Slot game

Păcănele EGT Inca Gold II – Prezentare Slot

 

Inca Gold II este un joc de păcănele EGT, lansat în aprilie 2015, pe o matrice clasică, de 3 rânduri X 5 coloane și 20 linii de plată ajustabile. La prima vedere, putem spune că slotul amintește de ruinele Machu Picchu din Peru, considerată una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne. Slotul nostru nu este atât de atractiv din punct de vedere vizual, dar este dotat cu rotiri gratuite și multiplicator x3, 4 jackpot-uri progresive și dublaj. Câștigul maxim este de 1.000x miza totală într-o singură rotire și poate fi jucat cu mize cuprinse între 0.20 RON și 120 RON, atât pe versiunea desktop, cât și direct în browser pe mobil. Află mai multe despre Inca Gold II în recenzia noastră.

Simbolurile jocului de Pănele EGT Inca Gold II

Simboluri de pe grila de joc sunt doar specifice tematicii. Începem cu cele de valoare mai mică, iar aici avem un Flaut, Roșii și o Lamă. Apoi, cele de valoare medie sunt o Mască de Argint, un Vultur și un Conquistador. Prințul și Prințesasunt următoarele ca plată, iar Masca de Aur incașă este cel mai bine plătit simbol. Moneda de Aur este Wild – apare doar pe tamburii 2, 3 și 4 și le substituie pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (piesă de mozaic). Scatter-ul plătește de 250 de ori miza ta pentru 5 bucăți.

Cât plătește fiecare simbol pentru o linie de 5?

  • 5 X Mască de Aur = 50 X miza
  • 5 X Prințul, Prințesa = 25 X miza
  • 5 X Mascăde Argint, Vultur, Conquistador = 12.50 X miza
  • 5 X Flaut, Roșie, Lamă = 5 X miza
Păcănele EGT Inca Gold II

Păcănele EGT Inca Gold II – Simboluri, Wild, Scatter, Multiplicatori

Funcții speciale Inca Gold II

Rotiri Gratuite

Pentru a declanșa funcția Free Spins ai nevoie de minim 3 simboluri Scatter oriunde pe role în aceeași rotire și vei primi 15 rotiri gratuite cu multiplicator x3. Poți obține rotiri suplimentare cu cel puțin 3 Scatter, numărul de invartiri este nelimitat.

Jackpot Cards

În partea superioară a jocului, vei observa 4 jackpot-uri progresive, unde premiile pot atinge valori ridicate, chiar și de 6 cifre. Nu sunt reguli speciale pentru a întra în posesia unui astfel de premiu, acesta fiind declanșat în mod întâmplător, așa că tot ceea ce poți face este să joci și să speri că, într-una din sesiuni, jackpot-ul progresiv EGT va intra în contul tău.

Inca Gold II este un joc ca la aparate cu dublaj        

De fiecare dată când obții un câștig, poți accesa funcția joc de noroc – Gamble, funcție care îți dublează câștigul, dacă ghicești culoarea cărții, Roșu sau Negru. Suma maximă pe care o poți pune la dublaj este un câștig de 35 X miza – află toate detaliile despre această funcție aici!

Păcănele EGT Inca Gold II

Păcănele EGT Inca Gold II – Rotiri Gratuite

Părerea noastră despre jocul de Pănele EGT Inca Gold II

Inca Gold II nu este un slot rău, dar nu este pentru mine. Grafica și efectele audio sunt destul plictisitoare din punctul meu de vedere, iar dacă l-aș evalua, i-aș da un 5 din 10. Nu știu de ce, dar acest joc de păcănele nu vine cu acea emoție pe care o dau alte sloturi, poate și pentru că nu am avut așteptări, cu toate că vine cu rotiri gratuite cu multiplicator de x3, 4 jackpot-uri progresive și dublaj. Pentru mine personal este un joc mediu, care nu mi-a trezit interesul, dar poate ție ți se pare interesantă tema. Pe site-ul nostru îl poți încerca în varianta demo, fără să riști nici un leu.

Unde poți juca pe bani reali Inca Gold II?

Jocul de Păcănele EGT Inca Gold II poate fi jucat pe bani reali la următoarele cazinouri legale în România: NetBet, Fortuna, Betano, Maxbet și Superbet. De asemenea, poate fi jucat și în browser pe mobil la Unibet și Vlad Cazino. Dacă simți nevoia de o recomandare, ți-aș sugera NetBet Cazino, deoarece este cazinoul cu cea mai bogată ofertă (peste 2.000 de jocuri), dar vine și cu un pachet de bun venit 3.000 RON + 300 rotiri gratuite. Nu uita însă, să practici mereu un joc responsabil!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1

Până la 2.000 plus 500 de rotiri gratuite

Notă: 0 Voturi: 0

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1