buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Medusa Megaways păcănele online gratis

Producator

NextGen

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: NextGen
 • Volatilitate: Foarte mare
 • RTP: 97,63%
 • Data lansării: 24.04.2018
 • Mize: 1.75 RON - 62.5 RON
 • Câștig maxim: 50.000x
 • Rotiri Gratuite: Da
 • Dublaj: Da

🐍Medusa Megaways păcănele online gratis🐍 Prezentare Slot 🐍

 

Medusa Megaways este unul dintre cele mai reprezentative sloturi online din potofoliul dezvoltatorului de jocuri de cazino NextGen. Pe piață din aprilie 2018, acest joc online închide seria începută cu Medusa și continuată cu Medusa II, serie dedicată faimosului personaj din mitologia greacă. Producătorul a creionat cu finețe detaliile jocului, păstrând mare parte din aspectele celui original, așa cum se întâmplă și cu coloana muzicală înspăimântătoare, pe măsura terorii pe care o inspira Medusa. Jocul folosește motorul clasic Megaway cu până la 117.649 linii de plată, cu 6 role cu 2 până la 7 simboluri pe rolele 1 și 6 și 2 – 6 simboluri pe rolele 2, 3, 4 și 5, o rolă orizontală și simboluri care aterizeazaă în cascadă.

Ecranul de joc este plasat la intrarea unui templu, iar câștigurile se obțin când se înregistrează minim 3 simboluri identice pe role alăturate, începând cu rola din stânga. Volatilitatea jocului este foarte mare (așa se explică și cel mai mare câștig posibil plafonat la 50.000x), iar RTP-ul este fixat la 97.63%, mult peste media sectorului.

Plăți simboluri în Medusa Megaways păcănele online gratis

Cele mai multe simboluri din acest joc sunt specifice temei. Medusa este simbol Wild, cuvântul MEDUSA stilizat este Scatter, iar simbolul Soldat poate apărea doar pe rola orizontală în timpul bonusului cu rotiri gratuite. Cel mai valoros simbol tematic este calul înaripat Pegas, urmat de  Soldatul în luptă, Scutul Atenei, Inelul și Sandale Înaripate Aurite. Suita de cărți de joc de la 10 la A reprezintă simbolurile mai puțin valoroase din acest joc.

Tabel de plată:

 • Pegas – 30x pentru 6 bucăți
 • Soldatul în Luptă – 6x pentru 6 bucăți
 • Scutul Atenei– 2x pentru 6 bucăți
 • Inelul – 1,2x pentru 6 bucăți
 • Sandale Înaripate Aurii – 0.66x pentru 6 bucăți
 • 10, J, Q, K și A – 0.4x pentru 6 bucăți.

Funcțiile speciale și Bonusul în Medusa Megaways păcănele online gratis

Reaction – este activă atât în jocul de bază, cât și în jocul Bonus. De câte ori se obține o combinație câștigătoare, premiile se contabilizează, iar simbolurile din aceasta sunt înlocuite cu alte simboluri. Prin această funcție se pot obține mai multe câștiguri în timpul unei rotiri, caracteristica încheindu-se atunci când nu se mai formează combinații câștigătoare.

Medusa Gaze – este o caracteristică specifică ambelor faze ale jocului și se declanșează atunci când pe rola orizontală suplimentară apare un simbol Wild. Acesta se extinde pe rola corespunzătoare a grilei de joc.

Gamble – este o funcție caracteristică jocului de bază. Câștigul dintr-o rotire poate fi pariat o singură dată într-o fereastră separată. Se întoarce o carte de joc și și dublezi premiul dacă ghicești culoarea acesteia sau îl mărești de 4 ori dacă intuiești simbolul acesteia (treflă, romb, inimă sau pică).

Rotirile gratuite cu multiplicator progresiv sunt inițiate când apar minim 3 simboluri Scatter oriunde pe role. Pentru 3 Scattere se acordă 10 rotiri gratuite, iar pentru fiecare simbol suplimentar se adaugă încă 5. În runda bonus sunt active atât caracteristica Reaction, cât și Meduda Gaze. Multiplicatorul inițial pentru bonus este 2x, dar el crește cu 1x de fiecare dată când intră în joc funcția Reaction, astfel încât se poate ajunge la multiplicatori și, implicit, câștiguri foarte mari.

Snake Strike începe când pe rola orizontală, în timpul bonusului, apare simbolul Soldat. Cei doi șerpi plasați în lateralele rolei orizontale atacă acest simbol și îl transformă în Wild (cel din stânga) sau în Scatter (cel din dreapta).

Temptation Feature este disponibilă după terminarea rundei bonus. Dacă nu ești mulțumit de premiile câștigate poți să repeți bonusul.

Experiența de cazino în Medusa Megaways păcănele online gratis

Slotul online Medusa Megaways poate fi jucat în condiții similare atât pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile. Mecanica fluidă și performanțele motorului Megaways, dar, mai ales, câștigul maxim de 50.000x fac acest joc extrem de tentant. Deși, după câteva sesiuni, unele dintre ele pe varianta de păcănele gratis (demo), nu am reușit să obțin un premiu consistent, distracția vine din frecvența cu care apar caracteristicile din acest joc și, cu siguranță, îl voi deschide cu regularitate. Poate te întrebi de ce varianta de păcănele gratis. De regulă, îmi propun să joc o anumită perioadă de timp cu un anumit buget. Când constat că norocul este ,,plecat cu sorcova” renunț la jocul pe bani și prefer să testez jocuri noi sau să sondez potențialul unor jocuri fără să mai consum resurse. Cred că este o modalitate utilă pentru a păstra experiența de cazino în limitele jocului responsabil.

Unde joci Medusa Megaways pe bani reali?

Momentan, Medusa Megaways este disponibil doar în cazinoul online NetBet. Din fericire, la acest cazinou găsești cea mai bogată selecție de jocuri de la cei mai cunoscuți dezvoltatori și te poți bucura de un bonus de bun venit de 2.000 RON la prima depunere, 50 de rotiri gratuite la jocurile NetEnt fără depunere și de un program de recompense și bonusuri zilnice.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5,0 rating
5.0