buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Nume

Jocul ca la aparate Legendary Rome

Producator

EGT

Rating

Sending
3.5 / 5 (2 voturi)

 • Producător: EGT
 • Volatilitate: Medie
 • RTP: 96.07%
 • Data lansării: 23.03.2017
 • Mize: 0.15 RON – 90 RON
 • Câștig maxim: 1.500 x
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Dublaj: Da

Jocul ca la aparate Legendary Rome Prezentare Slot

 

Roma Antică a pus bazele unei civilizaţii vaste care continuă să fascineze întreaga planetă chiar și astăzi, fiind un izvor de inspirație pentru cărți, filme, seriale și jocuri video – chiar și pentru producătorii de păcănele online. EGT a creat jocul ca la aparate Legendary Rome în martie 2017 pe o matrice cu 3 rânduri X 5 coloane și până la 20 linii de plată ajustabile. Roma a fost unul dintre cel mai faimoase, bogate și importante orașe pentru o lungă perioada de timp și, iar slotul Legendary Rome vine cu un câștig maxim pe rotire de până la 1.500x miza. Pariul începe de la 0.15 RON și ajunge la 90 RON, fiind accesibil pentru orice jucător pasionat de păcănele. RTP-ul este de 96.07%, iar volatilitatea este medie.

Descoperă puțin din istoria Romei Antice cu jocul ca la aparate Legendary Rome și bucură-te de Rotiri Gratuite și de 4 Jackpot-uri progresive! 

Premii și simboluri legendare în jocul ca la aparate Legendary Rome

Pe grilă de joc vei găsi celebrele 10, J, Q, A și K, acestea fiind și cele mai slabe ca valoare. Urmează cele specifice jocului, care dezvăluie aspecte ale bogăției din perioada Roma Antică, precum Lira de Aur, Măști folosite pentru spectacole de teatru, un Pocal, dar și o imagine iconică din lumea romană. Simbolurile de valoare ridicată sunt Împăratul și Împărăteasa perioadei respective. Jocul are două simboluri speciale: Wild, reprezentat de Colosseum (vine cu un multiplicator de x2), cât și Scatter, ilustrat de statuia lui Romulus, Remus și mama lor Lup.

Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente, pe una din liniile de plată selectate, începând cu prima rolă. Cu minim două simboluri se formează o combinație câștigătoare, dar hai să vedem tabelul de plată pentru o linie de 5 de un fel:

 • 5 X Împărat = 37.5 x miza
 • 5 X Împărăteasă = 37.5 x miza
 • 5 X Mască = 20 x miza
 • 5 X Lira de Aur = 20 x miza
 • 5 X Imagine Roma Antică = 12.5 x miza
 • 5 X Pocal = 12.5 x miza
 • 5 X A, K = 7.5 x miza
 • 5 X Q, J, 10 = 5 x miza
Jocul ca la aparate Legendary Rome

Jocul ca la aparate Legendary Rome – Simboluri și plăți.

Rotiri Gratuite și Jackpot

Free Spins

3 simboluri Scatter pe rolele 1, 3 și 5 în aceeași rotire inițiază secvența cu rotiri gratuite, unde va trebui să alegi între două opțiuni:

 • 5 rotiri gratuite cu un simbol special din cele de valoare ridicată
 • 10 rotiri gratuite cu un simbol special din cele de valoare scăzută

Runda bonus cu rotiri gratuite se joacă pe altă grilă de joc, compusă doar din simbolul special câștigat și spații goale. În timpul lor, fiecare simbol Scatter pe rola 1 acordă o rotire gratuită.

Joc ca la aparate cu dublaj

Fiecare câștig mic și mediu poate fi dublat datorită unei alte funcții speciale – Gamble (dublaj). Aceasta presupune parierea câștigului obținut prin alegerea culorii Roșu/Negru a cărților așezate cu fața în jos. Dacă alegerea este corectă, atunci suma pariată se dublează, iar, dacă selecția este greșită, atunci suma pariată se pierde. Poți dubla orice câștig care nu depășește 35 X miza.

Jackpot

Legendary Rome este un joc creat de EGT, astfel că, în orice moment, indiferent de miza pe care joci, poți câștiga celebrul Jackpot Cards – una din cele 4 sume ce cresc în continuu, cu fiecare Spin efectuat la oricare din sloturile EGT. În momentul în care jackpotul este declanșat, una din cele 4 sume va fi a ta. Ar putea fi una din 3 cifre sau chiar una din 6 cifre, totul depinde de norocul tău.

Jocul ca la aparate Legendary Rome

Jocul ca la aparate Legendary Rome – Caracteristici Speciale

Ce părere avem despre jocul ca la aparate Legendary Rome?

Întotdeauna mi-au plăcut jocurile ca la aparate EGT, iar slotul Legendary Rome este pe gustul meu, deoarece vine cu rotiri gratuite, dublaj și 4 jackpot-uri progresive, dar și pentru că sunt fanul filmelor cu Imperiul Roman. L-am încercat atât online cât și într-o agenție, dar nu am declanșat runda bonus pre des, însă câștigurile au venit destul de des. Testează jocul de păcănele gratis Legendary Rome pe site-ul nostru, vezi cum ți se pare fără să riști un leu și, dacă îți place și consideri că merită să-l joci pe bani reali, fă-o la unul din cazinourile licențiate ONJN. 

Unde poți juca cu mize reale Legendary Rome?

Legendary Rome este un joc de păcănele online popular printre jucători, disponibil la următoarele cazinouri legale în România: NetBet și Maxbet. Dacă simți nevoia de o recomandare, ți-aș sugera NetBet Cazino, deoarece este cazinoul cu cea mai bogată ofertă (peste 2.000 de jocuri), orice rotire îți poate aduce unul din cele 3 Jolly Jackpot: Bronze, Silver sau Gold, iar pachetul de bun venit este mai mult decât atractiv. Nu uita însă, să practici mereu un joc responsabil!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0
Update cookies preferences