Slot game

Păcănele EGT Ancient Dynasty – Prezentare Slot

Ia parte la o petrecere în stil chinezesc, cu dragoni și costume tradiționale și poți câștiga până la 10.000x miza totală într-o singură rotire! Ancient Dynasty este un joc de păcănele EGT, cu 3 rânduri x 5 coloane și 30 linii de plată reglabile, inspirat din cultura asiatică. Jocul e plin de caracteristici grozave și simboluri colorate, inclusiv rotiri gratuite, jackpot și dublaj! RTP-ul este bun, de 96.01%, iar volatilitatea este scăzută spre ridicată. Caută Leul pe grila de joc pentru câștiguri de poveste!

Simboluri clasice chinezești la păcănele

Simbolurile care plătesc mai puțin în acest slot sunt cărțile de joc A, K, Q, J – undeva la 5 x miza totală. Simbolurile de valoare mai mare includ o Statuie de Aur, un Set de Felinare, o Oală tradițională, un Peste Yin și Yang și un Dragon -pe o miza de 3 RON, 5 x plătește 50 RON. Simbolul Wild, reprezentat de un Costum tradițional Leu este de departe cel mai bine plătit simbol – tot pe o miza de 3 RON, 5 de un fel oferă 1.000 RON. Pe lângă asta, Wild-ul le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Tigru). 

Păcănele EGT Ancient Dynasty
Păcănele EGT Ancient Dynasty – Tabel simboluri

Funcții speciale EGT – Jackpot, Gamble și Rotiri Gratuite

Prinde 15 rotiri gratuite cu 3 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe matrice în aceeași rotire. Pe lângă rundele bonus, vei încasa și un premiu de 2x, 10x sau 50x miza totală, în funcție de numărul de Tigri. În timpul funcției, pe grila de joc pot ateriza mai multe simboluri Wild, ceea ce poate duce la câștiguri mari la păcănele.

Funcția Gamble

Acest joc vine și cu un joc de noroc – Gamble. Poți alege să o activezi după orice rotire câștigătoare și trebuie pur și simplu să alegi dacă următoarea carte  va fi de culoare roșie sau neagră. Dacă ai ghicit, câștigul total se dublează și ai șansa să întorci altă carte, dar dacă ai greșit, toată suma riscată se va pierde. Poți supune funcției de dublaj orice câștig mai mic de 35 X miza totală.

Jackpot Cards

De asemenea, la jocurile de păcănele EGT poți câștiga un jackpot progresiv. Este declanșat aleatoriu după orice rotire, după care ți se vor arăta 12 cărți întoarse cu fața în jos. Tot ce trebuie să faci este să găsești 3 cărți potrivite pentru a câștiga unul din cele 4 jackpot-uri – Inima neagră are valoarea cea mai mare, chiar și de 6 cifre, în timp ce Romb-ul vine cu cea mai mică plată.

Păcănele EGT Ancient Dynasty
Păcănele EGT Ancient Dynasty – Jackpot Cards

Păcănele Ancient Dynasty  – părerea noastră

Fie că joci păcănele gratis Ancient Dynasty pe site-ul nostru sau pe bani reali într-un cazino online licențiat ONJN, există multe șanse de a obține câștiguri mari, datorită funcțiilor speciale. Nouă ne place acest joc, deoarece vine cu rotiri gratuite, jackpot progresiv și dublaj, dar parcă ar fi mers și un multiplicator de x2 / x3. Crezi că este destul de interesant să îl încerci? 

Unde poți juca pe bani reali Ancient Dynasty?

Ți-ar plăcea să încerci jocul de păcănele Ancient Dynasty pe bani reali și nu știi unde? Noi îți venim în ajutor și îți enumerăm toate platformele: Betano, NetBet, Magic Jackpot, Unibet, Vlad Cazino și Superbet. Miza este pentru toate buzunarele și începe de la 0.30 RON și ajunge la 120 RON. Dacă vrei să petreci Anul Nou Chinezesc oricând și de oriunde cu acest slot, o recomandare bună ar fi Betano, deoarece vine cu cea mai bună aplicație mobilă, dar și cu promoții grozave. Dacă nu ai cont, CLICK AICI!

Bonus 100% pana 1.000 RON

Notă: 5 Voturi: 1