Slot game

Păcănele Dragon Hot Hold and Spin

Zboară alături de dragoni la păcănele Dragon Hot Hold and Spin, iar curajul tău poate fi recompensat cu premii în valoare de până la 5.000 X miza totală pe rotire! Acest slot de la Pragmatic Play te invită în aventură pe o matrice cu 3 rânduri X 5 role și 5 linii de plată fixe. Jocul este inspirat din cultura chinezească, frumos pusă în scenă, cu un design superb și efecte audio de mare calitate. Încearcă gratis Dragon Hot Hold and Spin chiar și de pe un mobil iOS sau Android!

Cum câștigi la păcănele Dragon Hot Hold and Spin?

3, 4 sau 5 simboluri de același fel așezate pe o linie de plată activă (5 la număr), de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur, formează o victorie. Desigur, cu 5 X vei revendica premii mai mari, în special în bonus – aici există șansa unui premiu de până la 5.000 X miza totală pe rotire. În jocul principal, cel mai valoros simbol este Wild-ul – 5 X plătește de 1.000 de ori valoarea pariului total.

Tabel de plăți Dragon Hot Hold and Spin

  • 5 x Vas de aur = 1.000 x miza
  • 5 x Broască = 100 x miza
  • 5 x Fructul dragonului= 40 x miza
  • 5 x Felinar = 40 x miza
  • 5 x A = 40 x miza
  • 5 x K, Q, J = 10 x miza
Păcănele Dragon Hot Hold and Spin

Caracteristici bonus

Prinde minim 5 simboluri Bani (Diamante, Monede de Aur sau Argint) și activează funcția Hold and Spin! Simbolurile care au inițiat bonusul rămân în poziție, în timp ce toate celelalte se rotesc, dezvăluind spații goale sau simboluri Bani. La început, vei fi recompensat  cu 4 re-rotiri, dar fiecare simbol Bani care aterizează pe tamburi, resetează numărul de re-rotiri la 4. Funcția continuă până când se termină rotirile sau până când toate pozițiile de pe ecran sunt pline cu simboluri Bani.

Dacă grila de joc este plină, atunci se declanșează Bonusul Roată Mare de Bani. Roata este compusă din spații goale sau valori de 10x până la 5.000x miza totală. Dacă se nimerește pe un premiu, Roata se învârte din nou, dar dacă pică pe un spațiu gol, funcția ia sfârșit.

Jocuri ca la aparate Crazy Cows

Merită să joci Dragon Hot Hold and Spin?

Dragon Hot Hold and Spin nu este un slot inovator, însă este un joc frumos, bine construit și cu potențial – premii de până la 5.000 X miza totală pe rotire. Arată bine din punct de vedere vizual, așa cum sunt și alte jocuri de păcănele cu dragoni de la Pragmatic Play – Dragon Kingdom Eyes of Fire sau Floating Dragon Hold and Spin. Încearcă-le gratis pe toate și vezi care îți place mai mult!

Unde poți juca pe bani reali Dragon Hot Hold and Spin?

Betano, Magic Jackpot, NetBet, Maxbet, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Winmasters și Winbet sunt cazinouri online licențiate ONJN în România unde poți testa pe bani reali jocul ca la aparate Dragon Hot Hold and Spin, cu mize cuprinse între 0.20 RON și 100 RON, atât pe versiunea desktop, cât și pe dispozitivele mobile Android / Apple.

Vrei un bonus fără depunere la înregistrare? Click AICI și Deschide cont la Maxbet!