Slot game

John Hunter and the Mayan Gods – Descriere

 

La sfârșitul lui 2020, producătorul de sloturi online Pragmatic Play și-a completat seria dedicată aventurierului John Hunter cu un nou titlu. Acțiunea din John Hunter and the Mayan Gods se desfășoară în America Centrală, locul unde s-a dezvoltat una dintre cele mai avansate civilizații precolumbiene, Cultura Maya. Recunoscuți pentru vastele lor cunoștințe matematice și de astronomie, maiașii au lăsat numeroase dovezi ale avansului pe care îl aveau și în alte domenii: agricultură, construcții, arhitectură, etc.

Gameplay în John Hunter and the Mayan Gods

Slotul video cu o grilă de joc cu 5 role pe 3 rânduri și 10 linii de plată fixe beneficiază de o grafică bine definită, cu simboluri detaliate și ecranul de joc suprapus unui fundal cu construcții maiașe care se pierd în vegetația luxuriantă. John Hunter and the Mayan Gods este un joc de păcănele optimizat pentru toate dispozitivele, putând rula la fel de bine pe un ecran mare (desktop), cât și pe unul mic (tablete sau smartphone).

Deși este foarte volatil, acest joc ca la aparate cu un RTP de 96.51% oferă câștiguri consistente atât în jocul principal, cât și în jocul bonus. Plasând mize cuprinse între 40 de bani și 400 RON  poți obține cel mai mare premiu de 2.500x.

Setările jocului sunt cele specifice providerului. Din butonul Sandwich poate fi consultat istoricul și se pot seta miza totală, viteza de joc, viteza animațiilor, muzica ambientală și efectele sonore. Butonul ,,i” ne ajută să obținem informații despre simboluri, plățile acestora și bonusuri, iar din butonul ,,Joc automat” putem seta un număr de rotiri automate.

Simboluri, plăți și caracteristici ale jocului de bază în John Hunter and the Mayan Gods

După nume, jocul ar trebui să beneficieze de multe simboluri care să aducă aminte de credințele maiașe. În realitate, nu se întâmplă acest lucru, simbolistica și animațiile având în centru ritualuri din această cultură. Jocul de bază nu dispune de foarte multe caracteristici, câștigurile din minim 3 simboluri identice adiacente pe o linie de plată, începând cu rola din stânga, putând fi îmbunătățite doar de caracteristica de extindere pe întreaga rolă a simbolului Wild (Mască de Aur). Acesta apare doar pe rolele 2, 3 și 4 si înlocuiește toate simbolurile, cu excepția Scatterului (Piramida Maiașă). Simbolurile care fac cele mai mari plăți sunt cele tematice, John Hunter, Regele Maiaș, Masca de ceremonie, Inelul de ceremonie, Pumnalul de ceremonie și Cupa de ceremonie, în timp ce simbolurile mai puțin valoroase sunt împrumutate din pachetul de cărți de joc.

John Hunter and the Mayan Gods

John Hunter and the Mayan Gods – Catacteristică Specială

Cum plătesc simbolurile din John Hunter and the Mayan Gods:

 • John Hunter – 50x pentru o linie completă
 • Scatter (Piramida) – 25x pentru o linie completă
 • Regele – 40x pentru o linie completă
 • Masca de ceremonie – 30x pentru o linie completă
 • Inelul – 25x pentru o linie completă
 • Pumnalul – 20x pentru o linie completă
 • Cupa 20x pentru o linie completă
 • A, K, Q și J – 10x pentru o linie completă.
John Hunter and the Mayan Gods

John Hunter and the Mayan Gods – Simboluri și plăți.

Rotiri gratuite cu Wild Extins în John Hunter and the Mayan Gods

3, 4 sau 5 simboluri Scatter (Piramidă) inițiază bonusul cu 12 rotiri gratuite pe role speciale. Funcția poate fi re-declanșată ori de câte ori apar pe ecran cel puțin 3 simboluri Scatter în timpul unei rotiri bonus.

În timpul rundei bonus, se păstrează caracteristica Wild din jocul principal (se extinde completând rola). Suplimentar, Wild-urile adaugă rotiri gratuite(1 Wild – 1 rotire gratuită, 2 Wild – 3 rotiri gratuite, 3 Wild – 5 rotiri gratuite) și cresc nivelul de joc (1 nivel penntru fiecare Wild). Nivelurile de joc presupun transformarea simbolurilor tematice:

 • Nivelul 2 – toate simbolurile Cupă se transformă în simboluri Pumnal.
 • Nivelul 3 – toate simbolurile Pumnal (inclusiv cele provenite din Cupă) se transformă în Inel
 • Nivelul 4 – toate simbolurile Inel (inclusiv cele din simbolurile inferioare) devin Masca de Ceremonie
 • Nivelul 5 – simbolurile Mască de Ceremonie (inclusiv cele din transformări) devin Rege
 • Nivelul 6 – toate simbolurile tematice devin simbol John Hunter.

Runda bonus se termină atunci când sunt epuizate rotirile gratuite. Este evident că rotirile în care toate simbolurile tematice sunt John Hunter au un mare potențial de a acorda câștiguri importante.

Experiența de joc

John Hunter and the Mayan Gods se înscrie în linia generală a jocurilor lansate de Pragmatic Play, cu o tematică incitantă și caracteristici de joc atractive. M-a surprins faptul că jocul de bază este mult mai incitant față de cele similare, fiind pigmentat cu regularitate de câștiguri peste 20x miza. Așa se explică probabil și faptul că cel mai mare câștig posibil este de 2.500x, unul mai mic decât ne-am aștepta. Cu mize reale sau ca păcănele gratis, John Hunter and the Mayan Gods reprezintă o soluție ideală pentru perioadele de relaxare.

John Hunter and the Mayan Gods pe bani reali

Este surprinzător faptul că acest joc lipsește din oferta celor mai multe dintre cazinourile online licențiate în țara noastră. Se pot plasa mize reale pe acest joc la Betano Casino, unul dintre cei mai apreciați operatori. Aici te vei putea bucura de o ofertă consistentă de jocuri de la cei mai cunoscuți dezvoltatori, de numeroase jackpot-uri, de 1.000 RON bonus și 1.000 de rotiri gratuite la Shining Crown pentru prima depunere, dar și de numeroase oferte periodice, multe dintre ele cu rotiri gratuite cu câștiguri reale.

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1