Slot game

Păcănele EGT Knight s Heart – Prezentare Slot

 

Alătură-te Cavalerilor din jocul de păcănele Knight s Hearta, iar Regele te poate recompensa cu premii de până la 1.000X miza totală pentru curajul tău! Este un slot EGT, dispus pe o matrice cu 6 role X 4 rânduri și 50 linii de plată ajustabile, a cărui acțiune are loc la Castel, printre Regine obiecte din Evul Mediu, frumos puse pe grilă, într-o grafică de poveste. RTP-ul este peste media de piață, iar volatilitatea este medie, ceea ce ar putea să fie potrivit pentru tine. Ești pregătit să aperi regatul?

Cum câștigi la păcănele EGT Knight s Heart?

Simpla aliniere a minim două și până la 6 simboluri identice, așezate pe role consecutive, începând cu primul tambur, pe role consecutive, formează un câștig. În funcție de numărul de pictograme și de miză, plata variază – 6X simbol oferă cele mai mari câștiguri. De menționat este faptul că poți câștiga un premiu consistent în mod aleatoriu prin cele 4 Jackpot-uri progresive.

Premii la păcănele Knight s Heart

 • 6 x Rege = 4 x miza
 • 6 x Regina = 3 x miza
 • 6 x Cască = 2 x miza
 • 6 x Pocal = 1.6 x miza
 • 6 x Scut = 1.2 x miza
 • 6 x Inel = 1 x miza
 • 6 x A, K = 0.8 x miza
 • 6 x Q, J = 0.6 x miza

Pe lângă simbolurile prezentate mai sus, există și un Wild, care este reprezentat de un Cavaler pe Cal – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Castel) – 6X oferă de 80 de ori pariul total.

Păcănele EGT Knight s Heart

Păcănele EGT Knight s Heart – Simboluri și plăți

Joc ca la aparate cu dublaj, rotiri gratuite și jackpot!

Pentru a iniția secvența bonus cu rotiri gratuite, ai nevoie de 4 sau mai multe simboluri Scatter (Castel) oriunde pe matrice, în aceeași rotire. Apoi, va trebui să alegi între 3 opțiuni:

 • 3 rotiri gratuite cu 3 role complet Wild aleatorii
 • 8 rotiri gratuite cu două role complet Wild aleatorii
 • 16 rotiri gratuite cu o rolă complet Wild aleatorie

Păcănele EGT Knight s Heart are funcție Gamble

Knight s Heart este un joc ca la aparate cu dublaj, ceea ce înseamnă că după fiecare câștig poți face click pe Gamble, caracteristică care îți dublează câștigul, dacă ghicești culoarea cărții ce urmează –  Roșu sau Negru. Dublajul se poate activa doar pentru sume mai mici de 35 X miza. 

Jackpot Cards la Păcănele EGT Knight s Heart

Cele 4 jackpot-uri progresive sunt poate cea mai atractivă caracteristică. Nu sunt reguli speciale pentru a intra în posesia unui astel de premiu, fiind declanșat în mod întâmplător la absolut toate sloturile EGT. Partea bună este că poți lovi un astfel de jackpot pe orice miză, cu menținea că ai șanse mai mari pe mize mai mari. Când prinzi un jackpot, vei avea șansa să alegi 3 cărți identice, de aceeași culoare din cele 12 întoarse cu fața în jos, iar una din cele 4 sume jackpot va intra în contul tău.

Păcănele EGT Knight s Heart

Păcănele EGT Knight s Heart – Caracteristica Specială EGT

Păcănele EGT Knight s Heart  – părerea noastră

Ne place acest joc, deoarece ne oferă posibilitatea de a alege modul de redare al rotirilor gratuite – noi am inițiat funcția destul de repede și am optat pentru prima opțiune, adică 3 runde cu 3 role Wild și a fost o alegere profitabilă, deoarece am obținut undeva la 120x miza totală. Considerăm că jocul Knight s Heart este unul dintre sloturile cu potențial, alături de alte multe păcănele EGT – Vezi aici mai multe jocuri EGT gratuite!

Unde poți juca pe bani reali Knight s Heart?

Acest joc de păcănele se află în oferta cazinourilor de top din România: Betano, Maxbet, Magic Jackpot, NetBet, 888casino, Superbet, Unibet și Vlad Cazino, pe care îl poti testa cu mize cuprinse între 0.50 RON și 200 RON. Dacă ar fi acum să alegem unul dintre cazinourile online la care să jucăm acest slot, ne-am opri la MaxBet, deoarece este printre puținii operatori care oferă bonus la înregistrare fără depunere.

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN
5.0