Slot game

Legend of Cleopatra Megaways free – Introducere Slot

Călătorește până în cele mai vechi timpuri, în Egiptul Antic, pentru a descoperi frumusețea și secretele reginei egiptene cu jocul de păcaănele Legend of Cleopatra Megaways! Aventura în deșert vine pe o matrice cu 6 role X 7 rânduri și până la 200.704 linii de plată câștigătoare. Aici găsești rotiri gratuite, multiplicatori în creștere, câștiguri în cascadă și cumpără bonus. RTP-ul este sub media de piață, iar volatilitatea este destul de ridicată, ceea ce poate duce la un câștig de peste 6.500 X miza totală într-un singur Spin. Ești curios să afli mai multe detalii despre acest joc Playson? Citește în continuare recenzia noastră!

Cum câștigi la slotul Legend of Cleopatra Megaways?

Dacă te întrebi cum să câștigi la păcănele Legend of Cleopatra Megaways, află că este foarte simplu. Numărul de modalități de a câștiga variază între 324 și 200.704 la fiecare rotire, ceea ce înseamnă că numărul de linii de plată se vor schimba la fiecare rotire. Cu cât sunt mai mult simboluri pe tamburi, cu atât sunt mai activi Megaways. Pentru a forma o combinație câștigătoare, ai nevoie de 3 sau mai multe simboluri potrivite pe role adiacente de la stânga la dreapta, începând cu prima rolă. Desigur, cele mai mari plăți vin cu 6 X simboluri și, în special în timpul funcției Rotiri Gratuite.

Tabel de plată la slotul Legend of Cleopatra Megaways

  • 6 X Cleopatra = 40 X miza
  • 6 X Anubis = 4 X miza
  • 6 X Bastet = 3 X miza
  • 6 X Horus = 2 X miza
  • 6 X A, K, Q, J = 0.75 X miza
  • 6 X 10, 9 = 0.5 X miza

După cum se poate observa, simbolul Cleopatra plătește cel mai bine, urmat de Zeii Egipteni Anubis, Bastet și Horus, în timp ce cărțile regale de joc oferă cele mai mici câștiguri. Să nu uităm de simbolul Wild, care ajută la formarea de combinații câștigătoare, deoarece acesta le înlocuiește pe toate celelalte.

Legend of Cleopatra Megaways free
Legend of Cleopatra Megaways free – Simboluri Slot

Funcții speciale Megaways + rotiri gratuite și multiplicatori

Câștiguri în Cascadă – De fiecare dată când obții o combinație câștigătoare, intră în joc funcția. Simbolurile care au creat câștigul sunt eliminate de pe role, iar în locul lor vor cădea altele noi. Dacă se formează o nouă plată, procesul se repetă, până când nu mai există un alt câștig.

Multiplicator Scarabeu – Deasupra rolelor 2, 3, 4 și 5 vei vedea un simbol suplimentar. Aici poate ateriza și Scarabeul, care poate avea până la 3 Ecusoane Scarabeu, iar dacă se formează o combinație câștigătoare ce îl include, se aplică un multiplicator – fiecare Ecuson mărește multiplicatorul cu 1x.

Funcția Rotiri Gratuite –  Pentru a declanșa funcția, ai nevoie ca pe rândul de sus să cadă simbolurile B O N U S. Apoi, vei primi 12 rotiri gratuite, cu multiplicatorul Scarabeu din jocul de bază. Partea interesantă este că multiplicatorul crește pe tot parcursul funcției, iar alte 5 simboluri B O N U S acordă alte 5 rotiri suplimentare, fără limite.

Păcănele unde poți cumpăra rotiri gratuite – În partea stângă a ecranului, ai opțiunea de a cumpăra rotiri gratuite. Cu un simplu click pe “Buy Bonus”, la următoarea rotire vei declanșa principala caracteristică și vei primi 12 rotiri gratuite, dacă plătești de 100 de ori miza totală.

Legend of Cleopatra Megaways free
Legend of Cleopatra Megaways free – Rotiri gratuite

Legend of Cleopatra Megaways free  – părerea noastră

Acest joc cu tematică egipteană nu vine cu nimic special în ceea ce privește caracteristicile bonus, dar impresionează din punct de vedere grafic și audio. Totuși, ne putem bucura de până la 200.704 linii de plată câștigătoare și nu 117.649 cum eram obișnuiți la multe din păcănelele Megaways. Noi l-am testat și am descoperit un slot foarte volatil, deci trebuie să fii atent la miză, deoarece balanța poate să scadă destul de repede, iar cheia către câștiguri mari sunt multiplicatorii Scarabei progresivi din timpul funcției Rotiri Gratuite. Dacă îți plac sloturile cu regina Egiptului Antic, poți testa și păcănele gratis EGT Cleopatra pe site-ul nostru.

Unde poți juca pe bani reali Legend of Cleopatra Megaways?

Ai testat păcănele gratis Legend of Cleopatra Megaways pe site-ul nostru și vrei să pui mâna pe premiul cel mare și pe bani reali? Ei bine, la Superbet, NetBet și Maxbet îl poți juca cu mize cuprinse între 0.20 RON și 200 RON.

Vrei Rotiri Gratuite la înregistrare, fără depunere? Alege NetBet! Deschide cont din acest link special – CLICK AICI și profită de un mega bonus pentru prima depunere!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1