Slot game

Jocuri ca la aparate EGT Pin Up Queens – Descriere Slot

Alătură-te celor mai frumoase fete ale anilor 50’ în SUA cu jocul ca la aparate Pin Up Queens! Slotul se desfășoară pe o matrice cu 5 role X 3 rânduri și 30 linii de plată fixe, pe care vei găsi ca simboluri Modele, Zaruri, Telefoane și Scutere. Este un joc EGT, ceea ce înseamnă că face parte din gama de bonusuri Mystery Jackpot Cards și, de asemenea, poți juca la dublaj. Inițiază funcția Rotiri Gratuite, alege modul de joc și câștigă premii de până la 1.000 X miza totală per rotire!

Cum câștigi la jocul de păcănele EGT Pin Up Queens?

Există 30 de modalității de câștig, iar pentru a forma o combinație câștigătoare ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri identice, de la stânga la dreapta, începând cu prima rola pe una din aceste linii de plată. Cele mai mici plăți vin de la cărțile de joc A, K, Q, J, în timp ce Telefonul, Scuterul, Femeia Brunetă și Femeia Șatenă vin premiile de valoare medie. Cele mai bine plătite simboluri sunt Femeia roșcată și Femeia blondă. Cele două simboluri speciale Wild și Scatter au cea mai mare valoare. Totuși, câștigurile consistente vor veni în timpul funcției Free Spins, acolo unde alegerile tale au un rol esențial, dar să nu uităm de cele 4 Jackpot-uri progresive, pe care le poți declanșa aleatoriu, dacă ești destul de norocos. Nu uita că poți juca la dublaj, dar rămâne o funcție de risc.

Jocuri ca la aparate EGT Pin Up Queens

Jocuri ca la aparate EGT Pin Up Queens – Simboluri Slot

Funcții speciale EGT + Rotiri Gratuite

Pentru a declanșa funcția Rotiri Gratuite, ai nevoie ca oriunde pe tamburi, în aceeași rotire, să aterizeze cel puțin 3 simboluluri Scatter. Pe lângă jocuri, vei primi și o plată de 5x, 20x sau 200x miza totală. Înainte de a începe, va trebui să alegi numărul de rotiri gratuite și simbolul special stivuit:

  • Simbolul logo Pin Up Queens vine cu 4 rotiri gratuite
  • Simbolul Femeie blondă acordă 10 rotiri gratuite
  • Simbolul Femeie roșcată oferă 12 rotiri gratuite
  • Simbolul Femeie brunetă vine cu 14 rotiri gratuite
  • Simbolul Femeie șatenă acordă 18 rotiri gratuite

Funcția Gamble

O mulțime de sloturi și în general jocurile de păcănele EGT au opțiuni de joc disponibile pentru a crește divertismentul. De obiecei, formatul presupune ghicitul culorii cărților, iar Pin Up Queens respectă această normă. După ce ai obținut un câștig, poți da click pe Gamble. Vei observa o serie de cărți întoarse cu fața în jos – ghicește ce carte urmează, roșu/negru și dezvăluie corect cartea ascunsă. Dacă ai succes, îți vei dubla câștigul, iar dacă selecția este greșită, vei pierde toate suma pariată. Poți spune funcției câștigurile doar premiile mici și mari de până la 35 X miza totală.

Jocuri ca la aparate EGT Pin Up Queens

Jocuri ca la aparate EGT Pin Up Queens – Caracteristici

Joc ca la aparate cu Jackpot

Ca și alte jocuri EGT, Pin Up Queens se mândrește cu un Jackpot misterios pe 4 niveluri, declanșate complet la întâmplare. Dacă ai norocul să obții acces la jocul Jackpot Cards, pe ecran vor apărea 12 cărți de joc cu fața în jos, împărțite în 4 culori – Dezvăluie 3 de același fel și câștigă jackpot-ul corespunzător, a cărui valoare este deasupra rolelor.

Jocuri ca la aparate Pin Up Queens  – părerea noastră

Cu siguranță, fetele frumoase și modul de joc retro, reprezintă un punct de atracție, dar ca premii lasă de dorit. E adevărat, poți “lovi” unul din cele 4 jackpot-uri progresive, iar lucrurile vor devine interesante, dar totul este de noroc. Este o alegere bună, dacă îți dorești să te relaxezi cu un joc unde câștigurile vin des, de cele mai multe ori de valoare mică și medie, pe care apoi să le dublezi (opțional). Dacă vrei mai mult de la un joc de păcănele EGT, noi îți recomandăm Gold Dust, un slot cu foarte mult potențial.

Unde poți juca pe bani reali Pin Up Queens?

Cu un pariu cuprins între 0.30 RON și 150 RON poți testa pe bani reali jocul ca la aparate Pin Up Queens la NetBet, Betano, 888casino, Superbet, Maxbet și Magic Jackpot.

Dacă eviți tranzacțiile prin card bancar, atunci la Superbet poți depune minim 10 RON din agențiile stradale și te poți juca păcănele din aplicația de mobil iOS și Apple.

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
5.0