Slot game

Păcănele EGT Action Money – Descriere Slot

Action Money este despre bani și activități bancare, așa că acțiunea te va purta direct pe Wall Street. Lansat de EGT în iulie 2015, jocul este configurat pe o matrice cu 3 rânduri X 5 coloane și 20 linii de plată câștigătoare ajustabile, cu dublaj, jackpot, rotiri gratuite și bonus. Toate astea duc la un câștig maxim într-o singură rotire de până la 10.000x miza totală – pariul per rotire începe de la 0.20 RON și ajunge la 120 RON. Grafica este simplă, asemănătoare desenelor animate, iar coloana sonoră este decentă. Action Money este un joc de păcănele de volatilitate medie cu un RTP peste medie, de 96.94%.

Simboluri la păcănele Action Money

Grila de joc este compusă doar din simboluri specifice tematicii, precum un Teanc cu Bani, Card bancar, Saci cu Bani și un Agent de Pază, o Mașină și Office, acestea din urmăfiind cele care plătesc mai puțin. Apoi, urmează simbolurile de valoare mai mare, precum o Femeie și Secretarul. Wild-ul este reprezentat de Bancher, cel care fumează un Trabuc – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter (Bancă) și Bonus (Contract). De asemenea, 5 Wild-uri pe o linie de plată oferă de 500 de ori miza totală.

Ce valoare are fiecare simbol?

  • 5 X Bancher = 50 X miza
  • 5 X Femeie = 50 X miza
  • 5 X Mașină, Clădire Office, Agent de Pază = 10 X miza
  • 5 X Teanc cu Bani, Card, Sac cu Bani = 5 X miza
Păcănele EGT Action Money
Păcănele EGT Action Money – Simboluri

Caracteristici bonus

Funcția Bank

3 simboluri Bank pe rolele 3, 4 și 5 în aceeași rotire inițiază funcția bonus cu rotiri gratuite. Pe ecran vor apărea 5 Bănci, iar tu va trebui să alegi pentru a determina multiplicatorul (între 1x și 5x) și numărul de rotiri gratuite (între 5 și 12). De asemenea, selecția ta va determina și dacă unul dintre simbolurile Mașină, Femeie sau Secretar va fi simbol Extra Wild – le înlocuiește pe toate celelalte și are aceeași valoare simbolul Wild obișnuit.

Caraceristica Scatter

Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter se va declanșa jocul Scatter, la care poți câștiga astfel:

  • 3 Scatter = premii între 1x și 15x miza totală + Funcția Bank
  • 4 Scatter = premii între 16 x și 100x miza totală + Funcția Bank
  • 5 Scatter = premii între 600x și 1000x miza totală + Funcția Bank

Joc ca la aparate cu dublaj

Fiecare câștig mic și mediu poate fi dublat datorită unei alte funcții speciale – Gamble (dublaj). Aceasta presupune parierea câștigului obținut prin alegerea culorii Roșu/Negru a cărților așezate cu fața în jos. Dacă alegerea este corectă, atunci suma pariată se dublează, iar, dacă selecția este greșită, atunci suma pariată se pierde. Poți dubla orice câștig care nu depășește 35 X miza.

Jackpot

Action Money este un joc creat de EGT, astfel că, în orice moment, indiferent de miza pe care joci, poți câștiga celebrul Jackpot Cards – una din cele 4 sume ce cresc în continuu, cu fiecare Spin efectuat la oricare din sloturile EGT. În momentul în care jackpotul este declanșat, una din cele 4 sume va fi a ta. Ar putea fi una din 3 cifre sau chiar una din 6 cifre, totul depinde de zeița Fortuna.

Păcănele EGT Action Money
Păcănele EGT Action Money – Dublaj

Păcănele EGT Action Money  – părerea noastră

Personal, nu sunt fanul acestui slot, deoarece din punct de vedere grafic este destul de simplu, iar grila de joc mi se pare puțin aglomerată. Câștigurile vin des, dar de cele mai multe ori sunt mici, însă funcția Free Spins și Bonusul sună promițător, cu multiplicatori de până la x5 și premii cash de până la 1.000 x miza totală. Oricum, tot ceea ce am spus despre funcțiile speciale depinde foarte mult de alegerile tale și de noroc, pentru că ele determină numărul de rotiri gratuite și multiplicatorul câștigat.

Unde poți juca slotul Action Money pe bani reali?

Action Money este disponibil pentru a fi jucat pe bani reali la două cazinouri online cu licență ONJN în România:

  • NetBet Casino
  • MaxBet Cazino

Dacă nu ai cont la MaxBet, poți profita de un bonus de 50 RON la înregistrare, fără depunere  (Vezi cazinourile la care primești bonus fără depunere). Pe lângă asta, vine cu un pachet de bun venit consistent, de până la 1.800 RON, cu un rulaj de 35x.

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0