Slot game

Păcănele EGT Royal Secrets – Prezentare Slot

 

Cele mai mari secrete ale regilor sunt pe cale de a fi descoperite în jocul de păcănele Royal Secrets de la producătorul de jocuri EGT. Lansat în iulie 2014, slotul este dispus pe o grilă de joc clasică, 3 rânduri X 5 coloane și 10 linii de plată fixe. Rata de câștig este excelentă, de 96.36%, iar cavolatiltiate îl putem încadra la mediu. Deschide porțile palatului și bucură-te de Jackpot-uri progresive, simboluri Scatter, Wild-uri expandabile și un joc Gamble. Salvează regatul, ajută-l pe Rege să își păstreze coroana și câștigă până la 5.000x miza totală într-o singură rotire!

Simboluri la păcănele Royal Secrets

Pe matrice vei găsi simboluri cărți de joc A, K, Q și J, acestea fiind cele de valoare mică, dar și simboluri specifice tematicii, precum Regele, Regina, Cavalerul și o Servitoare. Simbolul Wild este reprezentat de Castel și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția celor două simboluri Scatter (Cheia de Aur a Castelului și Coroana Regelui). Nici unul dintre aceste două nu vin cu rotiri gratuite, dar oferă câștiguri bune la păcănele.

Tabel de plată Royal Secrets

  • 5 X Scatter (Cheie) = 100 x miza
  • 5 X Scatter (Coroană) = 20 x miza
  • 5 X Rege = 500 x miza
  • 5 X Regină = 70 x miza
  • 5 X Cavaler = 70 x miza
  • 5 X Servitoare = 20 x miza
  • 5 X A, K, Q, J = 15 x miza
Păcănele EGT Royal Secrets

Păcănele EGT Royal Secrets – Simboluri

Joc ca la aparate cu dublaj și Jackpot

Fiecare câștig mic și mediu poate fi dublat datorită unei funcții speciale – Gamble (dublaj). Aceasta presupune parierea câștigului obținut prin alegerea culorii Roșu/Negru a cărților așezate cu fața în jos. Dacă alegerea este corectă, atunci suma pariată se dublează, iar dacă selecția este greșită, atunci suma pariată se pierde. Poți dubla orice câștig care nu depășește 35 X miza.Pe termen lung, nu e indicat sa joci la dublaj – vezi aici de ce.

Royal Secrets este un joc creat de EGT, astfel că, în orice moment, indiferent de miza pe care joci, poți câștiga celebrul Jackpot Cards – una din cele 4 sume ce cresc în continuu, cu fiecare Spin efectuat la oricare din sloturile EGT. În momentul în care jackpotul este declanșat, una din cele 4 sume va fi a ta. Ar putea fi una din 3 cifre sau chiar una din 6 cifre, totul depinde de norocul tău.

Păcănele EGT Royal Secrets

Păcănele EGT Royal Secrets – Jackpot Cards

Caracteristica Wild

Simbolul Wild (Castel) apare pe rolele 2, 3 și 4, iar de fiecare dată când face parte dintr-o combinație câștigătoare, se extinde pe întreaga rolă. Poți obține până la 3 role Wild, ceea ce poate înseamna câștiguri uriașe la păcănele Royal Secrets.

Royal Secrets  – părerea noastră

În ciuda faptului că nu există o rundă bonus cu rotiri gratuite, jocul de păcănele Royal Secrets este extrem de atractiv, datorită celor 4 jackpot-uri progresive și a jocului Gamble. L-am încercat atât într-un cazino online, cât și în agențiile stradale (Știi că sunt cazinouri la care poti depune fără card?) și îți pot spune că se obțin câștiguri des de valoare mică si medie, pe care de cele mai multe ori le-am dublat. La fel ca sute de alte jocuri de păcănele gratis Royal Secrets este aici în varianta demo. Încearcă-l și tu!

Unde poți juca pe bani reali Royal Secrets?

Vrei să descoperi secretele jocului ca la aparate Royal Secrets? Ei bine, află că îl poți juca pe bani realionline cu mize cuprinse intre 0.20 RON si 100 RON la următoarele cazinouri: NetBet, Betano, Superbet, Fortuna și MaxBet. De asemenea, îl poti testa direct în browser pe mobil la Unibet și Vlad Cazino.

Dacă ar fi să aleg în acest moment, aș opta pentru MaxBet, deoarece poți profita de un bonus de 50 RON la înregistrare fără depunere și ai acces la numeroase promoții, unele din ele chiar excelente! Ce mai aștepți?

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0