buton joc pacanele

Crezi că poate fi slotul tău norocos?

100% pana la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt

Nume

Păcănele EGT Dark Queen

Producator

EGT

Rating

Sending
5 / 5 (1 voturi)

 • Producător: EGT
 • Volatilitate: Scăzută - Medie
 • RTP: 96.04%
 • Data lansării: 19.03.2015
 • Mize: 0.20 RON – 120 RON
 • Câștig maxim: 1.000 x miza
 • Rotiri Gratuite: Nu
 • Dublaj: Da

Păcănele EGT Dark Queen – Descriere Slot

 

Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din țară? Jocul de păcănele Dark Queen de la Euro Games Tenchnology este inspirat din basmul Albă ca Zăpada și cei 7 pitici, scris de Frații Grimm. Slotul este dispus pe o matrice cu 3 rânduri x 5 role și 20 linii de plată fixe, unde vei găsi simboluri magice. RTP-ul este de 96.04%, iar volatilitatea este scăzută spre medie. Câștigă premii de poveste, de până la 1.000 x miza totală într-o singură rotire!

Simboluri de poveste în slotul online Dark Queen

Pe această matrice vei găsi simboluri aproape realiste, pentru a părea din altă lume – Albă ca Zăpada cu mărul otrăvit în mână, Regina Întunecată, un Pitic cu barbă, o Veverița, Tolba Vânătorului, un Sac cu Bijuterii și un Felinar. Există, de asemenea, și simboluri cărți de joc, frumos detaliate – A, K, Q și J. Oglinda magică și Mărul otrăvit sunt simboluri Wild – primul le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Mărului și oferă câștiguri de 50x miza totală pentru 5 de un fel, iar al doilea vine cu o funcție specială, despre care vom vorbi mai jos.

Tabel de plată la păcănele Dark Queen

 • 5 x Regina Întunecată = 25 x miza
 • 5 x Albă ca Zăpada = 25 x miza
 • 5 x Pitic, Veveriță = 10 x miza
 • 5 x Tolba Vânătorului, Sac cu Bijuterii, Felinar = 7.5 x miza
 • 5 x A, K, Q, J = 5 x miza
Păcănele EGT Dark Queen

Păcănele EGT Dark Queen – Simboluri și plăți

Caracteristici bonus – Jackpot, Gamble și Extra Wild

Există câteva caracteristici bonus specifice jocurilor de păcănele EGT. Prima funcție este Gamble – este un joc de noroc cu șanse 50/50, care îți permite să îți dublezi câștigurile din jocul principal mai mici de 35 x valoarea pariului total. Ghicește culoarea corectă a cărții – Roșu/Negru și îți vei dubla câștigul, dar dacă greșești, vei pierde totul.

Cealaltă caracteristică specială este un joc Jackpot Cards – acesta este activat complet la întâmplare, iar odată activat, va trebui să găsești 3 cărți identice din cele 12 întoarse cu fața în jos. La final, vei primi valoarea jackpot-ului corespunzător, pe care îl poți vedea permanent în partea de sus a grilei de joc.

Funcția Extra Wild

Simbolul Wild Mărul otrăvit poate ateriza doar pe rola 1, iar de fiecare dată când apare, va transforma simbolurile de valoare mică A, K, Q și J în Wild – le vor înlocui pe toate celelalte și se face plata.

Păcănele EGT Dark Queen

Păcănele EGT Dark Queen – WILD. extra WILD

Păcănele EGT Dark Queen  – părerea noastră

Dark Queen este un joc destul de simplu, fără rotiri gratuite, iar funcția Extra Wild ne aduce amintește de jocul de păcănele Halloween. Nu putem spune că suntem fanii lui, mai ales că potențialul de plata este destul de scăzut, asta în cazul ai norocul să câștigi unul dintre cele 4 jackpot-uri progresive. Pe site-ul nostru găsești o mulțime de jocuri ca la aparate EGT, pe care le poți testa în mod gratuit, pe bani reali – Click aici! 

Unde poți juca pe bani reali Dark Queen?

NetBet, Betano, Superbet, Maxbet, Magic Jackpot, 888casino, Unibet și Vlad Cazino sunt cazinouri online unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele Dark Queen, cu mize cuprinse între 0.20 RON și 120 RON.

O alegere bună ar fi acum Vlad Cazino, deoarece este o platformă cu multe promoții atractive și în același timp provocatoare, dar vine și cu mega bonus la înregistrare – Click aici pentru o vizită la castelul lui Vlad!

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash
5,0 rating
5.0