Slot game

Jocuri ca la aparate Joker s Luck – Descriere Slot

Încearcă un joc de păcănele neobișnuit, cu o singură rolă, o singură linie de plată și cu doar 5 simboluri! Joker s Luck este un slot dezvoltat de producătorul de jocuri Skywind Group în iunie 2020 cu o volatilitate ridicată și un RTP mare, de 97.61%. Cu acest joc poți colecta câștigurile când dorești sau poți risca în continare pentru câștiguri mai mari de până la 500 X miza totală. Te simți norocos? Joacă slotul gratis Joker s Luck la noi pe site!

Cum câștigi la slotul online Joker s Luck?

Dacă te întrebi cum câștigi la păcănele Joker s Luck, află că este foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este ca pe singura rolă să aterizeze unul din cele 3 simboluri standard + Joker Verde. Apoi, poți încasa sau risca în continuare, dar poți colecta câștigurile în orice moment. Fii atent la Joker Roșu – anulează toate premiile. Pe lângă cele două simboluri speciale, vei găsi un Clopoțel, o Stea și o Potcoavă.

Premii la slotul Joker s Luck

  • 1 x Clopoțel = 10 X miza
  • 1 x Stea = 3 X miza
  • 1 x Potcoavă = 1 X miza

Câștigurile mai mari vin atunci când ai urcat cât mai sus pe Turn, iar dacă atingi cele 5 niveluri, vei obține premii în valoare de:

  • 5 x Clopoțel = 350 X miza
  • 5 x Stea = 50 X miza
  • 5 x Potcoavă = 10 X miza
Jocuri ca la aparate Joker s Luck
Jocuri ca la aparate Joker s Luck – Premii

Funcții speciale la păcănele Joker s Luck

Slotul vine cu o caracteristică extrem de interesantă, inedită am putea spune. Există 3 Turnuri, fiecare fiind compus dintr-un anumit simbol – Clopoțel, Stea și Potcoavă. De fiecare dată când pe grila de joc aterizează unul dintre aceste simboluri, vei urca un nivel (există 5 niveluri). Aici, ai șansa de a colecta câștigul – click pe “Încasare” sau de a continua să riști pentru plăți mai mari. Totuși, există două simboluri Joker, iar fiecare vine cu anumite modificări:

  • Joker Verde – acordă un nivel în plus pentru fiecare Turn
  • Joker Roșu – resetează la zero toate Turnurile si, automat, anulează si premiile obținute până atunci

De menționat este faptul că dacă reușești să ajungi în vârful unui Turn, de fiecare dată când aterizează simbolul corespunzător, vei primi instant suma maximă. Să nu uităm de faptul că dacă toate cele 3 Turnuri sunt complete, vei primi un Jackpot în valoare de 500 X miza totală.

Jocuri ca la aparate Joker s Luck
Jocuri ca la aparate Joker s Luck – Premiu Bonus

Jocuri ca la aparate Joker s Luck  – părerea noastră

Slotul Joker s Luck este diferit de orice alte joc pe care noi l-am încercat, ceea ce ne-a stârnit curiozitatea și am rămas plăcut surprinși de modul de joc. Ne place pentru că fiecare câștig este în mâinile noastre – noi decidem dacă încasăm un câștig sau îl riscăm. Pare că Skywind a făcut o treaba excelentă cu această versiune diferită și, cu siguranță ne vom întoarce la acest joc.

Unde poți juca pe bani reali Joker s Luck?

Dacă vrei să încerci jocul cu mize reale, află că poți juca Joker s Luck pe 0.01 RON – 1.500 RON, fie de pe versiunea desktop, fie de pe dispozitivele mobile iOS/Android la Superbet, NetBet, Maxbet și PokerStars.

La Superbet ai parte de multe promoții și bonusuri zilnice/săptămânale și te bucuri de una dintre cea mai bună aplicație de mobil. Dacă nu ai cont, CLICK AICI și încasează rotiri gratuite și/sau bani cash, fără depunere!

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1