Slot game

Păcănele gratis Dragon Reels – Prezentare Slot

Dragon Reels este un joc de păcănele inspirat din tradițiile Anului Nou Chinezesc, atunci când dansurile cu Dragoni, Focurile cu Artificii și Lampioanele creează un efect spectaculos. Asta se întâmplă și în slotul EGT, dispus pe o grilă de joc cu 3 rânduri X 5 coloane și 25 linii de plată ajustabile. Rata de câștig este excelentă, de 96.44%, iar volatilitatea este medie. Poți juca păcănele Dragon Reels cu mize cuprinse între 0.25 RON și 100 RON în orice cazino online licențiat ONJN, așa cum este, de exemplu, Maxbet. Distrează-te cu rotiri gratuite și jackpot-uri explozive!

Ce simboluri sunt în slotul online Dragon Reels?

Simbolurile pe care le găsim în jocul ca la aparate Dragon Reels sunt atât specifice tematicii, cât și comune jocurilor de păcănele. Printre cele specifice se află Maestrul Dragon,Prințesa, Artificiile, Lampioanele si Toba. Apoi, găsim cărțile de joc A, K, Q, J, 10 și 9, acestea fiind simbolurile cele mai puțin valoroase ale jocului. Wild-ul este reprezentat de Dragon și este cel care le substituie pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului (Yin și Yang cu un Dragon) – 5 Scatter plătește de 100 de ori miza totală.

Toate câștigurile sunt acordate de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând cu prima rolă. La 5 simboluri identice ai următoarele câștiguri:

  • 5 X Wild = 200 x miza
  • 5 X Maestru Dragon = 40 x miza
  • 5 X Prințesă = 30 x miza
  • 5 X Tobe, Lampioane = 16 x miza
  • 5 X Artificii = 8 x miza
  • 5 X A = 8 x miza
  • 5 X K, Q, J, 10 = 4 x miza
Păcănele gratis Dragon Reels
Păcănele gratis Dragon Reels – Simboluri Slot

Free Spins, Jackpot și Dublaj

Free Spins

3 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe role în aceeași rotire activează funcția specială. Vei primi 10 jocuri gratuite, cu un multiplicator x2. În timpul funcției, simbolurile Wild le înlocuiesc chiar și pe cele Scatter, lucru care nu este posibil în jocul principal. Rotirile gratuite pot fi redeclanșate din nou și nu există o limită în acest sens.

Dublaj

Producătorul de jocuri EGT a implementat funcția de dublaj la toate jocurile din colecție. Grație acesteia, poți dubla orice câștiguri de până la 35 de ori miza obținute în jocul principal. Ghicește culoarea cărții – Roșu/Negru și dublează câștigul obținut, iar, în cazul în care selecția ta nu este corectă, toată suma pariată va fi pierdută.

Jackpot Cards

Cele 4 jackpot-uri progresive sunt poate cea mai atractivă caracteristică. Nu sunt reguli speciale pentru a intra în posesia unui astfel de premiu, fiind declanșat în mod întâmplător la absolut toate sloturile EGT. Partea bună este că poți lovi un astfel de jackpot pe orice miză, cu mențiunea că ai șanse mai mari pe mize mai ridicate. Când prinzi un jackpot, vei avea șansa să alegi 3 cărți identice, de aceeași culoare din cele 12 întoarse cu fața în jos, iar una din cele 4 sume jackpot va intra în contul tău.

Păcănele gratis Dragon Reels
Păcănele gratis Dragon Reels – Rotiri Gratuite

Păcănele gratis Dragon Reels  – părerea noastră

Îmi place jocul ca la aparate Dragon Reels, pentru că, pe lângă caracteristicile bonus EGT – Dublaj și Jackpot, există și o rundă bonus cu rotiri gratuite cu multiplicator x3, aceasta fiind destul de profitabilă. Faptul că Wild-urile pot apărea stivuite este un alt plus. Cred că este un joc de păcănele online care poate oferi multă satisfacție, dar vor exista și destule sesiuni slabe, ca la orice joc. La fel ca sute de alte sloturi online, Dragon Reels este aici în varianta demo. Încearcă-l și tu!

Unde poți juca pe bani reali Dragon Reels?

Dragon Reels poate fi jucat la următoarele cazinouri online:

Ți-a plăcut varianta demo și vrei să îl încerci pe bani reali? Îți sugerez să îl joci la NetBet Casino, cu un bonus de bun venit de până la 3.000 RON + 300 Rotiri Gratuite. În plus, te așteaptă alte aproape 2.000 de jocuri de cazino de la cei mai tari provideri.

Bonus 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Notă: 5 Voturi: 1