Slot game

Păcănele Skywind Genie Mega Reels – Prezentare

Joacă păcănele online Genie Mega Reels, iar Duhul lui Aladin poate face ca dorințele tale să devină realizate – Rotiri Gratuite, Wild-uri în expansiune și Jackpot progresiv! Este un slot Skywind, dezvoltat în septembrie 2019, a cărui magie se poate extinde până la 7 rânduri X 5 role și 90 linii de plată cu fiecare funcție specială. Te așteaptă multe comori și premii de top într-o grafică modernă, cu efecte audio fantastice. Încearcă păcănele gratis Genie Mega Reels în variantă demo!

Cum câștigi la slotul Genie Mega Reels?

Cu role complet extinse, acest joc oferă până la 90 de modalități de a câștiga și de a colecta câteva premii decente. Este un slot de volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă va plăti mai rar, dar câștigurile pot fi însemnate. Pentru a forma o combinație câștigătoare în jocul de bază, ai nevoie de cel puțin două simboluri așezate de la stânga la dreapta, pe role consecutive, începând cu primul tambur. Cele mai mari câștiguri vin de la simbolurile specifice tematicii, în timp ce cărțile comune de joc oferă plăți mai mici. Desigur, cel mai atractiv moment este Jackpot-ul, a cărui valoare este era de peste 200.000 RON la momentul redactării recenziei.

Tabel de plata la păcănele Genie Mega Reels

 • 5 x Lampă = 250 monede
 • 5 x Cufăr de comori = 200 monede
 • 5 x Covor = 150 monede
 • 5 x Manșete = 150 monede
 • 5 x A, K = 100 monede
 • 5 x Q, J = 80 monede
 • 5 x 10, 9 = 50 monede

Pe lângă simbolurile de mai sus, pe matrice vei găsi și un Wild, reprezentat de însuși Duhul – apare doar pe tamburii 2, 3, 4 și 5 și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Bonusului.

Păcănele Skywind Genie Mega Reels
Păcănele Skywind Genie Mega Reels – Simboluri

Caracteristici Bonus la jocul de păcănele Skywind Genie Mega Reels

La orice rotire, tamburii se pot extinde până la 7×5 și 90 linii de plată și poți declanșa unul din cele 3 secvențe Wild. Duhul aruncă Lămpi magice pe grilă și poate activa:

 • Wild Duh cu extindere – Lampa se transformă în Wild și acoperă întregul tambur
 • Wild Duh aleatoriu – Fiecare Lampă se va transforma într-un Wild Duh, până la 9
 • Wild Duh Gigantic – Lampa se va transforma într-un Wild gigant de dimensiune 2×2

 Funcția Roata Bonus

Cu 3 simboluri Bonus în aceeași rotire pe tamburii 1, 3 și 5, se va declanșa funcția Roata Bonus. Apoi, va trebui să învârți o Roată, unde poți câștiga 3 premii:

 • Până la 20 rotiri gratuite
 • Premii de până la 20X miza totală
 • Multiplicatori de până la x5

Dacă ești destul de norocos, la Roată poți câștiga un Jackpot progresiv!

Păcănele Skywind Genie Mega Reels
Păcănele Skywind Genie Mega Reels – Roata Bonus

Păreri despre slotul Genie Mega Reels

Genie Mega Reels este un slot interesant, cu o mulțime de caracteristici în jocul de bază, rotiri gratuite, role în expansiune și un jackpot progresiv, ceea ce îl face extrem de atractiv pentru noi. Nu am ezitat și l-am testat – am descoperit o grafică și o coloană sonoră excelentă, Duhul acordă destul de des recompense, iar volatilitate ridicată face ca premiile să fie de mai multe ori însemnate. Există potențial, dar trebuie să fii testul de răbdător și cumpătat în ceea ce privește miza folosită. Per total, este un slot care merită încercat, iar pe site-ul nostru poți juca Genie Mega Reels gratis.

Unde poți juca pe bani reali Genie Mega Reels?

Cele mai arzătoare dorințe la păcănele online le poți îndeplini la NetBet Cazino cu slotul Genie Mega Reels. Miza per rotire este pentru toate buzunarele – începe de la 0.30 RON și ajunge la 1.500 RON pe desktop sau pe dispozitivele mobile. Pe lângă cel mai mare bun de bun venit, aici primești și un bonus fără depunere la înregistrare. Nu ai cont? CLICK AICI!

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1