Slot game

Păcănele Gratis 100 Burning Hot – Prezentare Slot

 

100 Burning Hot este unul dintre sloturile create de producătorul bulgar EGT (Euro Games Technology) care a fost fondat în anul 2002 și care este, de departe, unul dintre cei mai populari producători de jocuri casino, fiind cunoscut în peste 60 de țări, inclusiv în țara noastră. Acest producător este cunoscut în special pentru jocurile de păcănele, dar oferă și sisteme de jocuri precum ruletă electronică sau Blackjack.

100 Burning Hot, creat în Ianuarie 2018,aparține colecției de sloturi EGT din care fac parte jocuri destul de populare, precum: Burning Hot, 5 Burning Hot, 20 Burning Hot, sau 40 Burning Hot. Numărul din fața fiecărui joc reprezintă liniile de plată, deci astăzi vom vorbi despre jocul cu 100 de linii de plată, neajustabile. Miza care poate fi setată, este între 1RON și 100RON pe o grilă de 3 role și 5 coloane. Acest slot poate fi jucat atât pe Desktop cât și pe dispozitivele mobile Android sau iOS, fiind foarte bine optimizat.

Păcănele Gratis 100 Burning Hot – simbolurile jocului

Slotul creat de producătorul EGT vine cu simboluri sub formă de fructe, care apar cel mai des pe ecranul de joc. Dacă pe rolele 2, 3 și 4 apare simbolul Wild al slotului, și anume trifoi-ul, acesta va avea capacitatea de a înlocui toate simbolurile cu fructe și se poate extinde pe întreaga suprafață a rolei. Vom găsi și simboluri speciale, precum Steluțe, Dolari, Clopoței și cele mai cunoscute simbolurila păcănele – 77777 (Șeptarii).

Simbolul special Wild poate înlocui oricare alt simbol, cu excepția simbolului Dolar și Stea iar toate acestea vor putea face plăți astfel:

Păcănele Gratis 100 Burning Hot – tabel de plăți

  • 3X Stele = 2.000X miza ( acest simbol poate apărea doar pe rolele 1, 3 și 6 )
  • 5X Dolari = 10.000X miza
  • 5X Șeptari = 3.000X miza
  • 5X Struguri = 500X miza
  • 5X Pepeni = 500X miza
  • 5X Clopote = 200X miza
  • 5X Cireșe sau Lămâi = 100X miza
  • 5x Portocale sau Prune = 100X miza.
Păcănele Gratis 100 Burning Hot

Păcănele Gratis 100 Burning Hot – Simboluri Slot

Caracteristici Speciale

Slotul creat de EGT îți oferă șansa să joci la dublaj (gamble) câștigurile obținute, o funcție specială ce poate fi activată de pe ecran, având la dispoziție două variante de cărți, acestea fiind culoarea Roșie și Neagră.

O altă caracteristică pe care producătorul de păcănele EGT o oferă, este bonusul special (Jackpot Cards) care poate apărea pe ecranul de joc în orice moment la finalul unei runde de pariere, așadar jucătorul va avea la dispoziție 12 cărți întoarse cu fața în jos și va putea alege 3 simboluri de aceeași culoare care va acorda bonusul în funcție de culoarea respectivă. Valoarea bonusului este afișată în dreptul fiecărui simbol, dar premiile pot ajunge și la sume din 6 cifre.

Păcănele Gratis 100 Burning Hot

Păcănele Gratis 100 Burning Hot – Caracteristică Specială

Păcănele Gratis 100 Burning Hot – păreri

Slotul creat de producătorul EGT face parte din seria Burning Hot, singura diferență față de celelalte fiind numărul de linii care oferă mai multe șanse de câștig, însă de valoare mică. Dacă iubești funcția de dublaj, îți poți crește balanța rapid și nu uita că oricând poți pune mâna pe unul dintre cele 4 bonusuri progresive.

Unde poți juca 100 Burning Hot pe bani?

Dacă vrei să încerci acest slot pe bani reali, îl poți încerca la unul dintre cazinourile online, licențiate ONJN: Netbet, Betano, Superbet, Maxbet sau Unibet. În cazul în care nu ai încă un cont deschis la unul dintre cazinouri, vei primi un bonus la prima depunere, astfel că șansele de câștig cresc.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

5.0