocuri ca la aparate excelente, precum Great 27. Astfel, nu este de mirare că acesta poate fi jucat la cele mai importante cazinouri online din România: NetBet, Betano sau Maxbet. Oricare ar fi alegerea ta, nu uita să practici un joc responsabil și să profiți de bonusurile de bun venit! Dacă nu ai cont la Maxbet, poți profita de un bonus de 50 RON la înregistrare, fără depunere.

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN
5,0 rating
5.0