Slot game

Pacanele gratis Greek Gods

 

Alătură-te lui Zeus pe Muntele Olimp la păcănele Greek Gods! Este un slot Pragmatic Play, inspirat din mitologia greacă, așezat pe o matrice cu e rânduri X 5 role și 243 linii de plată fixe. Aici, există premii aleatorii, rotiri gratuite și câștiguri de până la 1.000 X miza totală pe rotire. Descoperă puterea Zeilor într-un cadru minunat, cu un design și coloană sonoră uimitoare!

Cum câștigi la slotul Greek Gods?

Există nu mai puțin de 243 de moduri de a câștiga la păcănele Greek Gods în jocul principal – 3, 4 sau 5 simbolui de același fel, așezate de la stânga la dreapta, pe role adiacente, formează o victorie. În Bonus se pot încasa recompense mai mari, de până la 1.000 X miza totală pe rotire. În jocul principal se pot revendica premii mai des cu un Wild în combinație – le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția Scatter-ului. Caută simbolurile cu Zeus și câștigă!

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 5 x Zeus= 6 x miza
  • 5 x Hera = 5 x miza
  • 5 x Harpă = 4 x miza
  • 5 x Pocal = 3 x miza
  • 5 x A, K, Q, J, 10 = 2 x miza

Pacanele gratis Greek Gods

Bonus la Greek Gods

După ce jocul ca la aparate s-a încărcat, vei observa că deasupra grilei există un rând suplimentar, cu Premii aleatorii. Aici, poți câștiga:

  • Premii în bani de până la 50 de ori miza
  • Bonus Roata Norocului
  • Rotiri Gratuite

Pentru a le activa, ai nevoie ca rolele de sub una sau mai multe dintre ele să fie acoperite în Scattere stivuite. În jocul de bază, premiile aleatorii apar pe rolele 3, 4 și 5, iar în timpul rotirilor gratuite, fiecare rola are un premiu.

Dacă activezi Roata Norocului, pe role va apărea o Roată ce conține segmente cu premii de la 10x la 1.000x miza totală.

Rotiri Gratuite

Runda bonus cu rotiri gratuite se activează atunci când 5 sau mai multe simboluri Scatter cad simultan pe matrice. Rotirile Gratuite sunt acordate la o rată de 3 plus 1 pentru fiecare Scatter. Asta înseamnă 8 rotiri gratuite pentru 5 Scattere și până la 36 de rotiri gratuite (24 de Scattere stivuite și 12 din Premii aleatorii).

Păreri Greek Gods de la Pragmatic Play

Rise of Olympus sau Gates of Olympus sunt versiuni mult mai populare, însă Greek Gods merită atenție mai multă. În acest slot există funcții bonus de top, inclusiv rotiri gratuite și wild-uri stivuite, dar și premii de până la 1.000 X miza totală. Arată bine din punct de vedere vizual – mitologia greacă este întotdeauna o atracție. Joacă păcănele gratis Greek Gods pe site-ul nostru fără să riști niciun ban și fără cont!

Pacanele gratis Greek Gods

Unde poți juca pe bani reali Greek Gods?

Greek Gods se găsește pe bani reali la următoarele cazinouri online: NetBet, Betano, Superbet, Frank Casino, SlotV, Mr Bit, Winbet, Winmasters și Magic Jackpot. Vrei să testezi și pe bani reali Greek Gods, dar nu știi unde? Din experiență, îți recomand Mr Bit, deoarece ai parte de promoții zilnice și turnee săptămânale cu premii cash, iar pe lângă asta ai un bonus de bun venit excelent!