Slot game

Păcănele cu muzică Pimped – Prezentare Slot

 

Ești pregătit de o petrecere de lux pe ritmuri de hip-hop, într-o atmosferă incendiară, cu animații și efecte audio de cea mai bună calitate? Dacă da, alătură-te lui Snoop Dogg în jocul de păcănele Pimped pe o grilă de joc cu 3 rânduri X 5 role și 10 linii de plată! Este un slot dezvoltat de Play’n Go în februarie 2015, a cărui acțiune are loc într-un apartament din centrul orașului, alături de gangsteri, unde totul este despre bani, muzică rap și lucruri scumpe. Alătură-te și te poți alege cu un premiu de până la 10.000 X miza totală!

Cum câștigi la slotul Pimped?

Toate câștigurile vin de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu primul tambur – 3, 4 sau 5 simboluri identice pe o linie de plată activă, formează un câștig. Cele mai mari plăți vin de la 5X de la Snoop Dogg, urmat de Gangster, un Cuplu de Fete, un Inel de Aur și un Teanc cu Bani. Cărțile de joc A, K, Q, J și 10 oferă câștigurile cele mai mici. Există și un simbol Wild (Joker), reprezentat de un Pumn – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Dolar).

Premii la jocul Pimped

  • 5 x Snoop Dogg = 750 monede
  • 5 x Gangster = 500 monede
  • 5 x Cuplu Fete = 400 monede
  • 5 x Inel = 250 monede
  • 5 x Teanc cu Bani = 250 monede
  • 5 x A = 150 monede
  • 5 x K = 125 monede
  • 5 x Q = 100 monede
  • 5 x J = 75 monede
  • 5 x 10 = 50 monede

Cele mai mari câștiguri vin de la 5 x Wild, care oferă 1.000 de monede, în timp ce în runda bonus poți câștiga până la 500.000 de monede.

Păcănele cu muzică Pimped

Păcănele cu muzică Pimped – Simboluri întâlnite

Caracteristici bonus – rotiri gratuite și joc de noroc

Simbolul Scatter poate ateriza oriunde pe tamburi, iar 3 sau mai multe inițiază secvența bonus cu rotiri gratuite. Vei fi recompensat cu 5 runde bonus, dar fiecare spin garantează un câștig mai mic sau mai mare. Dacă ești destul de norocors, poți obține rotiri suplimentare, până la o limită de 20 – fiecare Scatter care va cădea pe role va adauga două rotiri suplimentare.

Funcția de dublaj

Dacă îți place să riști, atunci poți juca la dublaj cu slotul Pimped. Obiectivul este să ghicești culoarea sau felul cărților întoarse cu fața în jos (Inimă, Romb, Treflă sau Frunză) pentru a dubla premiul sau înmulți cu 4, dacă alegerea ta este corectă. În caz contrar, vei pierde tot câștigul. Poți întoarce până la 5 cărți succesive sau până la o limită de 2.500 monede.

Păcănele cu muzică Pimped

Păcănele cu muzică Pimped – WILD, Scatter

 

Păcănele cu muzică Pimped  – părerea noastră

Pimped este un joc de păcănele cu muzică simplu, cu nimic complicat, dar care atrage prin grafică, coloană sonoră și funcții speciale. Chiar dacă sunt doar 5 rotiri gratuite inițiale, cel mai important aspect este faptul că jocul garantează un câștig pentru fiecare spin – poate nu vor fi de valoare atât de mare, mai ales că este un slot extrem de volatil, dar la sfârșit se pot obține premii consistente. Joacă aici cele mai bune păcănele cu muzică!

Unde poți juca pe bani reali Pimped?

Poți testa păcănele gratis Pimped pe site-ul nostru sau pe bani reali la următoarele cazinouri online recomandate: Betano, Maxbet, Magic Jackpot, Superbet, PokerStars și NetBet, cu mize cuprinse intre 0.50 RON si 500 RON. Te poți bucura de puțină muzică de oriunde te-ai afla cu Betano Cazino, deoarece este platforma cu cea mai bună aplicație mobilă, iar pe lângă asta, te bucuri de un bonus de bun venit fabulos la înregistrare + rotiri gratuite.

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1