Slot game

Păcănele 777 Super Stea – Prezentare Slot

Încearcă jocuri ca la aparate cu Jackpot, Respin și Wild-uri stivuite pe o matrice clasică, cu 3 rânduri x 5 coloane și 10 linii de plată fixe! Super Stea este un slot Skywind, lansat în mai 2020, care se concentrează pe cele mai populare simboluri – Fructe și Șeptari. RTP-ul este în media de piață, de 96.10%, iar volatilitatea este medie, ceea ce presupune că va exista un echilibru între câștigurile de valoare mică și mare. Câștigă până la 3.000x miza totală într-o singură rotire sau declanșează un Jackpot progresiv! Dacă te întrebi cum să câștigi la păcănele, află că o combinație câștigătoare se obține atât de la stânga la dreapta, cât și invers, pe o linie de plată activă. Câștigă aproape la fiecare rotire! 

Ce simboluri sunt în slotul online Super Stea?

Pe această matrice 3 x 5 vei găsi cele mai iubite simboluri cu fructe –  Cireșe, Struguri, Portocale și Lămâi, acestea sunt și cele care plătesc mai puțin. Următorul ca valoare este simbolul 7, iar cel mai bine plătit este Clopoțelul. Wild-ul apare sub forma unei Stea – le înlocuiește pe toate celelalte, ceea ce duce la formarea de mai multe combinații câștigătoare și plăți mai consistente.

Tabel de plată la păcănele Super Stea

  • 5 x Clopoțel = 300 monede
  • 5 X Șeptari = 125 monede
  • 5 x Pepeni = 60 monede
  • 5 x Lămâi = 50 monede
  • 5 x Portocale = 40 monede
  • 5 x Struguri = 35 monede
  • 5 x Cireșe = 30 monede
Păcănele 777 Super Stea
Păcănele 777 Super Stea – Simboluri prezente

Caracteristici bonus – Re-Spin și Jackpot

În general, jocurile de păcănele cu Septari nu vin cu multe funcții speciale, dar cele existente pot oferi multă satisfacție, așa cum este și în cazul slotului Super Stea. Citește în continuare recenzia noastră pentru a afla mai multe detalii!

Funcția Respin

Pe lângă faptul că simbolul Stea are rol de Wild și le înlocuiește pe toate celelalte, acesta, ori de câte ori apărare pe tamburii 2, 3 sau 4, se extinde complet pe rolă și acordă un respin. Rola Wild rămâne pe poziție, ceea ce poate duce până la 3 role Wild.

Funcția Jackpot

Jackpot-ul progresiv este declanșat în momentul în care pe matrice aterizează  5 simboluri identice cu Pepeni, Lămâi, Portocale, Prune sau Cireșe pe o linie de plată activă. La momentul redactării recenziei, valoarea Jackpot-ului era de peste 34.000 RON.

Păcănele 777 Super Stea
Păcănele 777 Super Stea – Jackpot

Păcănele 777 Super Stea – părerea noastră

Acest slot ne aduce aminte de celebrul joc de păcănele Extra Stars de la EGT – ambele plătesc în ambele sensuri, iar funcția Respin se desfășoară în același mod. Singura diferență constă în acordarea Jackpot-ului, dar în ambele cazuri, acesta se lasă așteptat și nu este atât de ușor de “prins”. Încarcă jocuri ca la aparate gratis pe site-ul nostru, inclusiv pe cele două și fă-ți o părere! 

Unde poți juca pe bani reali Super Stea?

NetBet, Maxbet și PokerStars sunt cele 3 cazinourile online licențiate în România unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Super Stea, cu mize cuprinse între 0.10 RON și 1.500 RON, atât pe versiunea desktop, cât și pe dispozitivele mobile, inclusiv telefoane mobil și tablete Android / iOS. Vrei 50 RON gratis, fără depunere, după verificarea identității? Atunci, deschide cont la Maxbet – Click aici! Profită de un bonus uriaș la prima depunere!

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0