Slot game

Păcănele gratis 3 Genie Wishes

 

Hai pe urmele lui Aladdin și a Duhului la păcănele 3 Genie Wishes, deoarece cu acest slot îți poți îndeplini dorințele! Acțiunea are loc pe o grilă de joc cu 4 rânduri X 5 role și 50 linii de plată fixe, într-o atmosferă de poveste, cu premii de până la 500 X miza totală pe rotire. Design-ul este superb, coloana sonoră este magică, iar funcțiile bonus sunt de top. Tu ce dorințe ți-ai pus?

Cum câștigi la slotul 3 Genie Wishes?

Se câștigă de la stânga la dreapta pe role consecutive, începând cu primul tambur, atunci când cel puțin 3 simboluri de același fel aterizează pe una dintre cele 50 linii de plată – cu 5 X vei încasa recompense mai mari, dar datorită faptului că există atât de multe moduri de a câștiga, valoarea simbolurilor este destul de mică. Cel mai valoros simbol este Wild-ul (Duhul) – 5 X oferă de 8 ori miza totală. Premii mai mari pot fi obținute în funcția Rotiri Gratuite, datorită Wild-urile Sticky și Raining.

Premii la jocul de cazino 3 Genie Wishes pentru 5 X simbol

  • 5 x Aladdin = 6 x miza
  • 5 x Prințesă = 4 x miza
  • 5 x Jaffar = 3 x miza
  • 5 x A = 1.6 x miza
  • 5 x K = 1.4 x miza
  • 5 x Q = 1.2 x miza
  • 5 x J = 1 x miza
Cum plătește 3 Genie Wishes

Păcănele gratis 3 Genie Wishes -Tabelul cu simboluri de plată

Păcănele gratis 3 Genie Wishes – Caracteristici bonus

Simbolul Wild

Duhul poate ateriza pe role stivuit doar în jocul de bază. Acesta le înlocuiește pe toate celelalte, pentru a forma mai multe combinații câștigătoare, în timp ce 3, 4 sau 5 pe o linie de plată activă, vine cu premii consistente.

Rotiri Gratuite

Trei 3 simboluri Scatter (Lampă) pe tamburii 1, 3 și 5 în aceeași rotire activează runda bonus. Apoi, pe matrice vor apărea 3 obiecte, iar tu va trebui să alegi unul dintre ele pentru a câștiga:

  • Rotiri Gratuite cu Raining Wilds sau Sticky Wilds
  • Premiu mare cuprins 10x și 500x miza totală
  • Premiu mic în valoare de 1x miza totală

Dacă activezi funcția Rotiri Gratuite cu Raining Wilds, vei obține 10 rotiri grauite, iar la fiecare spin vor fi adăugate pe role în poziții aleatorii simboluri Wild, care vor dispărea după fiecare spin.

Dacă declanșezi Rotiri Gratuite cu Sticky Wilds, vei obține 6 rotiri gratuite cu Wild-uri în poziții aleatorii, care vor rămâne pe loc pe toată durata caracteristicii.

Runda Bonus 3 Genie Wishes

Păcănele gratis 3 Genie Wishes – Runda Specială

Păreri 3 Genie Wishes – merită să joci?

Tema acestui slot este captivantă, slotul arată bine din punct de vedere vizual, însă cam atât. Potențialul de plată este mic, iar funcțiile bonus sunt interesante, dar nu ceva inovator. Există multe jocuri ca la aparate inspirate din această poveste, cum ar fi Genie Mega Reels sau Orient Story, sloturi cu plăți mult mai mari. Încearcă-le gratis pe această pagină și vezi care îți place!

Unde poți juca pe bani reali 3 Genie Wishes?

Magic Jackpot, Winmasters, Unibet, Vlad Cazino, NetBet, Frank Casino, Mr Bit, Slot V, Winbet, Pokerstars și Betano sunt cazinouri online legale în România, unde poți testa pe bani reali păcănele 3 Genie Wishes, cu mize cuprinse între 0.50 RON și 250 RON pe desktop (laptop, PC), cât și pe dispozitivele mobile iOS, Android (smartphone, tabletă). Alege Winmasters, o platformă unde poți încasa un bonus de bun venit fabulos la cazino sau la pariuri!

Bonus 1.000 RON + 250 rotiri gratuite fără rulaj

Notă: 0 Voturi: 0

100% Bonus 1500 RON + 225 Rotiri Gratuite Cash

Notă: 0 Voturi: 0

9.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

Notă: 0 Voturi: 0