Slot game

Păcănele 777 Hot to Burn Hold and Spin – Prezentare Slot

Încearcă jocul de păcănele Hot To Burn Hold and Spin și ai parte de super câștiguri! Caută simbolurile cu Bani și activează Roata cu premii de până la 5.000 x miza totală! Dezvoltat de Pragmatic Play în martie 2021 pe o matrice cu 3 rânduri x 5 coloane și 20 linii de plată câștigătoare, slotul online vine cu un RTP mai mare decât media pieței, de 96.70% și o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că plătește mai rar, dar în același timp poți obține un premiu mare într-un interval scurt de timp. Șeptarii, Cireșele, Prunele și Portocalele sunt în flăcări. Ești pregătit de un slot online clasic?

Simbolurile jocului ca la aparate Hot to Burn Hold and Spin

În ordinea valorii, pe matrice vei întâlni simboluri X, Cireșe, Portocale, Prune, Căpșuni și Pepeni. Apoi, urmează simbolul BAR și Șeptarii – oferă cele mai mari câștiguri la păcănele. Simbolul Wild în flăcări le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului, reprezentat de Stea și a celor 3 simboluri cu BANI (Diamant și Soare).

Ce valoare are fiecare simbol pentru o linie de 5 ?

  • 5 x Șeptari = 250 x miza
  • 5 x BAR = 25 x miza
  • 5 x Pepeni = 10 x miza
  • 5 x Căpșuni = 10 x miza
  • 5 x Prune = 10 x miza
  • 5 x Portocale = 2.5 x miza
  • 5 x Cireșe = 2.5 x miza
  • 5 x X = 2.5 x miza
Păcănele 777 Hot to Burn Hold and Spin
Păcănele 777 Hot to Burn Hold and Spin – Tabel simboluri

Caracteristici bonus – wild-uri aleatorii, simboluri cu bani și premii cash

Nu este un slot cu o gamă largă de caracteristici, dar cele prezente pot oferi câștiguri cu adevărat impresionante. Să aruncăm o privire mai atentă și să vedem cum le putem declanșa.

Caracteristica Wild

În mod aleatoriu, în jocul de bază, simbolurile Wild pot ateriza pe poziții întâmplătoare. Nu există un număr limitat de Wild-uri care pot fi oferite, deci la orice rotire, poți obține un câștig mare (noi am obținut de două ori într-o sesiune 5 Wild-uri aleatorii, ceea ce ne-a adus o plată de 18x miza).

Funcția Hold and Spin

Cu cel puțin 5 simboluri cu Bani în aceeași rotire, oriunde pe matrice, vei declanșa secvența Hold & Spin. Există 3 simboluri cu Bani, iar fiecare vine cu o valoare atașată, în funcție de miza. Simbolurile care au inițiat funcția rămân pe poziție și vei primi 4 rotiri. Ori de câte ori pe role cad alte simboluri cu Bani, contorul se resetează la 4. Când rotirile s-au încheiat, valorile lor sunt adunate și se calculează câștigul total.

În plus, ăoți beneficia și de învârtirea unei Roți, formată din segmente cu bani și goale. Dacă, după rotire, săgeata cade pe Bani, câștigul se adună și mai ai dreptul la o rotire, iar dacă aterizează pe segementul gol, secvența ia sfârșit. Poți câștig premii cuprinse între 10x și 5.000 x miza totală.

Păcănele 777 Hot to Burn Hold and Spin
Păcănele 777 Hot to Burn Hold and Spin -Reguli

Păcănele 777 Hot to Burn Hold and Spin  – părerea noastră

Este unul din jocurile de păcănele 777 pe care noi le apreciem, deoarece există funcții speciale de top, cum ar fi o rundă respin, cu un potențial uriaș de plată – până la 5.000x miza totală. Pe lângă asta, grafica este impresionantă, cu simboluri în flăcări. Cu siguranță, există jocuri Pragmatic Play mai atractive ca plată și mai dinamice, cum ar fi The Hand of Midas, dar uneori avem nevoie pentru a câștiga și de Șeptari, Cireșe sau Portocale.

Unde poți juca pe bani reali păcănele noi Hot to Burn Hold and Spin?

Pe site-ul nostru poți testa jocul ca la aparate Hot to Burn Hold and Spin pe bani virtuali, dar dacă simți nevoie de un plus de adrenalină și nu știi unde, poți să îl încerci pe mize reale (nu uita să practici mereu un joc responsabil), află că la Superbet, Betano, Unibet, Vlad Cazino și PokerStars îl poți juca cu mize cuprinse între 0.80 RON și 960 RON.

Toate cele 5 platforme online recomandate vin cu bonusuri de bun venit foarte atractive, dar Vlad Cazino iese în evidență prin promoțiile cu premii uriașe, cum ar fi Lingouri de Aur, 60.000 rotiri gratuite și Premii Cash (promoție valabilă la momentul redactării recenziei).

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash

Notă: 0 Voturi: 0