Slot game

Păcănele gratis Chilli Heat Megaways

 

După succesul slotului original Chilli Heat, Pragmatic Play a creat și varianta Megaways a acestui joc cu tematică mexicană – Chilli Heat Megaways. Există până la 200.704 modalități de a câștiga, 7 rânduri X 6 role, ceea ce duce la o plată maximă de până la 5.000X miza totală. Arată excelent din punct de vedere vizual, iar coloana sonoră te transporta direct în Mexic, într-o atmosfera picantă, cu Mariachi și Tequila. Descoperă mai multe detalii intersante în paragrafele de mai jos.

Cum câștigi la Chilli Heat Megaways?

Fiecare câștig pe rotire depinde de numărul de simboluri care vin pe matrice, deoarece fiecare spin conține un număr diferit de simboluri de pe grilă – 2 până la 7 pe rolele principale și 4 pe rolele orizontale de sus. Asta înseamnă că și modalitățile de câștig diferă de fiecare dată, până la 200.704 cel mult. O combinație câștigătoare apare atunci când aterizează de la stânga la dreapta cel puțin două simboluri (Bărbat Mariachi) și 3 pentru celelalte pe role adiacente, începând cu primul tambur.

Tabel plăți Păcănele gratis Chilli Heat Megaways

 • 6 x Bărbat Mariachi = 10 x miza
 • 6 x Chihuahua= 6.25 x miza
 • 6 x Sos Tabasco = 3.75 x miza
 • 6 x Tequila = 1.5 x miza
 • 6 x A = 1.5 x miza
 • 6 x K, Q = 1 x miza
 • 6 x J = 0.75 x miza
 • 6 x 10, 9 = 0.6 x miza

Logo-ul Chilli Heat în flăcări este simbol Wild – apare doar pe tamburii 2, 3, 4 sau 5 și le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Simbolurilor cu Bani.

Păcănele gratis Chilli Heat Megaways

Cum câșitgăm la Păcănele gratis Chilli Heat Megaways ?

 

Descoperă o mulțime de funcții speciale cu potențial!

După o combinație câștigătoare din jocul de bază, se declanșează funcția Câștiguri în Cascadă – toate simbolurile care au creat victoria vor fi eliminate de pe grilă, iar în locul lor vor ateriza altele noi. Acest lucru poate duce la formarea de noi câștiguri într-un singur spin.

Funcția Ante Bet – este opțională, accesibilă în orice moment în jocul principal. Pentru un cost suplimentar de 25% în plus față de pariul inițial, o poți activa. Acest lucru face ca șansele de a iniția caracteristica Respins să se dubleze.

Cu 6 sau mai multe Simboluri cu Bani în aceeași rotire, vei activa funcția Respins. Vei începe cu 3 re-rotiri, unde rolele 1 și 6 sunt inițial blocate. Apoi, fiecare Simbol cu Bani care cade pe matrice, va fi blocat în poziție și resetează numărul de re-rotiri la 3. În timpul funcției, pe grilă pot ateriza simboluri speciale, care produc următoarele caracteristici:

 • Lacătul înclinat spre stânga – deblochează tamburul 1
 • Lacătul înclinat spre dreapta – deblochează tamburul 6
 • Săgeți în sus și în jos – extinde numărul de simboluri posibile de pe tamburul de sub acesta la 7
 • Săgeata circulară în jos – colectează toate Simbolurile cu Bani de sub acesta și le adaugă la câștigul total
 • Săgeata pătrat în jos – colectează toate Simbolurile cu Bani de pe ecran și le adaugă la câștigul total
 • Pătrat X – înmulțește toate Simbolurile cu Bani afișate cu x2, x3, x5 sau x10 în mod aleatoriu

Jocuri ca la aparate unde poți cumpăra „speciala”

Dacă nu dorești să aștepți ca cel puțin 6 Simboluri cu Bani să aterizeze pe matrice în mod natural, poți face click pe butonul din stânga „Cumpără Re-rotiri”. Apoi, va trebui să plătești de 100 de ori pariul tău, iar la următorul spin se va activa funcția Respins.

Păcănele gratis Chilli Heat Megaways

„Speciala” la Păcănele gratis Chilli Heat Megaways

Chilli Heat Megaways – părerea noastră

Având în vedere faptul că este un upgrade la slotul original, avem așteptări mari de la acest joc. Am descoperit Chilli Heat Megaways cu o grafică ceva mai bună, potențialul de plată este mai mare și oferă mai multă satisfacție, în special prin funcția Câștiguri în Cascadă din jocul de bază. Funcția Respins nu vine cu nimic în plus față de alte jocuri ca la aparate Megaways ce conțin această caracteristică, dar este cheia către premiul ce mare de 5.000X miza totală. Dacă vrei să simți puțin din atmosfera mexicană, încearcă chiar acum jocul de păcănele gratis Chilli Heat Megaways pe site-ul nostru.

Unde poți juca pe bani reali Chilli Heat Megaways?

Momentan, acest joc de păcănele se regăsește în oferta a 5 cazinouri online licențiate ONJN, cu mize cuprinse între 0.80 RON și 400 RON: Betano, NetBet, Maxbet, PokerStars și Superbet. Dacă ar fi acum să alegem unul dintre ele, ne-am putea opri la MaxBet, deoarece este printre puținii operatori care oferă bonus la înregistrare fără depunere.

350 ROTIRI GRATUITE SHINING CROWN PLUS 700 Rotiri Gratuite la Depunere

Notă: 0 Voturi: 0