Slot game

Jocul ca la aparate Iron Bank

 

Câștigă până la 49.968X miza totală cu jocul ca la aparate Iron Bank! Implică-te în acțiunea acestui slot Relax Gaming pe o matrice cu 4 rânduri X 6 role și bucură-te de funcții bonus de top, precum Rotiri Gratuite (3 moduri) și Wild-uri multiplicatori progresivi. RTP-ul este excelent, peste media de piață, în timp ce volatilitatea este ridicată, ceea ce face ca o plată substanțială să poate fi câștigată mai repede decât te-ai aștepta. Pariază și fură premii din seif chiar acum, încercând sloturi gratis pe site-ul nostru!

Cum câștigi la Iron Bank?

La jocul ca la aparate Iron Bank nu există linii de plată, astfel că o combinație câștigătoare se obține prin aterizarea a minim 3 simboluri identice oriunde pe tamburi, pe role adiacente. Cele mai mari recompense vin pentru 5X simbol Taur, în timp ce cărțile de joc oferă cele mai mici plăți. Premiile cresc considerabil în timpul funcțiilor bonus, mai ales în Free Spins, acolo unde alegerea ta are un rol esențial în câștigul total – aici se poate obține peste 49.000x miza totală pe rotire.

Tabel de plată la jocul ca la aparate Iron Bank pentru 5X simbol

  • 5 x Taur = 50 miza
  • 5 x Ananas = 10 x miza
  • 5 x Banană = 4 x miza
  • 5 x Sticlă cu Rom = 3 x miza
  • 5 x Trabucuri = 2 x miza
  • 5 x A, K, Q, J, 10 = între 0.40 și 0.80 x miza totală
Jocul ca la aparate Iron Bank

Ce simboluri putem întâlni în jocul ca la aparate Iron Bank.

Funcții bonus la păcănele Iron Bank

Random Mystery Simbols – În orice clipă din jocul de bază, pe matrice pot ateriza simboluri misterioase, care vor dezvălui același simbol pentru a forma mai multe combinății câștigătoare.

Full Reel Wilds – Simbolul Wild poate să apară doar pe tamburii 2, 3, 4 și 5 (le înlocuiește pe toate celelalte, în afară de Bonus), iar atunci când o face, se extinde pe întreaga rolă și au un multiplicator cuprins între x2 și x10. Dacă pe grilă sunt mai multe simboluri Wild, valorile lor se adună și se face plata.

Random Bonus Symbols – Înainte de orice spin, această funcție se poate iniția în mod aleatoriu. Atunci când se întâmplă asta, pe role poate ateriza între 1 și 3 simboluri Bonus înainte ca rotirea să se oprească, ceea ce poate duce la activează funcției Free Spins.

Rotiri Gratuite

Cu 3 sau mai multe simboluri Bonus simultan pe tamburi, vei activa secvența cu rotiri gratuite. Odată inițiată, pe matrice vor apărea 3 opțiuni, de unde va trebui să alegi una:

  • Mystery Symbols – Vei fi recompensat cu 8 rotiri gratuite, iar înainte de a începe se va alege în mod aleatoriu un simbol misterios, care va apărea doar pe rolele 2 – 6 și se va bloca pe acea poziție pentru tot restul funcției. Un rând cu simboluri misterioase acordă o rotire gratuită suplimentară.
  • Expanding Wilds – Primești 10 rotiri gratuite, iar pe rola 3 sau 4 pot ateriza Wild-uri stivuite. Atunci când o face, se extinde și se acordă o rerotire, iar fiecare câștig face ca multiplicator atașat să crească cu x1. Dacă ambele role, 3 și 4 conțin Wild-uri, valorile lor se combină. Re-rotirile continuă atâta timp cât există câștiguri cu simboluri sălbatice.
  • Multiplier Collect – Se oferă 12 rotiri gratuite, unde simbolurile speciale sunt Nuca de Cocos. Când aterizează pe rolele 2 – 5, această se adaugă în contoarele de deasupra ecranului. Umple-le cu două Nuci de Cocos și multiplicatorul crește cu x1, dar se acordă și rotiri gratuite suplimentare.

La Iron Bank poți cumpăra „speciala”!

Pentru un cost de 100x miza totală, poți cumpăra speciala la păcănele Iron Bank în orice moment. Tot ce trebuie să faci este să faci click pe butonul din partea stânga jos a ecranului, să selectezi miza și să faci plata. Vei beneficia de aceleași 3 opțiuni descrise mai sus și de un RTP mai mare, de 97%.

Jocul ca la aparate Iron Bank

Funcțiile speciale pe care le găsim în jocul ca la aparate Iron Bank

Păcănele Relax Gaming Iron Bank – părerea noastră

Iron Bank este un slot cu potențial, dar premiile mari nu vor fi ușor de obținut, deoarece este un joc foarte volatil. Există multe funcții speciale, însă atracția principală este Rotiri Gratuite – noi am reușit să inițiem caracteristica de 3-4 ori în timpul sesiunilor noastre și am încercat toate cele 3 opțiuni, iar cel mai mare premiu (120x – 130x miza totală) l-am obținut cu Expanding Wilds. Cu siguranță, Iron Bank merită să îl joci la cele mai bune cazinouri online din România.

Unde poți juca pe bani reali Iron Bank?

Poți juca pe bani reali Iron Bank la următoarele cazinouri online recomandate: Unibet, Vlad Cazino, NetBet, Maxbet, Magic Jackpot, Frank Casino, Mr Bit și SlotV pe dispozitivele mobile și versiunea desktop. Alege Mr Bit și poți încasa un bonus uriaș de bun venit + rotiri gratuite la Pink Elephants 2! Nu ai cont? CLICK AICI!

2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite Amusnet(EGT)
5.0