Cum să câștigi la păcănele pe internet

Cum să câștigi la păcănele pe internet: 6 sfaturi de top care te pot ajuta să ai succes mai des

Statisticile arată că din ce în ce mai mulți români aleg să se distreze în cazinouri. Fie că fac asta într-un cazino clasic, într-o sală de jocuri sau din confortul propriei locuințe într-un cazino online legal în România, cu toții sunt în căutarea emoțiilor provocate de un câștig consistent sau de o rundă bonus.

Ca de obicei, au apărut și cei care încearcă să vândă diverse metode care să garanteze câștiguri la jocurile de cazino. Din start, trebuie să reții că nu există așa ceva, dar, respectând anumite principii, vei reuși să păstrezi un anumit control asupra jocului și, chiar dacă nu câștigi de fiecare dată, distracția o să facă toți banii.

 1. Alege cazinoul care ți se potrivește

Acest aspect poate părea lipsit de importanță, dar este obligatoriu să joci într-un cazinou legal. Personal fac acest lucru doar în cazinourile online, deoarece pot juca de acasă, pot accesa exact jocul pe care mi-l doresc, nu sunt deranjat de nimeni, etc. Toate cazinourile online licențiate în România sunt locuri sigure în care să joci, întreaga activitate fiind monitorizată de instituțiile statului, dar și de organizații independente.

Printre criteriile de care trebuie să ții cont la alegerea cazinourilor online se numără notorietatea acestuia, selecția de jocuri (număr, producători, teme, etc.), metodele de plată utilizate sau serviciile de relații cu clienții.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

5.0
100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash
5.0

Până la 2.000 plus 500 de rotiri gratuite

5.0
 1. Stabilește un buget și calculează mizele de joc

Sunt multe discuții legate despre aceste aspecte. Mai mult, este avansat ca buget optim un procent de 10% din veniturile lunare. Cel mai bine este ca jocurilor de noroc să le fie dedicate doar fonduri care nu afectează bugetul familiei.

Miza de joc trebuie aleasă în funcție de experiența pe care o vizezi. Dacă îți propui un câștig consistent poți să joci pe o miză mai mare, dar dacă vrei să te distrezi este recomandat să o faci pe mize mai mici care să nu depășească 1 – 2% din bugetul pentru jocuri. Cu cât efectuezi mai multe rotiri, cu atât cresc șansele unei combinații câștigătoare sau prinderea unei ,,speciale”.

 1. Selectează păcănelele la care merită să joci

Pentru o experiență plăcută în cazino trebuie să alegi cu grijă jocurile la care vrei să pariezi. Printre criteriile de care trebuie să ții seama se numără:

 • Tema acestuia
 • Dezvoltatorul jocului
 • Dacă plătește sau nu un jackpot – plata unui jackpot presupune ca o parte din miză să meargă către acesta și, implicit, în timpul jocului să se obțină câștiguri mai mici
 • RTP-ul (Return to Players) – cu cât acesta este mai mare, cu atât mai mulți bani se întorc la jucător sub formă de câștiguri. Iată deci un factor de care poți ținee cont atunci când tee întrebi Cum să câștigi la păcănele pe internet
 • Volatilitatea jocului – dacă dorești câștiguri mai mici, dar constante, alegi un joc cu volatilitate mică, în timp ce pentru câștiguri mai rare, dar mai mari, alegi un slot cu volatilitate mare
Înainte de a încerca pe bani un anumit joc, este recomandat să îl încerci în varianta demo (păcănele gratis) – o poți face fără restricții pe acest site. În acest fel îți vei da seama dacă jocul este ceea ce îți dorești și dacă mizele se pliază pe posibilitățile tale. Majoritatea cazinourilor online recomandate pun la dispoziția clienților variantele demo ale jocurilor.

Ce înseamnă RTP la păcănele?

 1. Cum să câștigi la păcănele pe internet – Folosește funcția Gamble cu prudență

Experiența din sălile de jocuri de noroc terestre asociază sloturile cu posibilitatea de a paria câștigurile, astfel că de multe ori acestea sunt numite ,,jocuri ca la aparate”. O mare parte dintre sloturile online dispun de funcția ,,Gamble” prin care câștigurile pot fi dublate în urma unui pariu (Novomatic, EGT) sau chiar mărite de 4 ori (Play’n GO).

Experiența personală, dar și a cunoscuților care frecventează cazinourile, indică faptul că prin folosirea acestei funcții se pierd o parte dintre câștiguri. Pentru frumusețea jocului, pot fi pariate câștigurile mici, așa cum se întâmplă la Play’n GO, unde pot fi pariate doar premiile de cel mult 10x miza.

Cum să câștigi la păcănele pe internet

Cum să câștigi la păcănele pe internet – Nu juca prea des la Dublaj!

 1. Profită de bonusurile oferite de cazinouri

Fără doar și poate, atunci când îți pui întrebarea Cum să câștigi la păcănele pe internet, unul dintre sfaturi vine din zona bonusurilor și promoțiilor oferite de cazinourile online.

Aceste bonusuri, cu sau fără depunere, sunt o modalitate excelentă prin care ne putem mări bankroll-ul și, în mod normal, ne creștem șansele de câștig. Bonusurile constau în bani cash, bani bonus sau rotiri gratuite și pot fi clasificate astfel:

 • Bonusurile fără depunere – sunt cele mai populare. Ele sunt garanția unei experiențe de cazinou interesante care nu presupune o investiție din partea noastră. Cu puțin noroc, această experiență se poate transforma și în una profitabilă.

Cum să câștigi la păcănele pe internet - 50 rotiri gratuite bonus fara depunere

Cum să câștigi la păcănele pe internet

 • Bonusuri la depunere – Cele mai profitabile astfel de bonusuri sunt cele de bun-venit. În ultimul timp acestea sunt sub formă de pachete care conțin atât bani bonus, cât și rotiri gratuite.

Cum să câștigi la păcănele pe internet

Cum să câștigi la păcănele pe internet – profită de bonusurile cazinourilor online!

Dacă, în ceea ce privește bonusurile fără depunere este evident că merită să fie acceptate în orice moment, la bonusurile la depunere trebuie să consultăm condițiile de acordare, să evaluăm valoarea acestuia și jocurile la care poate fi folosit, dar mai ales condițiile de rulaj. Personal, prefer bonusurile mai mici, dar cu condiții de rulaj mai lejere, în detrimentul celor mai mari, dar care trebuie rulate de mai multe ori, uneori la pachet cu depozitul.

 1. Nu juca la recuperare! – un sfat nelipsit din orice Ghid Cazino pe tema Cum să câștigi la păcănele pe internet

Trebuie să știm când să încheiem o sesiune de jocuri. Ar fi de preferat ca durata acesteia să o stabilim înainte de a începe. Dacă, în situația în care suntem într-o pasă bună, este chiar indicat să mai insistăm, atunci când pierdem, de cele mai multe ori, prelungirea sesiunii de joc duce doar la creșterea pierderilor.

O altă ,,greșeală” făcută frecvent de jucători este aceea de a mări mizele atunci când pierd. Și în acest caz, cel mai frecvent rezultat este o pierdere mai mare.

Așa cum specificam, indiferent de ce reguli am aplica sau de limitele impuse, nu există garanții pentru o sesiune câștigătoare. Însă, cu un control riguros, putem să menținem această activitate în sfera distracției și a jocului responsabil, așa cum o fac majoritatea covârșitoare a fanilor acestor jocuri super atractive.