Slot game

Păcănele cu șeptari Wicked Dice

Joacă păcănele cu șeptari Wicked Dice, un slot cu simboluri retro, precum Clopoței, Struguri, Pepeni sau Cireșe! Este un joc de la Skywind, construit pe o matrice cu 5 role X 3 rânduri și 10 linii de plată fixe, unde există Wild-uri expandabile și Scattere de valoare mare. RTP-ul este excelent, de 96.50%, volatilitatea este ridicată, deci nu uita să practici un joc responsabil.

Poți testa păcănele cu șeptari Wicked Dice și pe dispozitivele mobile Android sau iOS!

Cum câștigi la slotul Wicked Dice?

Câștigi atunci când cel puțin 3 simboluri de același fel se află pe o linie de plată activă, așezate de la stânga la dreapta, începând cu primul tambur. Recompense mai mari se pot încasa pentru 5 simboluri de același fel, în special pentru Șeptari, Clopoței, Struguri sau Pepeni. Wild-ul, reprezentat de Zar oferă cele mai mari câștiguri și, de asemenea, este și cheia către premii mai generoase (activează “speciala”).

Ce valoare are fiecare simbol pentru 5 bucăți?

  • 5 x Șeptari = 25 x miza
  • 5 x Clopoței = 20 x miza
  • 5 x Struguri = 10 x miza
  • 5 x Pepeni = 7.5 x miza
  • 5 x Portocale = 6 x miza
  • 5 x Prune = 5 x miza
  • 5 x Lămâi = 4 x miza
  • 5 x Cireșe = 3 x miza
Pacanele cu septari Wicked Dice

Păcănele cu șeptari Wicked Dice – BONUS

Chiar dacă există un simbol Scatter, nu vei putea activa bonus cu rotiri gratuite. În schimb, 3, 4 sau 5 oriunde pe role (nu trebuie să aterizeze pe tamburi consecutivi) oferă 5x, 25x sau 250x miza totală.

Simbolul Wild-ul poate să cadă pe toate cele 5 role. Atunci când se află pe o rolă, se extinde pe toate pozițiile vecine pentru a forma și mai multe câștiguri – minim două simboluri formează o combinație câștigătoare, însă cu 5 pe o linie vei încasa de 100 de ori valoarea mizei totale.

Pacanele cu septari Wicked Dice

Păreri păcănele cu șeptari Wicked Dice

Wicked Dice este un slot destinat celor cărora le place să joace păcănele cu șeptari și fructe. De altfel, este un joc asemănător cu Dice & Roll de la EGT (Amusnet Interactive). Nu sunt foarte multe de spus, deoarece este un joc simplu, fără bonusuri cu rotiri gratuite sau alte “speciale” – totul se învârte în jurul Wild-urilor expandabile. Joacă gratis Wicked Dice și vezi dacă îți place!

Păcănele cu șeptari

Ești fan păcănele cu șeptari? Iată câteva titluri pe care sigur pe vei aprecia, încercându-le gratis pe pagina noastră:

Unde poți juca pe bani reali Wicked Dice?

Superbet, NetBet, Magic Jackpot, SlotV, Frank Casino sau Mr Bit se numără printre acele cazinouri online unde poți testa păcănele pe bani reali Wicked Dice, cu pariuri cuprinse între 0.20 RON și 200 RON. Îl poți încerca la Superbet, un operator cu bonusuri fără depunere – încasează rotiri gratutie și bani cash cu puține condiții de rulaj din acest LINK SPECIAL oferit de noi!

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1