Slot game

Păcănele online Rise of Olympus

Urcă pe Muntele Olimp și descoperă puterea lui Zeus, Poseidon și Hades la păcănele Rise of Olympus! Este un slot Play n Go, dezvoltat în august 2018 în jurul mitologiei grecești, pe o matrice cu 5 rânduri X 5 role, cu un RTP de 94.51% și o volatilitate ridicată. Design-ul este superb, coloana sonoră te introduce într-o lume misterioasă, magică, în timp ce premiile pot ajunge până la 5.000 X miza totală pe rotire.

Cum câștigi la păcănele Rise of Olympus?

Câștigurile se formează prin potrivirea a minim 3 simboluri de același fel pe o linie, orizontală sau verticală, însă cu 5 X vei obține recompense mai mari. Wild-ul (Moneda de aur cu Pegasus) plătește cel mai bine – le înlocuiește pe toate celelalte, iar 5 X acordă de 50 de ori miza totală. Se pot obține câștiguri mari și în jocul de bază prin prin funcția Avalanșă, însă în “speciale”, premiile pot exploda de până la 5.000 X miza totală pe rotire.

Tabel de plăți pentru 5 X simbol

 • 5 x Zeus = 10 x miza
 • 5 x Poseidon = 10 x miza
 • 5 x Hades = 10 x miza
 • 5 x Oricare Zeu = 5 x miza
 • 5 x Harpă = 3 x miza
 • 5 x Mască = 3 x miza
 • 5 x Trident = 2 x miza
 • 5 x Fulger = 2 x miza
Păcănele online Rise of Olympus

Caracteristici bonus

Ori de câte ori se formează un combo câștigător, simbolurile care a făcut parte din victorie dispar și sunt înlocuite cu altele noi, în timp ce multiplicatorul crește cu fiecare plată – Câștiguri în Cascadă. Funcția continuă atâta timp cât obții premii consecutive!

Mâna Zeului

Se poate activa la fiecare rotire necâștigătoare, în funcție de ce Zeu apare în partea stânga a ecranului. Fiecare vine cu diferite caracteristici, respectiv:

 • Hades – un set de simboluri se transformă în alte simboluri
 • Poseidon – pe role vor fi adăugate unul sau două simboluri Joker
 • Zeus – două seturi de simboluri sunt eliminate de pe role
Păcănele online Rise of Olympus

Dacă contorul din stânga ecranului este plin cu simboluri Zei și Joker, vei primi o rotire gratuită, iar apoi caracteristicile Mâna Zeului se vor juca una după alta. Eliminarea tuturor simbolurilor de pe tamburi, activează Rotiri Gratuite. Aici, poți alege între:

 • Hades – 4 rotiri gratuite
 • Poseidon – 5 rotiri gratuite
 • Zeus – 8 rotiri gratuite

Păreri Rise of Olympus de la Play n Go

Rise of Olympus de la Play n Go este un joc de păcănele online impresionant, atât ca design, cât și ca funcții bonus, asemănător cu Moon Princess de la același dezvoltator, dar diferă ca temă. Slotul este destul de inovator, poate părea puțin complicat la început, dar pe măsură ce îl joci, nu durează mult până te familiarizezi cu mecanismul. E adevărat, nu face des plăți mari, asta pentru că este un joc de volatilitate ridicată, însă atunci când este pus pe plătit, câștigul poate fi uriaș, de până la 5.000 X miza totală pe rotire. Încearcă-l și tu gratis pe site-ul nostru!

Unde poți juca pe bani reali Rise of Olympus?

Acest joc că la aparate se regăsește în oferta de sloturi a celor de la Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Frank Casino, Mr Bit, SlotV, Pokerstars, Winmasters, Winbet, Magic Jackpot, Unibet și Vlad Cazino. Îl poți testa pe bani reali cu mize cuprinse între 1 RON și 500 RON pe desktop, cât și pe dispozitivele mobile iOS / Android. Toate acest cazinouri online licențiate ONJN vin cu promoții atractive, chiar și cu bonusuri fără depunere, dar, dacă vrei să îl încerci de oriunde te-ai afla, chiar și de acasă, alege Betano, deoarece este platforma cu cea mai bună aplicație mobilă Betano App.